Ola Slåtsveens lille lunsjtips til 108 kroner gikk inn med fem rette og 779 kroner mandag. Klikk her for å se dagens V5-forslag.

Med en null i protokollen fra den siste starten var vi litt usikre på å bankerspille 4 Holtan Kongen (V5-5) i dag, men etter en telefonsamtale med Geir Flåten har vi troen på dette går veien. Treneren er svært optimist foran dagens V5-finale.

- Holtan Kongen holder veldig fin form. Jeg tror han kan prestere en tid under 1.28. Glem det siste løpet hvor alt ble feil. Han ble hengende i sporene i 1800 meter i 1.26-fart. Da stod han vanskelig til og var hissig. Han hadde dessuten hatt pause og var ute på lang reise. Nå er forutsetningene annerledes og jeg har store forhåpninger om seier i dag. Jeg tror han leder hele veien, sa Geir Flåten til Nettavisen i morgentimene i dag.

Grøstad i storform, over 70.000 innspilt på Drammen lørdag!

Spill på Geir Vegard Gundersen!
Like enkelt er det ikke i V5-1. 4 Surgy's Copine blir favoritt. Skulle hun komme seg til tet kan mye være gjort. Havner hun utvendig for lederen er det iskaldt. Hoppa var positiv i den siste starten på Momarken. 3 Monica har vært svak den siste tiden, men har sitt billigste løp på lang tid i dag. Bør sloss om seieren i dette selskapet. 6 Yazzy Dancer er milevis bedre enn raden. Kan fort vinne et slikt løp. Vær også klar over at "alt" klaffer for toppkusken Geir Vegard Gundersen som kjører i en fantastisk flyt om dagen. 1 Valentino Jago er en vinn eller forsvinn-hest. Geir Flåten mener det er 50/50 prosent sjanse for feilfri avgang, men understreker at førstespor ikke er noen fordel for den hissige krabaten. 9 Riverside Queen er normalt god nok her. Ikke vist det helt store den siste tiden, men han et ideelt løp nå. Vi anbefaler heldekk for de som har råd i dette løpet.

6 Breilia Mille ser fin ut om dagen og kretsen rundt hesten er optimister foran V5-2. Selskapet er slett ikke avskrekkende. Hoppa kom fint tilbake etter galopp på Sørlandet i den siste starten. 5 Alma Kim har større kapasitet, men opptrer mer uryddig. Nå melder treneren at han har forandret på balansen og at dette fungerer perfekt i trening. Fireåringen skal regnes med en solid sjanse uten galopp. 10 Sorm Jo er en outsider. Var positiv i prøveløpet og har ellers fungert fint i trening. 1 Salli Snella står interessant til i førstespor. Den fintstammede hoppa kan slå til derfra. 11 Grorud Silver har fart nok. Det er viljen det kommer an på. 9 Fridalill er ikke så verst opp mot sitt beste og er i det minste en liten fidus.

Lever eksperttipset fra Sportspill her

Klink vinner feilfritt

I V5-3 tror vi 5 Games We Play er en klink vinner uten galopp. Han galopperte flere ganger etter pause sist, men skal normalt være mer travsikker enn som så i følge kretsen rundt hesten. Han var skikkelig fin i prøveløpet. Uten galopp skal han kunne 1.16 på mellomdistanse i Drammen. Vinner feilfritt! 7 Farmer Line har hatt en lovende innledning på karrieren. Tapte bare for Rite Sakra sist etter å ha travet i dødens på denne. 3 O.K.Cowboyland avsluttet sterkt til seier i debuten etter å ha varmet strålende. Virket litt tung sist, men gikk fort da hun endelig fikk opp farten da hun ble annen i skyggen av Herr Feinschmecker. 9 Rosier Du Bocage har ikke gjort noen glad i løpssammenheng enda. Nå dukker den franske importen opp i Hans Petter Tholfsen-regi. Det er snakk om en hyggelig hest med ditto kapasitet og han er en outsider selv om han muligens kan trenge løp i kroppen. 8 Corse De Cavalli er aktuell på ytterligere gardering. Han er travsikker og scorer på det.

I utgangspunktet skal det rekke med to hester i V5-4/DD-1. 5 Becky's Joy ble innhentet av Iron Rouge i det siste steget i V75 på Biri sist. Imponerte ved å holde unna for Whatson Line og Carpe Emmanova gangen før. Hun er teknisk veldig bra og har bevist at hun takler svingene i Drammen (vant på samme arena i debuten). 4 Baron Chance står neppe tilbake for favoritten på kapasitet og har vist seg kraftig forbedret i de siste to startene. Har aldri gått på 800 metersbane. Vi er ikke sikre på at han takler svingene, men han bør absolutt strekes uansett. 10 Mester Jacob avsluttet sterkt til sølv sist, men får muligens for langt frem til favorittduoen.

Ønsker du vårt V5-forslag taster du her . For Dagens Dobbel trykk her