*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Herlig ekstrapott i Skien

Foto: hesteguiden.com

Med nesten 700 000 kroner ekstra i sekserpotten, er det glimrende forutsetninger på Klosterskogen mandag.

En ny travuke står for døren og mandag tilbyr Norsk Rikstoto og Sportspill spill til hele fem baner. Spesielt til kvelden er det svært interessant da det er jackpot både under V64-løpene på Visby og til V65-løpene på Klosterskogen. På Visby ligger det hele 1.909.296 kroner ekstra i sekserpotten da det ikke ble utbetaling på fire under søndagens V64-løp på Hagmyren, mens det venter 690.192 kroner ekstra i sekserpotten på Klosterskogen ettersom søndagens V65 på Biri ble uløselig for spillerne. Spill til dagens løp og andelslag finner du ved å klikke i lenken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Spillerne har med andre ord svært gode betingelser mandag kveld, da det venter nesten 2,7 jackpotkroner totalt på Klosterskogen og på Visby.

Innleveringsfrister Klosterskogen
V65 kl. 18.00
V5 kl 19.41
DD kl. 20.43

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Solberg ga grønt lys
Tom Erik Solberg kunne bekrefte det undertegnede selv så av 4 Brødsjø Odin på Jarlsberg sist under Grand Prix-travet. Brødsjø Odin er i rivende utvikling og har fremfor alt blitt tøffere i skallen. Han fikk riktignok ikke helt tak på Jan Roar Mjølnerøds forvandlingsnummer Farmens Arman (som har vært strålende i to strake seiersløp etter lang pause), men Brødsjø odin hadde gode hester bak seg i det løpet. Nest sist kom hesten strålende tilbake til tredje etter å ha blitt kraftig hindret på startsiden og tredje sist var hesten solid vinner nettopp her på Klosterskogen. Vi pratet med Tom Erik i formiddagstimene mandag og han var optimist og vi spiller 4 Brødsjø Odin og Tom Erik Solberg banker i V65-3 i kveld.

Rai med Heisholt
Vi bruker to bankere i kveld og banker nummer to, samt V5-banker blir 4 Rai i V65-4. Alexander Heisholt har en svært flott fireåring i sin varetekt her. Rai imponerte storveis i et seiersløp på Drammen i november i fjor, men det har ikke helt klaffet siden dengang. Men sist var det den gode gamle Rai som var en svært imponerende vinner i Drammen. Fjerdespor betyr tet dersom hesten holder seg på beina ned startsiden og uten galopp tror vi Rai er en sikker vinner i kveld.

Uturen er brukt opp nå?
3 Bon Amie S.T, har klart bedre form enn programraden gir inntrykk av og fjerdevalget i V65-2 i kveld, er vårt førstevalg. Spor tre betyr en flott posisjon underveis og her er det vinnerform. Kan være en flott utgangshest for de som sverger til systemspill.

3 prosent er altfor lite?
Undertegnede liker 8 Crimson Oirate som dukker opp i V65-6. Åttendespor er selvsagt ikke gull på Klosterskogen, men over 2500 meter betyr det litt mindre. Crimson Pirate har vist tidligere at han behersker distansen, og sammen med smygkusk Gunnar Austevoll er sjuendevalget og treprosenteren svært spennende i kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.