*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Herlig banker mot V75-millionene

Åsbjørn Tengsareid kjører vår banker på Bergen Travpark lørdag. Foto: hesteguiden.com

Dobbel-syverpott, og årets mest interessante omgang! Herlig banker som neppe blir favoritt. Supersjokk med rått løp her forleden. Vi er klare for millionkamp!

22.02.15 11:37

Sportspills lørdagsmeny:
V4 Gävle: Ny V4-fest i vente
Oddsdobbel 1: Sherwood får en drømmestart
Oddsdobbel 2: Nå løsner det endelig for Köln
Oddssingel: Genoa er best i byn
Tippetips: Ingen hvileskjær for Mourinho
VM på ski: Gullfesten fortsetter
VM hopp: Freund innfrir favorittstempelet
VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?

Undertegnede har hatt Bergen Travpark som sin hjemmebane i mer enn halve livet, og det er en bane som jeg kjenner like godt som min egen bukselomme. På Bergen Travpark sist så ble supersjokkene Zoella Coeur (Odds 28,04) + S.G. Stjerne Balder (Odds 17,12) servert på sølvfat til Nettavisen sine lesere. Fra samme bane lørdag er det DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet, og hvilken RÅ MENY som er i vente.


PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Dette er årets mest interessante V75-meny sålangt, og vi blir langt i fra overrasket om det ender med millionutbetaling. Bankeren vår kommer ut i V75-4, og den heter 1 Tangen Ida. Hadde trent knallbra for sin nye trener Eirik Høitomt før løpet nå sist (28/1600m), men da ønsket eier et snilt opplegg. Det fikk den, men du verden hvor lekker den så ut for dagen. Den ble sittende bom fast over mål, og den så KOLOSSALT TAGGET UT! På lørdag tror vi bestemt at dette dreier seg om tet og slutt! Hadde kun 7,0% av innsatsene på seg når vi la ut artikkelen. Mer om dagens fantastiske meny finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Bergen:

V5: 14.10

V75:15.00

V4:16.06

DD:16.48

Løp ellers denne lørdagen:V4 på Gävle med start 12.45. V65 på Skive med start 18.25.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Her er dagens tekst til løpene på Bergen hvor det altså er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet:

V75-1 : 15 Perhaps Dalimo – Vi prøver oss med en stjernesmell i innledningen denne lørdagen. Perhaps Dalimo er en av de hestene i feltet som er herdet mot OK motstand, og den er 110% sikkert en av de i feltet som er best på kapasitet. Kommer nå ut med en dårlig rad, og den vil ikke bli spilt. Gikk imidlertid et av karrierens aller beste løp sist, og du verden hvor rå den var da. Vi har 14,2/2000m på den etter galopp, og vi ble rett og slett mektig imponert. Blir lørdag kuskeplusset med Tom Erik Solberg, og fra første omvendt i volten så burde den komme seg fint avgårde. PRØVES SOM ET HERLIG FREKT DRAG! 14 Cronos F. Boko – På tirsdag så brente Rune Wiig en 70%er i V65-spillet. En hest som «ingen» trodde kunne tape. Vi blir ikke veldig overrasket om den godeste Wiig brenner en ny storfavoritt her. Cronos F. Boko har vært halt etter sitt siste løp, og den vil neppe ha fordel av en hard bane på lørdag. Er den som nest sist så har den en bra sjanse, men denne storfavoritten må vi bare spekulere imot. 7 Crystal Occagnes – Er en herlig kriger, og prikker Herman Tvedt starten her så kan den faktisk komme seg tidlig foran fra tredje omvendt i volten. Jogget en 16-tid nå sist, og den var helt ubrukt over mål. Distansen er intet minus, og den er klart spennende her om den har en av sine bedre dager. Er absolutt verdt å ta tidlig med.

Vår rangering : A : 15-14 B : 7-3-10-8 C : 1-11-4-13-6 D : 2-5-9-12

V75-2 : 5 Timber Mile – Møtte betydelig bedre hester enn dette når den stod i Danmark, og femte sist så er den blant annet ute mot Red Rose America… Kom sist ut etter pause, og det var svært gode rapporter på den. Fyker da til tet, men Svein Ove Wassberg velger å kjøre i rygg første gangen ut. Avslutter som en vind nedover oppløpet, og hadde ikke Ove Wassberg brutt ut med gode Reggae La Marc, ja, da hadde Timber Mile vunnet det løpet. Møter denne lørdagen på en BILLIG gjeng, og her tror vi på gratis tet. Når det da ikke finnes en veldig tøff hest i feltet så ligger det aller meste til rette for at Roar Hop, og Timber Mile får dirigere dette som man vil. TOPP SJANSE! PS. Gaute Lura som vi mener er Bergen Travpark sin beste trener bankerspiller hesten som han trener i ukens Tgn… 2 Sally Va Bene – Er en bra hest, og den tok en turbetont V75-seier nå sist. Står her fint til, og den er opplagt aktuell om man garderer 5 Timber Mile. 6 Lady Vegas – Var solid til seier sist. Etter det løpet så er den behandlet. Kan ikke ta ned Timber Mile fra utvendig posisjon, men den er trippelaktuell, og den kan vinne med flyt. 11 Raina Cross – Så enorm ut i varming sist, og den gikk også et klart godkjent løp etter en lengre pause. Er en spennende skrell for dem som garderer løpet.

Vår rangering : A : 5 B : 2-6-11-4 C : 3-8-9-12-1 D : 10-7

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V75-3 : 6 Phillip Lyn – Gjorde comeback etter skade sist, og den kom ut med strålende rapporter i ryggen. Gjør et sterkt løp etter galopp da, og den varsler form direkte. Hadde nok uansett godt av den blåseren i kroppen etter det lange avbrekket. Har tidligere (Lenge siden) slått Eikmann fra likestart, og den har i det hele tatt et svært fint løp foran seg nå. Skulle den kanskje komme seg tidlig foran, ja, da må dette dreie seg om en BRA SJANSE! 12 Eikmann – Er sårbar over denne distansen når den må gå i tet/bli brukt underveis. Nå sist så ble den tatt ned, og det var ikke overraskende med tanke på at den fikk litt press på seg. På lørdag så får den gå med i rygger, og da er den SYLVASS på speed. Er helaktuell her om det skulle klaffe på veien. MOTBUDET! 4 Art Nøkkve – Er under en kraftig utvikling, og den var nesten sensasjonelt bra i Sverige sist. Gjør da jobben selv i dødens, og Åsbjørn Tengsareid sitter bare å holder på den. Passerer mål med tilsynelatende mye igjen, og da har vi 26,9 s 1000m på isbanen. Er behandlet i knærne etter dette løpet, og fortsetter den sin kraftige utvikling, ja, da trenger den ikke å være ueffen.

Vår rangering : A : 6 B : 12-4-2 C : 14-10-3-9-15-13-7-11-1-8 D : 5

V75-4 : 1 Tangen Ida – Har et gaveløp foran seg her, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt på denne frekkisen. Debuterte for Eirik Høitomt sist, og med Åsbjørn Tengsareid som kusk. Ble ikke kjørt en meter (Med tanke på denne oppgaven!?), og den så helt enorm ut for dagen i stengt posisjon. Det virkelig struttet av den i målgangen, og av oss så fikk den to pluss i kanten. Før det løpet så hadde den trent 28/1600m, og sett fin ut på det. Burde fakta lede dette løpet rundt om. PS. Glem ikke at denne nesten hentet 20m tillegg på Fjellrypa på Forus 10.06.2014, og travet da 27,7/2060mv! Er nå 40m billigere ute enn det som er Stallskrikets favoritt i løpet. 9 Ulydia – Er som hopper flest, ikke til å stole på. Har rotet litt på slutten, men løpet sist velger vi bare å se bort i fra da banen var spesiell for dagen. Her er den riktig ute, den har en Ole Johan Østre i toppform bak seg, og den er ikke borte med flyt. 8 Bare Mia – Hadde en fin oppgave sist, og den innfridde også. Er slett ikke enkel å vinne med, men med toppform så kan den fort kjempe i topp tre pånytt. 7 Fjellrypa – Er betydelig tøffere ute nå kontra vår favoritt, og på den utregningen så går det ikke. Har uansett vist bra form på slutten, man har nok ventet på denne oppgaven, og den skal med om løpet garderes. 6 Valle Åsa – Var rett og slett sensasjonelt god sist. Har tidligere vist OK kapasitet, men den har aldri vist slike takter som sist. Gjentar den en slik prestasjon her så er den selvfølgelig ikke ueffen.

Vår rangering : A : 1 B : 9-8-7-6-12 C : 3-14-10-4-5-13-15-2 D : 11

V75-5 : 6 Lobster’s Sam – Er MILEVIS bedre enn raden, og nå skal den spilles. Feilet altså i angrep sist (Felt av banen da). Gangen før så gjør den et bra løp etter en ikke optimal reise. På lørdag så kan fort Jeanett Dagsvold fyke til tet med sin springer om hun prikker starten. Er nemlig enormt kjapp ut den motsatte veien om den løser. At hun får bli med Lars Anvar Kolle rundt i volten er selvfølgelig et stort pluss… Må bare prøves mot en svært billig motstand. 11 Arn – Jeg ble mektig imponert når jeg fikk se denne i en oppvarming på Forus i slutten på 2013. Da tenkte jeg : Denne har det meste, og den kan utvikle seg til å bli noe litt utenom det vanlige. Det har imidlertid ikke skjedd, og gang på gang så viser den en elendig innstilling. Burde selvfølgelig ha vunnet lunsjløpet sist selv om åpningen kanskje ble i tøffeste laget. I det som er et av de dårligste V75-løpene som noen gang har vært kjørt i Norge så MÅ den være aktuell. Et billigere V75-løp får den ikke igjen, og med en blåser i kroppen etter pause så skal den regnes tidlig. 3 La Paloma – Er ingen stjerne, men det er en nyttig traver. Er kjapp ut, og skulle Erlend Rennesvik greie å svare vår ide, ja, da kan den lede hele veien.

