Hattrick fra Hansen?

Foto: Paul Weaver

Travekspert Håkon Einar Hansen har prikket V5 på Bjerke både tirsdag og onsdag og jakter hattrick i ettermiddag.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, mens tipsene og vurderingene er utarbeidet av Håkon Einar Hansen.

Sportspills meny torsdag:
Konkurranse: Spill fotballquiz og vinn en Ipad

Dobbel V5 Bergen: En favoritt og en sjansebanker
V65 Åby: Knockout fra Rocky?

Lunsjtrav Bjerke: Hansen jager tredje strake

Torsdagen er det som vanlig nok å ta tak i for de norske spillerne, og det hele fyres av med lunsjtrav til Bjerke her på berget og i Boden på den andre siden av kjølen.

På kvelden har spillerene en dobbel V5-omgang til Bergen travpark her hjemme samt en V65-omgang til Åby i Sverige å bryne seg på, og vi på Sportspill har som vanlig tips til alle baner.

Sportspill har hatt en strålende uke på tipsene så langt, og etter at vi spilte inn rundt 18 000 kroner på våre foreslåtte spill på mandag og tirsdag, fortsatte suksessen på onsdag. Vi måtte nøye oss med fem rette i V65-spillet, men i DD og V5-spillet ble det nye flotte gevinster.

Totalt spilte vi inn nye 4 755 kroner i de to spilleformene, og de som spilte DD-forslaget på 200 kroner kunne gå i lukene å hente ut meget pene 1 878 kroner! Det er nye sjanser til gevinster i dag, og da sier Sportspill lykke til med spillet!

I lunsjen på Bjerke synes vi det ligner en helt skreddersydd oppgave for svært kapable 9 Becky`s Rainman i V5-1, og vi er rimelig sikre på at 4-åringen legger relativt svake konkurrenter på rygg til slutt i en feilfri utgave i dag. Det ble galopp i fra start i den siste starten på voltestart, og før det har han også slått på mange galopper i fra første rekke bak bilen.

Nå har han dog fått bakspor bak bilen, og da tror vi sterkt på et feilfritt løp. Trener og kusk Olav Mikkelborg er i enorm flyt om dagen (vunnet hele ni løp så langt i mars, og to senest i går på Bjerke!), og det er aldri feil å følge kusker i flytsonen! Staro Showbiz-sønnen til Mikkelborg viste veldig høy kapasitet ved flere anledninger i fjor, og i den femte siste starten gikk han et svett løp til sølv på 17.0 full vei etter startgalopp.

Han gikk 15.5 full vei som best i fjor som tredje i en kvalifisering til Märtha-løpet på Biri i et løp svært gode Thai Broadway var en vinner, og da skal han normalt trille ball i hatt med dagens konkurrenter på sitt beste. Kan trolig en lav 16-tid full vei, og vi synes Mikkelborg-traveren så veldig fin ut i varmingen sist. Formen tror vi således er fin, og vi synes det er riktig å spille ham i dag!

Vår rangering V5-1: A: 9 B: 7-10-8-2-3 C: 6-1-12-4-11

PS!Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V5 på 1265 kroner, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl .13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-2, 1609 meter autostart
Vi finner fem vinnerkandidater i dette sprintløpet for varmblodshester i den andre avdelingen, og best på kapasitet tror vi 9 Nume Balder er. Ikke helt som best i årsdebuten, men løp i kroppen etter lang pause kan ha gjort godt. Han står perfekt til i dag, og vi synes 5-åringen må tilmåles solide vinnersjanser.

Full form er det på 3 Ylvin, og 9-åringen nærmer seg en seier nå. Tredje på fine 28.5 full vei i den siste starten, og sporet er fint i dag. Det er det også for 1 Seval, og det er ikke helt utenkelig at 9-åringen kan lede et slikt løp rundt om. Kjørt passivt to ganger på rad, men i dag blir det trolig full bøtt hele veien.

Det klaffet ikke helt for 5 Skjeppe Kåre i den siste starten, men Steinseth-traveren viste veldig fin form hele veien før det (tapte kun for gode Ulsrud Ulf i den tredje siste starten, og da satt han bom fast). En kapabel type er 7 Megårds Knekten snakk om, og trener Lars O. Romtveit vet å få til disse kaldblodshestene.

Vår rangering V5-2: A: 9 B: 3-1-5-7 C: 11-6-8-12-2-4-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-3, 2100 meter autostart
Et litt småskummelt kaldblodsløp i relativt lavt grunnlag venter oss i V5-3, og bred gardering kan da vise seg å være lønnsomt. Vi trekker dog frem fire hester, og etter en lett seier på 34.7 over 2640 meter i Sverige i den siste starten må 10 Mino settes fremst, og 5-åringen er trolig forbedret med løp i kroppen.

Det ble galopp for 2 Vethe Jerven i den siste starten, men på prestasjonen ved fjerdeplassen på 33.8 full vei i den nest siste starten, skal 5-åringen være tidlig aktuell i et løp som dette. Vi likte veldig godt 3 Egge Elden ved triumfen på 35.2 full vei i den siste starten (sterk til slutt), og 4-åringen må krysses tidlig i dag.

Han har en stamme som tillsier at han kan åpne litt bak startbilen, og med løp i kroppen etter litt pause er han trolig forbedret. Det er også slik at 4 Faksus er kapabel, og når Eirik Høitomt (fikk sølv med ham sist han kjørte) på ny svinger seg opp i sulkyen bak Anderssen-traveren, ja så må han krysses på alle bonger.

Vår rangering V5-3: A: 10 B: 2-4-3 C: 6-9-8-12-7-1

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-4, 2100 meter autostart
Vi synes det er mange om beinet i dette varmblodsløpet i V5-4, og vi tyr da til bred gardering. En stut av en hest er 6 Moneyline Volo (skyhøy kapasitet, men han gjør som han selv vil), men vi føler at det er rett før 5-åringen sitter der nå. Autostart i dag skal være en fordel, og han er spennende som et tredjevalg.

Han har sittet lang bak i to løp det har vært veldig dårlig tempo på innledningsvis, og han har gått noen solide sisterunder til hhv fjerde og femte der. Kommer trolig langt lettere inn i matchen nå, og selv om dette er en hest vi ikke har brukt alt for mye penger på, synes vi det kan være på sin plass med et DD-spill i dag.

Spennende etter litt pause er startraske 2 Power Pigen (leder lenge), mens forsterke 5 Absolut Bæst står pent til (vant lett sist hun gjestet Norge). Svak sist var 3 Memory`s Boy, men han kan klart bedre. Fint til står 1 Razia (fin form), mens duoen 4 Gidde Malin (fin form), 8 Grandiezel (vant sist), også krysses tidlig.

Vår rangering V5-4: A: 6 B: 2-5-3-1-8-4 C: 12-7-9-11

V5-5, 1609 meter autostart
Etter at storfavoritten 1 Lightsonlightsoff nå har blitt strøket i dette sprintløpet for varmblodshester i V5-5, ser det nå litt mer åpent ut. Vi synes 4 Bella La Stella er spennende når hun nå kommer ut på sprint igjen, og hun er vel lite spilt med sine 13%! Hun har ikke innfridd i ny regi, men i dag kan det bli tet.

Hun var ute i relativt tøffe hoppeløp i V75`en før litt pause, og hun rapporteres å trene fint nå. (kapasiteten udiskutabel). Toppform er det på 8 Annie Girl (fast nest sist, mens hun avsluttet flott til tredje etter startgalopp sist), og full form er det også på 10 Ante. Ante står i fine rygger i fra start, og han feller mange til slutt.

På systemet krysser vi alle, 2 Born Hot (toppform, og fint spor), 3 Tiny Dancer (positiv sist), 6 Laurentius Emile (vanskelig å sette inn i løpet), 7 Mentor Ås (sliter med aksjonen, men god på sitt beste), 9 French Open (perfekt smygspor, og han har sjokket før) og 12 International Lover (tre strykninger hjelper på nå).

Vår rangering V5-5: A: 4 B: 8-10 C: 2-7-9-6-12-3

Stort abc-system i V5!
Innleveringspris, kr. 1265.- (over fire bonger)
Stamme 3645 rekker (1*5*9*9*9)
9 Becky`s Rainman
1-3-5-7-9
A: 10 B: 2-3-4 C: 6-7-8-9-12
A: 6 B: 1-2-3-4-5-8 C: 7-12
A: 4 B: 8-10 C: 2-3-6-7-9-12

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V5!

Utfylling:

Bong 1, kr. 405.- (a*abc*abc)

Bong 2, kr. 360.- (bc*a*abc)

Bong 3, kr. 320.- (bc*bc*a)

Bong 4, kr. 270.- (b*b*b)

Lykke til!