Gå til sidens hovedinnhold

Her er det bare å glede seg

Det er sjelden vi har sett bedre løp på Bjerke enn kommende søndag.

Det er bare å glede seg godtfolk, bedre travløp enn vi får servert kommende helg er det lenge siden vi har sett i Norge. Og spillemessig står godbitene også i kø.

Jackpotter i kø
Onsdag er det som vanlig V65 på Bjerke, torsdag om er helligdag (Kristi Himmelfartsdag) er det faktisk dobbel jackpot i V64-spillet fra Jägersro (nesten 3 millioner kroner ekstra i sekserpotten siden det ble ekstremt favorittpreget på Hagmyren sist søndag), fredag er Jarlsberg som byr på jackpot i V65-spillet og der ligger det drøye 800 000 kroner ekstra i sekserpotten.

Vi har allerede nå lagt ut andelslag i alle prisklasser til løpene utover uken og du finner dem ved å klikke på lenken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Lørdag og søndag er det fest på Bjerke som også byr på V75 begge dager (søndag spiller også Sverige til Norge). All den tid ingen løste sist lørdags V75-rebus i Bergen, er det også jackpot i V75-spillet kommende lørdag. Hele 3 610 285 Jackpot-kronerblir tilført lørdagens sjuerpott og dermed vil en eventuell alenebong være verdt ca 15 millioner kroner lørdag.

Sportslig er det kanonløp hele veien og selve OGP er blitt et kanonløp. Distansen er 2100 meter og hele 1,5 millioner kroner venter vinneren.

Her er startlisten:
1. Viking Frecel - Vidar Hop
2. Save The Quick - Torbjørn Jansson
3. Classic Grand Cru - Bjørn Goop
4. Sebastian K. - Åke Svanstedt
5. Nestia Effe - Roberto Vecchione
6. Arch Madness - Trond Smedshammer
7. Maharajah - Ørjan Kihlstrøm
8. Raja Mirchi - Erik Adielsson
9. Commander Crowe - Matthieu Abrivard
10. Mr X.F. Royal - Lars Anvar Kolle

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Kommentarer til denne saken