PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Harstad byr på en spennende V65-omgang i kveld, og det er en omgang som kan gi bra betalt. Vi banker 9 Kringlers Viktor i V65-4, og tror bestemt den runder alle på en noe stum bane. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 2 Shergar – Har vært ute på veldig spesielle baner den siste tiden, og har ikke fått vise hvor bra den kan være. I kveld blir banen god, motstanden er den riktige, og tilbake på sitt beste duger den. Settes knepent først. Løpet er dog veldig jevnt, og vi plukker med oss litt hester her.

V65-2 : 8 Seeweed – Imponerte ingen under sal i sin debut i denne stilarten tredje sist, men nå har den fått det løpet i kroppen, og det har nok den lært av. Har en fin oppgave foran seg når det gjelder motstand, distansen er intet minus, og rytteren er svært rutinert. Runder samtlige?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 6 Louisiana – Var helt OK på en elendig bane sist, men den kan bedre enn som så. Nå rykker man skoene bak igjen, og leverer den på sitt beste har den en stor sjanse. Motivert favoritt, men vi tør ikke å banke etter innsatsen sist. 1 Newton Tooma – Har blitt felt av banen to ganger på rappen. Tredje sist var den god i nederlaget mot 6 Wasted Time ÅS. I kveld er den kuskeplusset med HC Holm, og skal passes fra innersporet.

V65-4 : 9 Kringlers Viktor – I utgangspunktet så har denne ingen fordel av tillegg på en kjapp sprint, men den har stor fordel av at banene ikke gir noe, for da er det ikke like enkelt for de andre å «lure unna i tet». Kringlers Viktor vant sprettlett sist, tillegget betyr minimalt i et såpass lite felt, og favoritten har en stor sjanse å runde samtlige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 3 Joker Blesen – Er en grunnkapabel «kalding» som virker å være på full vei mot storformen i sin nye regi. Kom gnistrende tilbake etter en grov galopp sist, hadde masse krefter igjen over mål, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Kan vinne, om den går feilfritt. OBS!

V65-6 : 5 Thai Knight – Vant enkelt fra tet sist, og det kan fort bli slik igjen i kveld. Er nemlig i en ordentlig bra form, den har alltid vært kjapp fra start, og må ha en fin sjanse å suse til tet igjen. Lar seg rett og slett ikke fange fra tet?

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»