Helt konge i lunsjen

(Hesteguiden.com)

King Volo har perfekte betingelser under torsdagens lunsjtrav og leder hele veien. Sjekk våre Bjerketips.

Det er som alltid Bjerke travbane som arrangerer lunsj-V5 torsdag, og nær sagt som vanlig er det en krevende meny som tilbys spillerne.

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

Bankervalget vårt denne torsdagen var imidlertid ikke veldig vanskelig. 2 King Volo har et perfekt løp i V5-4, og den fine Windson's Legacy-sønnen bør ha en flott mulighet til å ta sin andre strake seier sammen med sin trener og kusk Olav Mikkelborg.

King Volo gjorde et flott seiersløp på Bjerke første nyttårsdag, og avviste da Frode Hamres flotte fireåring, Cabana Boy, nedover oppløpet. Torsdag er det tilnærmet tetgaranti igjen og mot svært passende motstand skal det dreie seg om en solid vinnersjanse for den seiersvante femåringen (vunnet 5 av 16 løp). King Volo har opptrådt litt ustabilt fra tid til annen, men har vært veldig fin både nest sist og sist og vi tror Olav Mikkelborg styrer dette hele veien.

Danskegjesten 11 Magnus Fønix har gjestet Norge ved et par anledninger tidligere og gjort fine løp, men fra spor elleve sank nok ambisjonene en god del for trener og kusk Anders Pedersen. 3 Tricky Position jaktet vi på sist, men da var Svenstad-traveren uheldig. Kan ikke utfordre King Volo fra start og skal ikke kunne slå King Volo fra en eventuell dødens posisjon. 9 Onkel Halbak er en hyggelig hest, men ikke på nivå med vår banker.
Rangering V5-4: A: 2 B: 11-3-9 C: 4-6-5-7-10-1-8

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1:
Vi må prøve 1 Jet Staro i V5-1. 10-åringen som eies og trenes av Liv Jorunn Lund tok en seier i fjor på grensebanen Arvika. Det var også kuskens eneste seier i fjor, og i Norge tok Liv Jorunn Lund (40) sin siste seier 21. august 2008 sammen med Scarlet Sensation. Nå skal det i rettferdighetens navn tillegges at kusken kjører få løp (kun 19 i 2010).

Uansett så er det en formtoppet Jet Staro som har trukket et flott innerspor bak bilen torsdag og innsatsen i de to siste løpene har vært bra. Nest sist holdt hesten koken strålende til fjerde fra dødens i et dameløp mot bra hester.

Sist på Biri holdt 10-åringen farten flott fra tredje innvendig til fjerdeplass igjen, også denne gang mot gode hester (Thai Quest, Victor Invalley og Runrig var foran i mål). Ikke helt utenkelig at Jet Staro kan beholde sporet og da må det være en bra sjanse, motstanden er klart enklere enn i de to siste løpene.

10 Mister Magic D.K har ikke løsnet en krone i sine fem siste starter, men er nok betydelig bedre enn raden. Kom ut etter lang pause sist på Bjerke og galopperte da i den siste svingen i et tilsynelatende godt angrep. Passes. 2 Streamline Woman har ikke hatt marginene med seg i sine tre siste løp. Dårlige startspor og har stort sett havnet litt feil på det. Her kan det meste bli rett, og selv om dette ikke er en hest som skal gjøre mye selv, er torsdagens oppgave svært overkommelig.

4 Tomali J.R står med en forferdelig programrad, men har vist brukbare ting på Leangen tidligere og er havnet i trening hos Trond Anderssen. Obshest på det. 8 Quantum Dancer spurtet flott på Bjerke sist og kan være aktuell selv fra et begredelig startspor.
Rangering V5-1: A: 1 B: 10-2-4-8 C: 6-3-9-7-5 D: 12-11

V5-2:
Tirsdag tok Cato Antonsen årets første seier med Onceinalifetime. Med 7 Rokketroll skal det være bra sjanse for at kuske-Cato legger på til årsseier nummer to. Måtte strekke våpen for en brenngod Jærvsø Ole sist (vår soleklare banker), men gjorde selv et solid løp. Sprint går fint for Antonsen-traveren og feilfritt må det være en solid vinnersjanse.

11 Hålands Lilje får stifte bekjentskap med Eirik Høitomt og den regjerende landschampionen har hatt en eventyrlig start på 2011 (16 seire allerede). Med maks løpsopplegg kan hoppa ta karrierens andre seier.

3 Alm Nidar kommer tilbake etter åtte måneders pause og i følge treneren kun for å unngå prøveløp. Var imidlertid så positiv i sine to løp i 2010 at vi setter ham tidlig på. Tom Erik Solberg er halvoptimist med lite vinnervillige 6 Strands Pialotta, det er grunn nok til gardering.
Rangering V5-2: A: 7 B: 11-3-6 C: 4-1-2-9 C: 10-5

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V5-3:
Kun ni hester til start i den tredje avdelingen, men nesten alle kan vinne. Tre løp i kroppen for 1 Super Saico nå, som vi hadde litt tro på sist. Skuffet kanskje en smule da, men nå er det førstespor bak bilen og sprint. Vi tror det er en fordel og med lunsjekspert Kai Johansen (vinner svært mange lunsjløp på Bjerke) kan det bli seier.

9 Quantum Bowler har gjort to fine løp må med proffkusk i vogna. Fra spor ni kan det bli et veldig fint løp for San Pellegrino-sønnen torsdag og karrierens første seier er innen rekkevidde. 2 Pitch Black innledet lovende i regi Trond Anderssen, men har slitt med å følge opp. Litt forbedret sist og spor to bak bilen er jo perfekt.

7 Eva Lena Palema har skuffet i sine to siste starter, men gjorde flere fine løp på sensommeren. 8 Honey Muscle var forbedret igjen sist etter flere svake løp, men spor åtte på sprint er ikke optimalt.
Rangering V5-3: A: 1 B: 9-2-7-8 C: 3-4-5-6

Annonse: Øivind Grøstad byr på et spillesjokk i V5-finalen på Bjerke

V5-5:
3 Thai Black Wonder blir vår klare favoritt i V5-finalen. Står med en svært misvisende rad og er veldig mye bedre enn det man kan lese ut av programmet. Skal ifølge kusk Geir Vegard Gundersen prøves skoløs torsdag (som er en klar fordel) og mot denne svake gjengen må det være en topp vinnersjanse og mulig banker. Femte sist gjorde hesten en flott avslutning til sølv bak gode Mosquito De Mill på Biri.

1 Mikado D. er svært variabel i prestajonene. Men har også stått i vanskelig startspor flere ganger i det siste. Viste nest sist at kapasiteten er bra som toer bak Milliondollar Baby. Ikke utenkelig at kusk Arild Eggen vil prøve å sitte foran her. Det kan holde helt hjem for hesten som vant et noenlunde tilsvarende lunsjløp i Drammen så sent som 5. oktober i fjor.

Fint til står også 4 Paolo Santana som har vært grei firer uten å gnistre i sine to siste starter. 10 Hangman utstyres med champion Høitomt, og selv om formen nok ikke er på topp, så duger normalt Hangman i disse moderate omgivelsene. Nykommeren på Bjørn Steinseth's stall, 2 J.O. Sisu, er et stort spørsmålstegn første gang ut, men treningsrapportene er i det minste positive.
Rangering V5-5: A: 3 B: 1-4-10-2 C: 9-5-11-7-6-8