Heiskanen fikser svenskepengene

Foto: hesteguiden.com

Finnen Veijo Heiskanen kjører vår V64-banker på Mantorp søndag.

Søndagens meny fra Norsk Rikstoto byr på V4-løp fra Täby galoppbane i Stockholm, deretter en flott V64-omgang fra Mantorp, før Harstad får gleden av å arrangere dobbel V5 her hjemme til kvelden. Det har vært en strålende tipsuke for Sportspill og lørdagens V75 var intet unntak.

Vi måtte riktignok opp på systemet for å fange 11. valget F.P. Asset i V75-5 på Bergen travpark lørdag, men de som leverte vårt største system (innl.pris kr 2168) kunne hente tilbake ca 10 500 kroner. I V4-spillet kunne de som fulgte vårt forslag til kr 320, hente ut meget pene 3 010 kroner. De som fulgte vårt minste V5-forslag (innl.pris kr 160) kunne kvittere ut 623 kr og til sist kunne de som fulgte vårt minste DD-forslag (innl.pris kr 200) kvittere ut 960 kroner. En strålende lørdag for våre travtips med andre ord og gratulerer til de som fulgte.

Så sent som torsdag ble det også flotte gevinster. Under V4-løpene i Gävle ble det pene 3167 kroner tilbake på det største forslaget. Under lunsjtravet på Leangen ble det fine 492 kroner tilbake på det minste V5-forslaget (innl.pris 192 kr), og i DD- spillet ble det 790 kroner tilbake på forslaget til 200 kroner. På Klosterskogen torsdag kveld ble det fem rette og solide 7 011 kroner tilbake på det største forslaget i V5A-spillet, mens det ble 2 639 kroner tilbake i V5B-spillet.

Innleveringsfrister Mantorp
V64 kl 15.10
DD kl 16.38

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Når det gjelder søndagens V64-omgang fra Mantorp travbane er det mye som tyder på at Veijo Heiskanen og Per Lennartsson er to av kuskene/trenerne som vil dominere. Førstnevnte er trener og kusk på vår V64-banker.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Veijo starter ballet
Og bankeren dukker opp allerede i V64-1. 7 Cloria Victis har vært både i Finland, Frankrike og på Jägersro i sine tre siste starter og møter med respekt å melde svært billig motstand denne søndagen. Zerberus–vallaken så meget fin ut under et tøft V75-løp på Jägersro sist lørdag med tilsynelatende masse krefter spart. Da var distansen 2640 meter, akkurat slik det er i ettermiddag. Betydelig enklere i mot i ettermiddag kontra motstanden sist lørdag og i Frankrike nest sist, og med kun åtte hester til start må dette være en topp vinnersjanse. Vi "tvekar" ikke og bankerspiller i V64-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Et bra lås
Ingen tvil om at 12 Divine Razz er den beste hoppa i V64-5/DD-1, men tolvtespor er nå engang tolvtespor. Divine Razz har imponert i fire strak seiersløp, men spesielt nest sist på Solvalla var hoppa fantastisk. Divine Razz er en soleklar bankerkandidat her, men vi velger å "safe" og betaler også for den sannsynlige tethesten, 4 Save The Earth. Per Lennartsson-hoppa har nå fått tre løp i kroppen etter lang pause og har blitt passivt kjørt i sine to siste løp. Er bra fra start denne Super Arnie–datteren så skulle hun komme seg foran så akter nok Per Lennartsson å sitte i tet. Med den sannsynlige tethesten og den tøffeste dama i klassen på kupongen, mener vi to hester skal være et bra lås i V64-5/DD-2.

Perfekt utgangsposisjon
1 Landers Power har endelig en riktig oppgave i V64-2 og formen er meget bra på Power To Charm–sønnen. Sist så kodet han plutselig over rett etter start og det ble galopp. Kom tilbake etter galoppen og bli sittende fast over mål med litt krefter spart. Nest sist var Landers Power god toer bak V75-hesten Mr. Pellegrino. Jan Hellstedt som er kusk denne gangen er meget offensiv i sin kjørestil så han kommer til og gjøre alt han kan i sin makt for å forsvarte sporet. Er noen raske hester på utsiden så vi er ikke helt sikre på Hellstedt klarer det, men blir det tet så vinner Landers Power dette løpet for han holder bra klasse denne krabaten og selskapet skremmer ikke.