Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Birger og Morten gjorde det meget skarpt på Øvrevoll torsdag 12. august, og det ble en herlig opptur for mange av de som tok rygg da. Totalt ÅTTE bonger fikk seks riktige i V65-spillet, og den billigste bongen til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300), ja, den betalte ut fantastisk fine Kr.12 497,-. I V5-spillet satt ALT av bonger, og den lille bongen til Kr.500 (fire andeler a Kr.125/fem andeler til Kr.101/10 andeler a Kr.50) betalte ut Kr.2 694,-. Nå jakter Birger og Morten nye gevinster, og til Ålborg lørdag skal de til lukene med følgende:

Sist det var spill til Aalborg vant Oliver Wilson fire løp på Lea Olsen trente hester.
Vi tror det kan bli suksess for begge to igjen. I V5-5/ V4-2 har duoen 6 Aperola til start. Aperola vant i sin siste start i Aalborg, men var kanskje enda bedre til andreplass på Derbydagen på Klampenborg forrige søndag. Da tapte hun bare for Ascot Brass. Vi tror hoppa vinner igjen, og bruker 6 Aperola banker på de fleste V5 kupongene.

I V5-1 har vi veldig god tro på 7 Meadow Soprano. Denne treårshoppa til trener Jan Olsen har virkelig imponert med sterke avslutninger på Klampenborg. Det er ofte enklere motstand på provinsbanene i Danmark, og vi tror 7 Meadow Soprano har gode muligheter.

V4-3 Har vi også god tro på Jan Olsens trente 2 Go Goofy. Han har også levert gode innsatser på Klampenborg, og møter enklere selskap nå.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen