Her skal det laddes

Foto: Kanal75.se

Vi lanserer et herlig bud som kveldens V64-banker på Romme.

Sportspills meny fredag :
V65 Jarlsberg: Herlig jackpot

Oddstips: Årets viktigste for Bordeaux

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Vi går inn i en begivenhetsrik helg med travspor stort sett fra morgen til kveld. Både Norsk Rikstoto og ATG gjør altså endringer i sin produktmeny fra og med denne uken. I Norge blir det heretter slutt på dobbel V5 på hverdagene og det innføres V65 og enkel V5 mandager, tirsdager og torsdager. I Sverige blir det heretter V64 også på hverdager, og fra og med denne ukens fredag får vi nordmenn også spille til V64-løpene i Sverige på kveldstid. Det innebærer at vi fredag både kan spille til jackpotomgangen på Jarlsberg og til V64-løpene på Romme.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Fredag kan altså vi nordmenn endelig spille til Sveriges V64-løp på kveldstid og med en herlig jackpotomgang på Jarlsberg i tillegg, ligger det an til en flott kveld for oss som er glad i travsport og spill. Espen Edvardsen er som kjent ikke redd for å teste bankerspill på hester som ikke er favoritter og i kveld drar han til med et foreløpig tredjevalg i spillet som sin sikreste V64-banker på Romme. Naturligvis har vi også kupongforslag fra vår svenske travekspert Roger Sundvisson til kveldens V64-omgang på Romme

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag til V64-løpene på Romme på Eksperten.

Innleveringsfrister Romme
V64 kl 19.08
DD kl 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Hest og kusk i toppform!
Jörgen Sjunnesson sitter i en enorm kuskeflyt for tiden, og vinner med det meste. På onsdag vant han med Obi Wan og i går vant han med storskrellen Hunch Alo. Vi liker å spille kusker som sitter i flyt, og når han samtidig kusker en hest som er i strålende form nøler vi ikke. 3 Sandman Sand har et helt riktig løp på papiret i V64-5, og han har samtidig trukket et helt perfekt startspor. S.J.’s Photo sønnen er bra ut fra start, og her finner han seg en fin posisjon direkte, og vi blir sletts ikke overrasket om han sitter tidlig i tet.

Det var blendende fin stil på Sandman Sand på Halmstad nest sist, hvor han tok teten direkte. Han fikk en trykker av The Candyman ut på den siste langsiden, men når Sjunnesson skurdde opp farten i den siste svingen forlot han konkurrentene. Sist i V75 løpet på Gävle ble det meste feil, og 7-åringen ble hengt opp i tredjespor rundt den første svingen, og Sjunnesson måtte bakke helt sist. Når åpningen kom ut i oppløp avsluttet han strålende, og viste at formen fortsatt sitter i. Her tror vi Sandman Sand fort kan sitte tidlig i tet, og da skal dette bestemt være en solid vinnersjanse!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Jorma liker Elvis!
V65-2 er et herlig treårsløp med flere talentfulle treåringer på startstreken. Undertegnede var selv ringside på Solvalla under elitloppshelgen, og likte direkte 5 Elvis Duo. For de som hørte oppvarmingsgjennomgangen på banen, kunne høre at Elvis Duo varmet strålende før løpene. Han fikk en drøy åpning fra sitt 8’ende spor, og ble hengende i tredjespor rundt den første svingen. Han kom siden ned i fjerde utvendig og ble med i angrep på den siste langsiden bak Harmis Frido. Stortalentet Rolling Stones og Harmis Frido forlot konkurrentene ut på oppløpet, men Elvis Duo holdt farten klart godkjent til tredje i en rask avslutning. Dream Vacation sønnen møter mye lettere motstand i kveld, og nå står han samtidig i et mye bedre spor kontra sist.

Vi er fullstendig klare over at han møter gode 2 Bearhawaii, som var fantastisk i seiersløpet på Hagmyren nest sist, hvor han galopperte umotivert i tet når det gjensto en runde. Adielsson kjørte på opphenting, og Bearhawaii kom tilbake til imponerende seier, men i og med at Bearhawaii er særdeles usikker, kan man ikke spille en sånn hest banker. Vi mener det er mye mer interessant å spille en hest som Elvis Duo som har dokumentert fin form, og som samtidig er mer stabil.