Gå til sidens hovedinnhold

HC skyter med skarpt

Hans Christian Holm var en glimrende skytter for mange år tilbake. I dag skyter 45-åringen blink igjen, og tar sin 836 seier når han setter seg opp bak vår banker Emanuel Mauser.

Klikk her for våre V5-forslag

9 Emaunel Mauser er den suverent beste hesten i V5-1 på Bjerke. Vinstra-hesten vant fire løp på rad i perioden fra desember 2008 til februar 2009. Imponerende V75-seier var blant løpene han vant. Siden ble han skafet. Etter å ha brukt tid på å komme tilbake er han nå på skikkelig gang igjen. Sist var han bra etter galopp og motstanden skremmer heller ikke i dag. Denne gangen skal han ut på mellomdistanse som er en klar fordel for den gode femåringen.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her

6 Galliano slo en såpass god hest som Real Cosmic sist. Gjentar han den prestasjonen blir han vond å stå imot. Han taper litt fra start og har hatt en tendens til å galoppere i blant. Vi tør derfor ikke spille han alene på kupongen. 11 Commander In Chief har tøyset mye den siste tiden, men vallaken er mye bedre enn raden. Trakk dessuten bakspor som er en fordel for den kapable, men litt hissige hesten. 2 Yvonne W er også bedre enn raden. STår fint til og får normalt en perfekt reise. Det samme gjelder 3 Tic Tac Toe som trener bra og har den nødvendige kapasiteten. 10 Cajentanus trengte løpet etter lang pause, men leverte uansett en innsats som var mer enn godkjent.

Øk vinnersjansene dine med systemspill

Hans Christian Holm med ny fin mulighet i V5-3. 12 In Position gjorde et par fine løp i vinter før han "datt" ut av det. Kommer ut etter pause, men blir vårt tips uansett. Vi mener det er snakk om den klart beste i feltet på kapasitet, men sporet er komplisert. 8 Marion Montana er på gang og er rask i vei. Sporet er heller ikke for henne det beste, men hun kan holde inn til seier i dag dersom hun viser ytterligere fremgang. 7 Magic Pedro får sin årsdebut. Var ikke verst i fjor og kan ha forbedret seg mye i løpet av noen måneder. Hun er et uromoment og bør tidlig tas med på V5. 5 Gigant Pay var uheldig sist. Farten er stor og dersom orken er på plass kan det vanke en plass helt i toppen. 6 Tarantino gikk bra sist og ventes ytterligere skjerpet.

1 Seval er det tetgaranti for. Han leder dette løpet i det lengste selv om han støter på endel bra konkurrenter. Vi tenker først og fremst på 11 Rinde Turbo som er milevis bedre enn raden. Med klaff skal han kjempe i toppen. 4 Konge Blesen slo Seval for en tid tilbake, men var uten sjanse til å utfordre favoritten forrige gang. Det lukter fort løp i dødens denne gangen, men på sitt beste kan han muligens stille Seval et skarpt spørsmål. 6 Alsbrun er ingen tetløper. Startkanonen skal derfor kjøres avventene i dag. Får han spare speeden i det lengste skal det bli interessant å se om han kan utfordre de forannevnte hestene. 2 Skogbryn Harry vant etter god avslutning sist. At distansen er lengre er bare en fordel.

5 Yunin Boko er normalt en vinner i finalen. Spesielt også med tanke på at to av de antatt verste motstanderne er strøket. Den nederlandske importen blir nok tidlig å se i tet. Bare en galopp kan skrinlegge seiersplanene for bankerkandidaten. 6 Kapten Morgan er bra på sitt beste. Svensken trener bra og skal idag utstyres med helstengt hodelag for første gang. Se opp! 4 New York Flying er treneren optimist med. Han har ikke greid å følge opp seieren i november, men han skal passes etter pause siden han har prestert lovende saker i trening. 2 Nimbus F.H. er ute i riktige omgivelser og kan ta del i striden dersom favoritten svikter.

Tast her for våre V5-forslag. For Dagens Dobbel trykk her .

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken