Har vi løsningen?

Foto: hesteguiden.com

Det er en utfordrende V65-meny på Hagmyren i Sverige i kveld, men vi tror en hest uten sulky bak seg kan være verdt å stole på! Sjekk våre V65-tips.

Etter at lunsjtravet i Boden i Sverige og på Momarken her hjemme er over overtar Forus med dobbel V5 og Hagmyren med V65-spill på den andre siden av grensen til kvelden, og vi har tips til begge baner.

Oddstips:Styrket BATE vinner

Les også:Store penger på gang?

Vi fant nemlig vår banker for i monteløpet i den andre avdelingen på Hagmyren i Sverige i kveld, og da snakker vi om 14 Nordblomma.

Hun er nok den beste kaldblodshoppa i Sverige i denne grenen (som best gått sterke 23.4 over en sprint under sal), og da skal hun ha en topp vinnersjanse i kveld.

Hun vant SM i monte i den nest siste starten på en imponerende måte, og selv om hun står på langt tillegg denne gangen, tror vi hun runder til seier sammen med dyktige Pernilla Edman på ryggen.

Innleveringsfrister tirsdag kveld
Forus
V5A kl. 18.30
V5B kl. 19.40
DD kl. 20.40

Hagmyren
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

I lunsjen på Klosterskogen i går ble det 4174 kroner innspilt (V5 samt DD), og på Leangen på kvelden satte vi DD på en rekke til flotte 7 ganger pengene!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsidere
3 Little Rainbow i V65-1 er en hedershest som gjorde det meget skarpt hos Stig H. tidligere i karrieren, og nå har Super Arnie–sønnen havnet i nordsverige på sine eldre dager. I den siste starten vant han ganske kontrollert, og det er ikke utenkelig at kusk Bo Eklöf kan komme seg til tet med Little Rainbow. Dersom det blir slik er han meget interessant (kjemper meget bra fra tet og han står perfekt inne i dette løpet), og da er han klart spillbar med sine 19% (fjerdevalg) i kveld.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

12 Krisken C.D i V65-6 er i toppform, og vi skal huske på at denne Scarlet Knight–sønnen har blitt herdet i tøffe årgangsløp. I kveld møter han helt riktig selskap, og fra et bedre startspor hadde vi vært meget optimistiske med tanke på seier. Nå må det dog helt klart klaffe litt fra dette sporet, men formen er helt på topp der i gården (kun krysset av på 12 % av de innleverte kupongene!).

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.