Helfrekk lunsjvinner fra Veijo

Veijo Heiskanen her med supertraveren Solvato.
Veijo Heiskanen her med supertraveren Solvato.

Åby er gjestearrangør på fredagens ettermiddags-V65 fra Sverige. Vår V65-banker blir spillefavoritt, men DD-bankeren er det sving over.

Sportspills meny fredag:
V65 Biri: Jackpot med Gundersen
V64 Bollnäs: Millionjackpot med Lotus
Oddstips: Start knebler Godset
Dagens langskudd: FC København i Champions League-modus
Premier League:
Se Nettavisens tabelltips

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Vi har en strålende travhelg foran oss med en rekke høydepunkter. Rolf Lerum melder om en vanvittig spennende V75 fra Bergen travpark lørdag og ellers er det rikelig med høydepunkter.

Fredag er det ettermiddags-V65 og ettermiddags V4 fra Åby travbane i Gøteborg, og fredag kveld er det jackpot både til V65-løpene på Biri og til V64-løpene på Bollnäs.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Her skal det imidlertid handle om V65-løpene fra Åby travbane, der Frode Hamre-trente Relight My Fire er på plass i V65-6/V4-4, og blir klar favoritt i det løpet. Mats Persson velger imidlertid sin banker i V65-2 og byr på en helsprek DD-banker fra Veijo Heiskanens formsterke stall. 

Spiken
1 Tunika (V65-2) imponerade oerhört i debuten och sitter inte det loppet i benen bör det vara en riktigt bra chans igen.

Luringen
8 Tristan Toro (V65-5/DD-2) har ett iskallt läge, men formen är på topp och senast höll han farten strålande utvändigt om storfavoriten Seronera. Han tål att göra loppen själv och blir intressant om han kommer till. I DD-spillet spikar vi Veijo Heiskanen og 8 Tristan Toro, som blir lite spilt i dette løpet.