Her blir det «pæng»

Foto: hesteguiden.com

Vi tror på solide utbetalinger i begge V5-spillene på Leangen i kveld og har en rekke spennende objekter å by på.

Mandagstrav er stort sett synonymt med trav i Trondheim, på Leangen travbane. Og det er svært ofte gode utbetalinger på denne banen. Det er mye god hest i Trøndelag og det blir derfor ofte jevne og gode spilleløp. I kveld er intet unntak.

Følg Håkon og Ola på Facebook

I V5A-veddemålet finner vi bankeren vår i V5-3 i form av 11 Odins Lill. Hoppa har ikke gått mange løpene og har således lite penger på konto. Debuten for trener Odd Arne Kjøsnes bærer bud om en innbringende sesong og vi trår til med bankertipset. Hoppa virker travsikker og kan garantert senke rekorden sin med et par sekunder allerede. Kun en hest imot slik vi ser det og det er Jomar Blekkans hest i løpet nr 4 Vik Bjørn. Men Vik Bjørn har blitt disket to ganger på rad, og vi sjanser på at Vik Bjørn forsvinner til høyre igjen, og da skal det være duket for travsikre og formsterke 11 Odins Lill.

Kjøp Nettavisens ekspertkuponger her.

Smell i V5-1: Fagbladene banker hest n1 Alfalfa i V5-innledningen. Men hoppa er ikke spesielt rask på startsiden og blir nesten garantert overflydd fra start. Da blir det sjansebetont, og det vrimler av outsidere i dette løpet. Hestene 5 Brief's Girl og 6 Hey Ho Let's Go er begge spennende objekter.

V5-2: Er et ungdomsløp, og som i travløp ellers, det lønner seg å spille de beste kuskene. Hans Wilhem Storås er en fremadstormende kusk, men han sitter neppe bak beste hesten i dette løpet i form av 2 Buås Mio. Men det lukter tidlig tetkjenning her, og da kan en taktisk klok Storås lure hjem dette løpet. 1 Kremix, 9 Juni Gull og 10 Vill Spik har alle trolig større kapasitet, men vi har tro på at 2 Buås Mio kan lede dette løpet hele veien.

V5-4A/V5 -1B: Både 4 Pilgrim Fabienne og 9 Sans Souci står med ferske V75-seire i bagasjen. Begge seirene verd 50.000 kroner. Det betyr tøffere motstand i kveld, vi tyr til garderinger. 8 Vision får Atle Solhus i vogna og 5 Fill Joy Dream holdet lenge stand sist. Det kan komme en smell i dette løpet.

V5-5A/V52B: Dagens beste spilleløp og det vrimler av vinnerkandidater. De flotte fireåringene 6 Hågå Elden, 10 Yr Gubben (god sist) og 11 Haugestad Friggen (burde vunnet sist) er alle hete vinnerkandidater, men 3 Stensvik Faksa, 4 Arnblessen (kapasitetshest) og 12 Høiby Balder (vinnerhest) vil utfordre ungdommen.

Til V5-A spillet har vi satt opp to kuponger på hhv 180 og 720 kroner som du kan kjøpe her.

V5-3B: Er et løp i DNT's unghestserie med 50 tusenlapper til vinneren. Løpet er uoversiktlig da flere av hestene ikke har startet i totoløp før. Vi tror to hester gjør opp her og setter 11 Sharif B.R først. Eier, trener og kusk Jan Lyng er kjent for sine hester med fornavnet Moni, og her kan han ha en ny stjerne på gang. Vant overbevisende i sitt hittil eneste totoløp, og selv fra bakspor tror vi på en solid seierssjanse. Vi garderer kun med 2 Tabu B.R. En toppstammet hoppe som totodebuterer, men rapportene fra Trøndelag er sterke og Simen Bremseth Jessen kan ha en hest for årgangsløpene her. Stor favoritt i dette løpet blir 3 Keiba Express grunnet en 17-tid fra Sverige, men vi tror våre to hester er sterkere og tøffere.

V5-4B: Han er åtte år gammel, han er vallak og har kun tjent 61.000 kroner. Men 3 Aundals Ravn er for oss den sikreste vinneren på Leangen i kveld. Hesten gjorde et kanonløp sist i V75, og i dag møter han vesentlig enklere motstand. Banker.

V5-5B: Er et 15 hesters-løp for eliten på Leangen, skrevet over to distanser. Dette er et meget skummelt løp og posisjoner vil avgjøre. Strekhestene er farlige i dette løpet, da det ikke er mange av tilleggshestene som kjemper særlig godt lengre og det favoriserer hestene som får løp innvendig. 4 Fighting Trotter blir vår favoritt her og treffer bare kusk Stig Ove Snøsen fra start, så kan det være tet og slutt.

Til V5B-spillet har vi satt opp to kuponger på hhv 120 og 540 kroner som du kan kjøpe her.