Vår rangering : A : 6-11 B : 3-9-4 C : 2-5-6-12-7-10 D : 1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V75-6 : 10 Rapido Va Bene – Dette er en traver som vi liker skarpt, og på lørdag kan det fort bli riktig å komme bakfra med sparte krefter. Her ligger det nemlig til rette for fart, og møre bein på de fleste. Rapido Va Bene er det gode rapporter på, og den er behandlet i beina siden det siste løpet. Har det høyeste maks nivået i feltet, og vi roper et varsko! 3 Denver – Var svak sist. Mulig at den ble felt av banen, og at den er tilbake på topp igjen her. Skulle den komme seg foran uten at det koster skjorten, ja, da leder den selvfølgelig dette lenge. Disse to hestene skiller seg ut. Garderer man videre så er det selvfølgelig FORMBOMBEN 9 Apollo Hornline som er aktuell. Har aldri vært bedre, og det kan bli riktig fra dette smygsporet. 2 Pebbe Simoni – Har funnet toppformen, og den var solid sist. Er best med et ryggløp, så får vi se hva Thor Borg velger å gjøre her. 8 Strong Forte – Er i en enorm form, men fra dette sporet så må den ha MAKS KLAFF for å bli ropt opp.

Vår rangering : A : 10-3 B : 9-2 C : 8-1-12-5-4-7 D : 6-11

V75-7 : 9 Kringelandtellus – Er feltes beste hest, men blir likevel langt ifra noen favoritt her. Slikt tar vi imot med en stor takk. Debuterte for Kåre Refsland direkte i V75 tredje sist, og da taper den kun knepent for Odd Herakles. Følger opp nest sist med å banke hester som Vestpol Faxen/Doktor Jaros. Nå sist så feiler den på siste bortre, men går noe helt vilt i kulissene etter galoppen. Vi har 19,0 s 400m med krefter igjen! Ja, du leste riktig. Moser denne gjengen om det ikke blir feil på veien!? JA! 1 Sordo – «ALLE» skal spille denne på lørdag. Fungerte smellfint sist, men den er sårbar om banen skulle bli hard. Kan lede lenge, men vær klar over at den er ny i klassen, og dessuten ikke til å stole på. 6 Nyland – Vil nok bli en knallgod sprinter, og distansen på lørdag er ikke noe pluss, selv om det heller ikke er noe minus såpass tidlig i karrieren. Er veldig dum i fra start, og galopprisikoen her er 70%. Feilfritt så kan det gå, og dette er en stor outsider i løpet. 13 Bjørlifaks – Er på vei mot storformen, og den var strålende sist. Tåler å bli brukt underveis i løpene, den er kuskeplusset med Kolle, og får den bare litt flyt på veien så trenger den ikke å være ueffen. 5 Bokli Vind – Er vi veldig usikker på. Fikk maks sist etter pause, og den imponerte oss ikke da. Skulle den ha gått en del frem med denne blåseren i kroppen sin så burde den dukke opp der foran. Får inntil videre stå som en liten outsider, og kun en garderingshest til den viser skikkelig stridsmoral igjen.

Vår rangering : A : 9 B : 1-6-13 C : 5-15-8-14-12-7-10-11-4-3-2 D : -

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V5-1 + V5-2:

V5-1 : 15 Gomnes Birk – Her har vi fakta en god feeling for 15 Gomnes Birk. Dette er en hest som MÅ gå med i rygger, og bruke speeden sin tilslutt. Klaffer det med et slikt opplegg på lørdag, ja, da tror vi den feller alt. Nå sist så gikk den i tet, og ble hentet inn på streken av gode Karslig. Nest sist så gjør den en GOD opphenting etter galopp, men bremset da den koblet grepet på oppløpet. Da var den rett og slett lei etter å ha gått på opphenting. Blir kjørt passivt nå, og speeder ned alt på oppløpet!? 14 Kleppe Krossen – Kom ut etter pause sist, og den gikk et fint løp mellom galopper. Er ikke til å stole på, men på kapasitet så er den god nok i massevis. Disse to skiller seg klart ut. Skal man gardere videre her så er det bare å strø på med så mange som du har råd til.

Vår rangering : A : 15 B : 14-2-10-5-6-11-4 C : 7-1-12-3 D : 13-8-9

V5-2 : 8 Proud To Be Wise – Dette er et småskummelt løp hvor det fort kan komme en skrell. Draget vårt burde ha vunnet sist, men den har uansett gjort fire fine løp etter at den kom til Norge. Får den et ryggløp på lørdag så burde den være med å kjempe helt der foran. Det finnes nemlig ikke de helt store fighterne i dette feltet. 5 Ring A Ding – Er en utrolig spesiell hest, og den har mye rart for seg. Nå sist etter pause så ble den sittende bom fast over mål med krefter igjen. Skal selvfølgelig regnes tidlig.

Vår gardering : A : 8-5-4 B : 7-9-6 C : 2-1-3 D : -

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.