Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten. De fordelte seg slik:

*To andelslag med 10 andeler kr 200 - utbetaling kr 141 148 hver seg
* To andelslag med 6 andeler a kr 330 - utbetaling kr 141 148 hver seg
* To andelslag med 4 andeler a kr 500 - utbetaling kr 141 148 hver seg
* Tre systemspill med 10 andeler a kr 400 - utbetaling kr 137 341 hver seg
* Ett systemspill med 20 andeler a kr 200 - utbetaling kr 137 341 hver seg
* Tre systemspill med fire andeler a kr 1000 - utbetaling kr 137 341 hver seg
* To systemspill med 20 andeler a kr 300 - utbetaling kr 139 717 hver seg
* Ett systemspill med 4 andeler a kr 1500 - utbetaling kr 139 717 hver seg
* To systemspill med 4 andeler a kr 2 000 - utbetaling kr 142 228 hver seg

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det store høydepunktet denne mandagen skjer i Mantorp, og her er det altså JACKPOT I V64-SPILLET! Det ligger hele 1 531 370 ekstra i sekserpotten, og det betyr at denne omgangen er litt ekstra spennende. Den beste bankeren fant vi i V64-5, og der kan vi ikke gjøre annet enn å tro MYE på 6 Heavy Sound. Har en stor sjanse uansett hvordan løpet blir kjørt, og vi tror ikke den taper. ALL IN!

Ta rygg på følgende:

V64-1 : 5 Zorro Wind – Gjorde comeback etter et lengre avbrekk sist, og fikk maks første gang ut. Er normalt klart forbedret med det løpet i kroppen, den får trolig gratis tet, og da skal sjansene være meget gode for seier. Blir dog lovlig hardt betrodd uten å ha vist toppform, og vi nøyer oss derfor med å sette favoritten klart først, men avstår fra et bankerspill.

V64-2 : 10 Blessed Design – Dette er altså et hoppeløp, og da med veldig ferske hopper. Det man skal vite er at hopper på denne tiden av året kan ha brunstproblemer, og de kan derfor opptre veldig variabelt. Vi garderer derfor dette løpet ganske bredt. Ideen kommer ut i ny regi, den har tidligere møtt bedre hester enn dette, og det er svært gode rapporter på den første gang ut. Anders Svanstedt uttaler at dette er en hoppe som er betydelig bedre enn det grunnlaget den har på konto. Slår til som en godbit direkte?

V64-3 : 2 Indira Split – Var god etter pause sist, og falt virkelig med flagget til topps da. Ble brukt knallhardt innledningsvis, og var med på en 09 åpning før den fikk trykket seg til tet. At den trakk seg litt den siste biten var det ikke noe å si på. Er trolig forbedret med det løpet i kroppen etter pause, nå fester man på en BIKE, og fra dette sporet kan det bli billigere tet enn sist. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 5 Gandalf Brodde – Har innledet lovende, og kammet med seg tre strake seire. Vant enkelt etter en avslutning i 10-fart sist, og virker å være en traver som er en hel del bedre enn det grunnlaget som den foreløpig har på konto. Er behandlet etter det siste løpet, og rapportene på den er fortsatt fine. Sporet trekker dog ned, og selv om den håndterte det nest sist så fikk den en svak start. Grei tipsener, men vi tør ikke å banke fra dette trange sporet. 12 Black Fire – Er på vei mot formen, den møter riktig motstand, og vi plukker den med på alt.

V64-5 : 6 Heavy Sound – Jogget en 10-tid med krefter igjen etter pause sist, og var bunnsolid direkte. Daniel Reden har en helt fryktinngytende form på stallen, og han vinner med ALT for tiden. Heavy Sound er trolig ytterligere forbedret med en blåser i kroppen, og vi tror ikke den taper dette om alt går riktig for seg. Har normalt en stor sjanse selv om den skulle få svar underveis. Dette er kveldens beste banker.

V64-6 : 10 Birbone Gual – Har gjort to løp etter den kom inn på stallen til Gocciadoro, den har sett smellbra ut, og vunnet sprettlett ved begge anledninger. Er trolig betydelig bedre enn det grunnlaget den har på konto, kusken er flink, og den må være spillbar i et løp som dette. Fikser fine V64-kroner?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.