Gå til sidens hovedinnhold

Her blir det penger

I en flott V4-omgang fra Gävle, kan det bli fine penger.

Den store OGP-helgen nærmer seg med stormskritt, og fredag er det en ny herlig spilledag vi har foran oss. Det starter med V4 fra Gävle, før Bjerke har et minivorspiel med lunsjtrav. Deretter er det ettermiddags-V5 fra Østersund, før Jarlsberg avslutter fredagsshowet med V65 og jackpot. På Eksperten har vi lagt ut en mengde med andelslag både til dagens løp og selvsagt til helgens løp. De finner du ved å klikke på lenken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er ingen enkel oppgave å finne V4-banker denne fredagen, men etter at 4 Robben Rob er blitt strøket i V4-2, løste "floken" seg. Travtrener Anna Forssell har fin fart på stallhestene om dagen og hennes stallhester har vunnet 16 løp på 149 starter og tre stallhester har allerede vunnet i mai. To av stallseirene i 2013 har kommet med vår V4-banker 9 Valmy som kommer ut i V4-2/DD-1.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Gävle
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Lasse duger
Nevnte 9 Valmy tetvant i nettopp Gävle tredje sist. Nest sist ble fireåringen sittende bom fast i tredje innvendig nedover oppløpet, mens han satt langt bak underveis på Axevalla sist. Rutinerte Lasse Punkari blir brukt en del som kusk på Anna Forssells stallhester og 51-åringen har en seiersprosent på 19 hittil i år. På 37 kjørte løp har han vunnet sju ganger. Valmy har ingen problemer med dagens distanse som er 2640 meter, og med den antatt tøffeste hovedutfordreren strøket, skal dette være en flott vinnersjanse for formsterke Valmy og vi bankerspiller i både V4 og DD.

Claes Sjøstrøm vant to løp på Visby torsdag og har hatt en flott innledning på 2013. Solvalla-treneren har allerede vunnet 26 løp på 187 starter og kommer til å få en flott sesong.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Sjøstrøm i form
I V4-4 sender han ut stallhesten 1 Runaway Lane fra et perfekt førstespor i volta. Den seksårige vallaken etter Lindy Lane har vunnet et løp på åtte starter i år og vant tre ganger på 16 starter i fjor. V4-4 er utskrevet med voltestart og det skal være bra sjanser for at Runaway Lane kan forsvare sitt innerspor. Skulle Sjøstrøm misse teten, blir det uansett et fint løpsopplegg. Konkurrentene skremmer ikke og dette skal være en bra vinnersjanse. Blir muligens knapp favoritt, men skal uansett ha en bra vinnersjanse. Trener og kusk Claes Sjøstrøm vant for øvrig to løp på Visby torsdag og har hatt en flott innledning på 2013. Solvalla-treneren har allerede vunnet 26 løp på 187 starter og kommer til å få en flott sesong.

Kommentarer til denne saken