Heisholt får sin første

I en megaspennende V65-rebus setter vi vår lit til at Diablo Va Bene viser seg som den klart tøffeste i klassen, og dermed sørger for at Alexander Heisholt får sin første klassiske triumf.

Klikk her for gratis V65-tips.

Fire herlige Kriterie-finaler for landets beste 3-åringer skal avgjøres denne søndagen hvor vinnerne av den åpne klassen kan kvittere ut hele 500.000 kroner hver seg, mens de to vinnerne av hoppe-finalene får 200.000 kroner som lønn for strevet.

Vår klare banker for dagen blir 1 Diablo Va Bene i den femte avdelingen, og at det foreløpig kun er snakk om et andrevalg i spillet takker vi for. Kadabra-sønnen har vunnet sportrekningen, og ingen henter en lengde på den svært startkjappe 3-åringen ned startsiden her. Heisholt-traveren vant sitt kval-løp sprettlett på 16.2 full vei, og forut for det har denne krabaten vært matchet i knalltøffe lag hele veien, og levert strålende innsatser uten unntak. Vi snakker her om landets klart mest herdede unghest, og det tror vi kan bli utslagsgivende i dagens tøffe batalje. Det nærmeste Alexander Heisholt har vært en klassisk triumf var med familiens Ewy Butterfly i Hoppe-Derby i 2005 hvor en fjerdeplass ble resultatet, og vi tror bestemt at han pynter på den statistikken i dag.

2*2
Vi satser på å komme igjennom hhv V65-2 og V65-4 på to hester. I den andre avdelingen mener vi bestemt at duoen 2 Faste Lundi og 4 Hjertusota er klart best blant de kalde 3-årshoppene. Førstnevnte var helt suveren i sin nest siste start i det svenske Kriteriet for hopper på sterke 30.2, og vant sitt kval-løp med krefter spart på billige 32.8. Lome Elden-datteren hadde trolig hatt godt av det løp i kroppen etter litt pause, og kusk Jomar Blekkan satser nok mot tidlig tetkjenning på ny. Sistnevnte innehar enorme fartsressurser, og får Moe Odin-datteren gå i rygger i det lengste er vi ikke fremmed for at hun kan gi favoritten en match til slutt. Gudmestad-traveren haiket med til sølv i sitt kval-løp uten helt å få sjansen til slutt, og normalt har 3-årshoppa løftet seg noen hakk med det løpet innenfor vesten etter litt pause. Vi snakker her om et foreløpig fjerdevalg, og en 11-prosenter i spillet!

Kan Hjertusota og Ole Gaute Gudmestad gi den store favoritten en match i V65-2?
Kan Hjertusota og Ole Gaute Gudmestad gi den store favoritten en match i V65-2?

Vi støter på en storfavoritt i den åpne klassen for de kaldblodige i form av 3 Bork Odin. Moe Odin-sønnen har på få måneder utviklet seg noe voldsomt, og står nå bokført med fire strake triumfer som har vært tatt på imponerende vis. I sitt kval-løp så 3-åringen ut til å være nærmest ukjørt på flotte 28.4 full vei, og uten uhell på veien i dag er det trolig ingen som rører Romtveit-traveren. Dønn travsikker er dog ikke den store favoritten, og den som står nærmest til å overta dersom uhellet skulle være ute er utvilsomt 5 Ridder Prinsen. Lome Elden-sønnen hadde ikke startet på snaue 2 måneder før sitt kval-løp hvor en tredjeplass på fine 28.7 full vei ble resultatet, og vinneren av Biri Oppdretningsløp er trolig kraftig forbedret til dagens dyst. Vi er heller ikke helt fremmed for at Kolnes-traveren kan gi den store favoritten en match i et regelrett løp, og vårt andre kryss i løpet er kun streket av på hver niende kupong!

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 112, 336 og 1372 kroner.

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.