Helgrønn banker

Foto: hesteguiden.com

Åke Svanstedt gjester Årjäng søndag og har en nærmest klink vinner i V64-1.

Sportspills meny søndag
V65 Sørlandet: Vi går rett på
Premier League: Skader og karantener

Oddstips 1: Mye på spill for Arsenal
Oddstips 2: Hangelands forsvarslinje lekker

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Midt i pinsehelgen er det som vanlig full fyr i travet og galoppen i Norden. I dag kan vi nordmenn spille til fire baner. Det starter opp med V4 og galopp fra Klampenborg i Danmark, og fortsetter med V64 fra Årjäng. Deretter kan vi spille V5 til Halmstad, før kvelden avsluttes med en flott travkjøring på Sørlandets travpark der vi både kan spille V65 og V4.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Sist det var V64 i Årjäng så lanserte Espen Edvardsen en heidundrende banker i norske Sharpshooter i V64-1. Og hesten innfridde som et herlig andrevalg. Også denne søndagen klemmer Espen til med banker i V64-1, men idag er det en storfavoritt som nesten ikke kan tape.

Innleveringsfrister Årjäng
V64 kl. 15.10
DD kl. 16.38

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Kan ikke tape!
Vi innleder V64-spillet denne søndagen med en sikker vinner. 3 Orfeus Brodde kan vi ikke skjønne hvordan skal kunne tape sitt løp. Good As Gold-sønnen gjorde debut for Svanstedt sist på Åby, og det med mersmak. Åke Svanstedt kjørte seg resolutt til tet i den første svingen, men fikk siden kraftig press av Olivia Lavec på utsiden. Orfeus Brodde svarte enkelt opp Olivia Lavec hele løpet, men måtte til slutt se seg slått av Classic Son som kom på open stretch. Orfeus Brodde er en grunnkapabel hest, som normalt skal gå klart fram med løp i kroppen. Samtidig har Svanstedt-traveren fått et helt perfekt spor i dag, og vi tror han vinner dette løpet uansett posisjon.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Se opp for Bibelet.
Per Nordlund sender til start 1 Bibelet Boko, som kommer ut i V64-3 fra helt perfekte forutsetninger. 5-års-hoppa er veldig rask fra start, noe hun viste i løpet på Rättvik 27/08 i fjor hvor hun spant til tet fra samme startspor, og siden ledet hun løpet hele veien på 1.16,5/2140 meter autostart. Vi ser ikke bort i fra at Nordlund kan komme seg til tet igjen i dag, og da er Bibelet Boko hesten å slå. Frome Above-datteren var ute i et rammeløp på Solänget under V75 dagen sist, og møtte på Nikita Broline som vi lanserte som banker på Østersund for en stund tilbake. Nikita Broline vant for øvrig det løpet fra dødens. Bibelet Boko presset seg åpning rundt den siste svingen, og spurtet strålende og var først på streken siden Nikita Broline galopperte i klar ledelse ut i oppløp. Bibelet Boko ble disket fra seieren etter episoden i siste sving. Uansett varslet Nordlund hoppa fin form, og hun skal helt klart regnes fra et fint startspor i dag!