*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

HC reiser ikke forgjeves

Foto: Hesteguiden.com

Bjerketrener Hans Christian Holm er på plass i Harstad mandag, og reiser ikke forgjeves.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

En ny travuke står foran oss og allerede mandag er det fem ulike travkjøringer for oss nordmenn å spille til. Vi starter opp med V4 fra Nord-Sverige og Boden, før Harstad er sjelden arrangør av det norske lunsjtravet. Litt senere på ettermiddagen kan vi spille V5 til Halmstad. Til kvelds er det V64 fra Hagmyren, mens Leangen byr på jackpotomgang i V65-spillet, siden det ikke ble utbetaling for fem rette, i en favorittpreget omgang på Momarken søndag kveld. Kr 590.817,- blir overført til mandagens sekserpott i Trondheim i kveld.

Innleveringsfrister Harstad
V5 kl 13.37
DD kl 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Både Hans Christian Holm, Dag-Sveinung Dalen og Jan Martin Bjerring er hyppige gjester i Harstad når landets nordligste travbane arrangerer travløp, så også under dagens lunsjtrav. I fire av dagens fem V5-løp sitter Holm og Dalen bak favorittene. Vi tror den aller sikreste bankeren dukker opp i V5-5.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Det lukter tet fra start til mål
Det handler om 1 J.T.'s Sunshine som har perfekte forutsetninger i V5-5/DD-2 i ettermiddag. Hoppa står med to strake seire, begge over full vei. I ettermiddag er det sprint, og det er neppe noe minus for hoppa. Hun er mer enn middels fra start, og normalt skal J.T.'s Sunshine forsvare sitt innerspor lett. Slik hun har opptrådt på slutten, er det vanskelig å henne tape V5-5 da. Hoppas trener Liss-Karin Sandvik har stått for tømmeføringen i seiersløpene, hun bytter seg selv ut med Hans Christian Holm i dag. Det er et klart kuskepluss og vi var egentlig aldri i tvil om lunsjbankeren i Harstad denne mandagen.

Ikke for gammel
Det er ikke hver dag vi heiser fram en elleve år gammel hest som dagens luring, men i Harstad er det naturligvis en del eldre løpshester. En av dem heter 1 Joined Forces som kommer ut i V5-2 sammen med sin eier og trener Tom Christian Nygård. Vallaken står svært gunstig til spormessig og grunnlagsmessig, og er i tillegg god fra start. Blir trolig et tredjevalg i spillet, og må være et klart seiersbud i V5-2.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag