Heiskanen med toppår

Både Veijo Heiskanen og Solvato har hatt en kanonsesong.
Både Veijo Heiskanen og Solvato har hatt en kanonsesong.

Nettavisen holder strålende tipsform for tiden. I ettermiddag skal finske Veijo Heiskanen hjelpe oss til nye gevinster i V4-spillet fra Axevalla.

Sportspills meny tirsdag:
V64 Eskilstuna: Linda får tillit
Lunsj-V5 Drammen: Robert er bare best
Odds langskudd: Ingen fest på Korsika
Oddstips:
Hannover burde vært favoritt

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens Mats Persson.

Vi er i gang med en ny HERLIG uke, og høydepunktet denne uken skjer på Bjerke lørdag hvor det altså er DOBBEL SYVERPOTT i V75-spillet. En utbetaling som normalt sett hadde gitt 100 000 gir nå 200 000. Vi skal selvfølgelig gjøre alt for å hjelpe deg til lukene, og tipsene våre blir lagt ut på fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Her er noen av høydepunktene den siste tiden: 1) Over 800 000 kroner innspilt på Drammen i V75 6.Desember. 2) Over 250 000 kroner innspilt i V65 på Leangen 8.Desember. 3) Over 160 000 kroner innspilt i V65/V5 på Momarken 9.Desember. 4) Systemspill V64 Halmstad mandag 15. desember med 48 000 kroner i utbetaling. I tillegg så har vi truffet litt her og der. Totalen siden fredag 5. desember har kommet opp i ca 1 700 000 innspilt, og det må vi si oss meget godt fornøyd med.

Mandag ble det full klaff under V4-løpene på Färjestad og det mellomste V4-forslaget (innl.pris kr 432) betalte tilbake meget pene 2 531 kroner. I tillegg ble det fullklaff i DD-spillet til hyggelige 7,20 i odds.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Tirsdag er det Veijo Heiskanen som er nøkkelkusken under V4-løpene på Axevalla. 55-åringen har hatt en fantastisk sesong både som trener og kusk og hester som Solvato og Riff Kronos har vært de største stjernene, på en stall spekket med klassetravere.

Per 15/12 har stallen tatt 69 seire og nesten 10 mill SEK er kjørt inn. Heiskanen selv har tatt 67 seire og kjørt inn ca 9.7 mill SEK og det er tre ganger så mye som i 2013. I dag har Heiskanen tre av fire favoritter innenfor V4-veddemålet og Nettavisen velger seg en hest som debuterer i Heiskanens regi som banker. 

Spiken
9 Callum (V4-3/DD-2) är en segerrik 5-åring som gör debut i ny regi. Det förefaller att vara en riktig klassklättare och det här loppet får vara ett steg på vägen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen
2 Etell Elvira (V4-4) är segerlös efter två starter men kommer med två raka andraplatser i ryggen och den här gången förstärker Stefan Söderqvist i sulkyn.