*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Har fått det artig i nord

Spang Artig har fått løpslysten tilbake i nord og jager en ny seier under lunsjløpene i Harstad mandag. Sjekk våre V5-tips.

16.07.12 12:57

Sportspills meny mandag :
Dobbel V5 Drammen: Dags for Pedrus
V65 Rättvik: Tarzan slår tilbake
Oddstips: Nordsjælland innleder med seier

Etter fem heidundrende dager på Jarlsberg, er det tilbake til hverdagen denne mandagen. Men spillemulighetene er mange. Med V4 fra Lindesberg i Sverige, lunsj-V5 fra Harstad, V65 fra Rättvik og dobbel V5 fra Drammen er det rikelig med travløp å vinne penger på. Også denne mandagen er det altså Harstad travpark som er arrangør av lunsjtravet. Bankeren finner vi i V5-3.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Det handler om 9 Spang Artig som matchet ganske tøft i Kolnes-regi, men han var rett og slett ikke god nok mot de beste. For ca en mnd siden så ble H.G Balder-sønnen kjøpt av Sjåvoll-familien i Risøyhamn og på to starter har det blitt to seire og 44.000 innkjørt og det stopper ikke der. Dagens løp er kanskje det enkleste løpet hesten har hatt i Harstad og dette må være en utmerket vinnersjanse for Hans Christian Holm som tar turen nordover for å kjøre under lunsjløpene mandag. Vi bankerspiller uten særlige betenkeligheter i V5-3.
Vår rangering V5-3: A: 9 B: 8 C: 7-5-4-6 D: 2-1-3

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

HTML EMBED

V5-1 - Varmblodshester. 2040 meter autostart.
3 Hot Chili Star ble det galopp for sist, men hesten var uansett ikke på topp. Eggum-traveren gikk med sko som er en stor ulempe. Denne gangen blir det skoløs på alle fire og da er det en annen traver vi ser i banen. Hesten gjorde et flott seiersløp nest sist og var også flink treer på Leangen nest sist.

6 Askens Fuji har vært strålende i det siste for Bendiksen og han må regnes tidlig selv om han har et spor litt langt ute på vingen. 1 Jäger Broline gikk greit sist, men heller ikke mer. Er rask fra start Lindy Lane-sønnen, så holder han tet er han spennende.
Vår rangering V5A-1: A: 3 B: 6-1 C: 2-5-12-9-10-7-4 D: 11-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-2 - Kaldblodshester. 2040 meter autostart.
7 Nås Mirko Midas var veldig positiv sist på Leangen og gjentar han den prestasjonen, så vinner han dette løpet. Nordli Svarten-sønnen har trent bra siden ankomsten til Harstad og er rask fra start så klarer han å overfly raske Trø Stilig på startsiden er mye gjort.

4 Trø Stilig fikk et umenneskelig løp sist av kusken, men stod på bra til mål. Skulle Monica Lyngen lykkes i å komme seg foran, så er han klart best til å forsvare seg. 1 Aicha blir kuskeforsterket mandag og må regnes fra et fint spor. 8 Timseld Tex har et riktig løp grunnlagsmesssig, men et dårlig spor trekker ned.
Vår rangering V5-2: A: 7 B: 4-1 C: 8-6-5-10-2 D: 3

V5-4/DD-1 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
6 Creme De Cherie er håpløst usikker, men vinner dette løpet feilfritt. Sist ble hun sjenert og havnet deretter i dårlige rygger, så det løpet kan bare glemmes.

2 Secret Power har vært positiv på Harstad og kan vinne sitt første løp selv om ikke dette er noen stjerne. Regnes på at hun er travsikker og har et fint spor. 8 Prince Photo har fått to løp i kroppen etter lang pause, men fra dette sporet må det klaffe mye. Kapasitet for seier. 3 Ochrana har et perfekt løp på papiret med sprint – bra spor, men hun holder usikker form. Hadde hun hatt den samme formen hun hadde i fjor hadde hun vært en av favorittene. Skummelt løp dette og bred gardering kan være smart.
Vår rangering V5-4/DD-1: A: 6 B: 2-8-3 C: 9-4-5-11-7-10-12 D: 1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-5/DD-2 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
2 Best Boy Augustinu ble bortkjørt av Dag-Sveinung Dalen sist da han overraskende slapp teten. Avsluttet fint da luken kom og eks Midtfjeld/Kihle-traveren kan komme til å gjøre det bra i nord. I ettermiddag er det bra tetsjanse sammen med Stian Pettersen og da skal vinnersjansen være bra, dersom sjuåringen har fått tilbake kampgløden i nord.

10 Sten Li er nok den beste på kapasitet, men fra bakspor på en rask sprint på Harstad, skal det en god hest til å vinne. Har uansett Sten Li i minne når han gikk 13/2140m på Solvalla i fjor, så hesten kan fly. 6 Joined Forces er i strålende form og kusken tror på tet, men vi tviler på akkurat det. Da må Credit Winner-sønnen bli sluppet til tet i så tilfelle. Er en av de bedre så han må regnes uansett.
Vår rangering V5A-5:A: 2 B: 10-6 C: 4-1-9-12-8-5 D: 11-7-3

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.