*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Herlig fredagsgalopp fra Jägersro

Øvrevoll250872019.. Swan Blacks og rytter Oliver Wilson vant 4.løp Erik O Steens Memorial.

Oliver Wilson (som her vinner Erik O Steens Memorial med Swan Blacks på Øvrevoll i fjor) rir vår V5-banker på Jägersro fredag kveld.  Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Jägersro byr på galopp fredag kveld og det er både V4 og V5 på menyen i Malmö.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Sportspills galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Vi er på vei mot en strålende trav- og galopphelg. Også denne lørdagen byr Rikstoto på Super Saturday med internasjonal V75 på Mantorp og ikke minst GULLJACKPOT i V75 på Jarlsberg lørdag kveld. På nasjonaldagen søndag 17. mai er det som vanlig stevne på Øvrevoll med internasjonal V64, men søndagen byr også på Copenhagen Cup og internasjonal V75 fra Charlottenlund.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før det skal vi gjennom en innholdsrik fredag som innledes med V65-lunsj fra Solvalla og her er det spillestopp allerede kl 12.45. Fredag ettermiddag byr så Biri på en herlig internasjonal V65-omgang, i tillegg er det internasjonal V4. Så er det også galopp fra Jägersro med både V4 og V5 på menyen. Fredag kveld er det så V64 fra Bollnäs.

I denne artikkelen skal det heretter handle om galopp fra Jägersro i Malmö. Her er det både V4 og V5 på menyen. V4 er først ut med spillestopp kl 17.15, mens V5-spillet som innledes i V4-3 har spillestopp kl 18.04.

Wo Bu Zhidao et spennende kort
På Jägersro fredag ettermiddag har vi et spennende navn. I V4-3/V5-1 er 3 Wo Bu Zhidao vårt håp. Han begynte karrieren på sprint og var meget god, Av en eller annen grunn gikk han over til mellomdistanse, og det gikk ikke like bra. I siste start var det sprint igjen, og etter en trøblete start, avsluttet han som en kule til annen. Nå er feltet mindre, hvilket burde bety en lettere reise. Han har hatt formtall 73, så det bør være mye å gå på. 3 Wo Bu Zhidao bankerspilles på de tre minste V4-forslagene, mens vi tar med 6 Laudatur på det største V4-forslaget og på samtlige V5-forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Favoritt i fare i V4-2
I V4-2 var vi lenge inne på å bruke 6 Philiango, som var suveren som vår banker sist. Men det er et stort men for oss. Rytteren Emma Markusson har tre seire i karrieren, den siste tatt i 2012. Hun har ikke ridd løp siden 2017, og vi spekulerer litt i favorittfall.

Klar banker i V5-5
I V5 blir det banker i finalen på 4 Gulfstream Tiger. Han er nok treåringen med det mest imponerende løpet til nå i 2020. Vi tror han vinner med flere lengder.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag