*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Helt formidabel sist - må spilles i kveld

Foto: Hesteguiden.com

Vår V65-banker fredag gjorde en fantomopphenting sist og da er V65-bankeren klar.

06.07.12 13:35

Sportspills meny fredag:
V75 Momarken: Malmin gir oss kick

Oddstips: Nå vinner Fana i Trøndelag

Allerede førstkommende onsdag er det start for Jarlsbergs sommertrav, der det skal avvikles travløp fem dager på rad med en rekke storløp på menyen. I kveld er det et lite vorspiel på den idylliske banen i Tønsberg og Eirik Høitomt sitter på nøkkelen vår til suksess, da vi bankerspiller den regjerende landschampionen i to løp. Det ble ikke utbetaling for fem rette i V65-omgangen på Jarlsberg sist fredag. 924 830 kroner overføres derfor til sekserpotten i denne fredagens V65

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Det luktet svidd av opphentingen til vår hovedbanker i siste starten på Jarlsberg. Vre klokker viste 12.3 siste 900 meter og det med full fart over mål. 3 Onion F.H. er ikke enkel og spesielt som sist da han stod i bakspor fordi han er fryktelig sprutredd. Var en fryktelig opphenting vi fikk se av S.J`s Photo sønnen til fjerde – og da attpåtil med posisjonsproblemer rundt siste sving. Fredag er det tetgaranti, og da så gjelder det bare for mester Høitomt å holde Onion F.H i trav rundt svingene hvor det til tider kan være litt kritisk. Vi tror det går greit. Banker i V65-5 og i V5-spillet.
Vår rangering V65-4/V5-1: A: 3 B: 4-5-10 C: 8-2-1-7-6-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Hadde ikke tapt mot storfavoritten
6 Sanner Sid var ikke slått når han galopperte i kampens hete mot gode Prins Trøjborg for fjorten dager siden på Jarlsberg. I følge Høitomt ble han litt for lett i balansen den dagen og det skal de endre til kveldens start. Springspor – hest i form – riktig motstand – Høitomt. Ja alt dette lukter det seier av og når alle hestene i første rekke MÅ ha ryggløp så ligger det an til at Høitomt kan komme seg tidlig foran og da taper han neppe dette løpet med den fine S.J`s Photo sønnen som er i rivende utvikling. Vi bankerspiller Høitomt også i V65-2.
Vår rangering V65-2: A: 6 B: 1-10-4 C: 12-5-11-8-9 D: 3-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-1 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
1 Kor Jo er det brukbar kapasitet i og når Høitomt får prøve seg bak denne i stedet for Kjetil Roe, må vi sette på varsellampene. Står helt perfekt til i førstespor med kun tre hester på strek. Er starten som er det store problemet for Ravn Jahn-sønnen, men klarer de å løse den sammen skal han være god for en 31-tid på distansen og da er det vinnersjanse.

14 Wik Emil er nok den beste hesten på kapasitet, men han trenger normalt løp i kroppen etter pause. Han har og vært veldig egenrådig til tider så han må kjempe bedre hvis det skal bli seier. 2 Sølvbergs Knekten er i fin form og Stenberg er optimist og spesielt hvis han skulle komme seg foran. Fra tet er det en fin vinnermulighet. 3 Tæsse Jenta kommer ut etter lang pause, men dette var en hoppe som ble herdet mot de beste i årgangen under fjoråret uten at hun gjorde seg bort. Outsider i et åpent løp.
Vår rangering V65-1: A: 1 B: 14-2-3 C: 5-11-13-8-6-7-10-12-4 D: 9

HTML EMBED

V65-3 - Kaldblodshester. Monteløp. 2100 meter voltestart.
9 Tysvær Mai var ok i prøveløpet, og vi setter henne først da dette er valget til dyktige Siv Emilie Løvvold. Det må uansett klaffe fra bakspor på tillegg, men det blir alltid åpning i disse monteløpene. 2 Banna Bein har fart nok, men han er fryktelig egenrådig. Kanskje kan monte være noe som gjør at han ønsker å fly litt? På fart er det ingen som matcher han og når dronningen selv Liv Pedersen setter seg i salen må det krysses.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

HTML EMBED

12 Sør Bruden gikk noen brukbare monteløp i fjor og Mette Nyløkken er dyktig og Sør Bruden går alltid til mål, så bare hun ikke taper for mye fra start så ender hun i toppen. 13 Odintroll virker på gang for han galopperte som pigg for Per O Midtfjeld i sin siste start og han har vist fin fart under sal tidligere. Et fryktelig løp dette der man må krysse bredt.
Vår rangering V65-3: A: 9 B: 2-12-13-6-11 C: 8-4-5-1-10 D: 7-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-5/V5-2/DD-1 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
3 Sodin har bedre form enn raden og denne gangen er det helt perfekte forutsetninger for den røde Moe Odin-sønnen som er meget rask fra start. Sprint passer som hånd i hanske, men han kan bli overflydd av 5 Jeppes Odin og da blir det hele sjanseartet. Fra tet har Sodin en topp vinnersjanse.

8 Espe Trym er i kjempeform, men dette sporet gjør oppgaven vanskelig. Kommer han seg bare ned en posisjon, så kjemper han på til mål er passert. Må krysses. 5 Jeppes Odin var meget positiv sist og det over full distanse. Det er en distanse han normalt ikke setter pris på, og da skal han tidlig på i kveld all den tid det er sprint.

7 Eld Lynet er i strålende form, nest sist gikk han glipp av en topplassering når galoppen kom. 10 Karmland Trym er på gang igjen og med ytteligere fremgang kan kanskje fireåringen til "stall guttene fra Bergen" vinne.
Vår rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 3 B: 8-5-7-10 C: 2-6-4-9 D: 1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-6/V5-3/DD-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
5 Village King gjorde en meget fin debut for Hamre. Nå kommer hesten ut med skylapper siden det er snakk om sprintdistanse. Er normalt startrask så er en fin sjanse på tidlig tet og fra den posisjonen skal Shogun Lobell-sønnen ha en fin vinnermulighet. Vi er ikke helt sikre på at han holder tet fordi 6 Roberto Bonanza kan løse veldig bra bak bilen og sist fikk han bare en gjennomkjøring etter startgalopp. En feilfri Roberto Bonanza står ikke tilbake for Villake King på kapasitet, så vi velger å stå på disse to som et lås.
Vår rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 5-6 B: 2-9 C: 11-7-3-10-8 D: 1-4

V5-4 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
6 Opening Day er en flott Hamre-traver i utvikling og er rask fra start og har naturligvis en topp vinnersjanse her. Måtte riktignok gi seg for en god Sky Air Born G.G. nest sist fra tet, men var tilbake som en fltot vinner sist.

Møter dog en bra traver i form av skihesten 5 Ringo Star M. Sistnevnte er også i rivende utvikling, men har foreløpig ikke vist voldsom starthurtighet. Uansett skal to hester være nok her.
Vår rangering V5-4:A: 6 B: 5 C: 2-7 D:1-4-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-5 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
10 Nora`s Dream er ei fin hoppe som har gjort fine ting i banen på sine tre starter. Møter overkommelig selskap så bare Kai Johansen finner seg en fin posisjon fra dette baksporet, så skal det være en fin vinnersjanse. 5 Rebella Juliane har bare gått på det jevne, men skal være bedre enn det hun har prestert. Mangler toppfart, men scorer mye på hun går feilfritt.

6 Miss Fargo står interessant til i springspor så treffer Ruttenborg og får seg en bra posisjon skal hun regnes i toppen for hun har røpet brukbar kapasitet. 1 Sierra Madre viste fin fart etter galoppen sist og fra et perfekt spor er hun helt klart aktuell i toppen. Et åpent løp der det må krysses.
Vår rangering V5-5:A: 10 B: 5-6-1-2 C: 12-8-9-7-4-3

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.