Herlig fredagsjackpot

Foto: Hesteguiden.com

Det ligger deilige 875 589 kroner ekstra i sekserpotten når Jarlsberg byr på en praktfull V65-meny fredag kveld.

Vi går mot en strålende helg for de trav og galoppinteresserte. Fredagen innledes med både V4 og V5 fra Solvalla og både sportslig og spillemessig er det solid kvalitet på løpene når Sveriges storstue arrangerer løp. Til kvelden overtar Jarlsberg med en storstilt jackpotomgang, mens Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson har ansvaret for V64-tipsene fra Bergsåker. Lørdag er det V75 fra Drammen der Håkon Einar Hansen byr på en ellevill V75-banker som ikke er i nærheten av å være favoritt. Sportslig sett er det dog ingen tvil om at Øvrevolls derbydag søndag er det store høydepunktet denne helgen. Øvrevoll som da får gleden av å arrangere internasjonal V64.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Men her skal det handle om Jarlsberg og kveldens storstilte jackpotomgang i V65-spillet, der det altså ligger solide 875 589 kroner ekstra i sekserpotten, all den tid torsdagens V65 på Øvrevoll ble uløselig og som kjent hadde jo Øvrevoll med seg jackpotpenger fra tirsdagens V64 på Jägersro.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Jarlsberg
V65 kl. 18.30
V5 kl 19.41
DD kl. 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Skal slå denne gjengen
Nettavisens travredaksjon var aldri i tvil om fredagens jackpotbanker, den dukker opp i V65-2 og heter 7 Womanizer som møter svært moderat motstand. Spor sju er aldri optimalt i travløp, men vi formoder at Per Ludvig Nilsen setter fart direkte og kan ikke forestille oss at noen på innsiden tar imot. Tom Erik Solberg er ikke den som gir ved dørene, men selv Solberg kan lese travprogram og vi kan ikke tro at han velger å svare ut med 1 Rambling Jack som knapt var middels sist og som ikke er i nærheten av kapasiteten til Womanizer.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Nevnte Womanizer var ute i et tøft V65-løp på Bjerke i sin siste start og holdt stilen flott til mål da etter tredjespor i den siste svingen. Nest sist i Årjäng stod hesten vanskelig til på 20 meter tillegg i et løp som ble vunnet av Åke Svanstedts nye kanontraver, Twin's Fairytale (kanongod V75 vinner i Sverige sist helg), og også da leverte Womanizer et flott løp til femte. Fjerde sist var Womanizer toer bak meget gode Lovely Coffee på Bjerke og fikk da sen luke fra lederryggen. Vi spiller 7 Womanizer på Jarlsberg fredag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Overraskelse fra Blekkan?
Nytente 10 Argr G. blir en av kveldens aller største favoritter på Jarlsberg i kveld i V65-5, og selv om hesten var strålende i seiersløpet på Bjerke sist, er vi litt usikre på hesten i kveld med bakspor på sprint. Argr G. har opptrådt stabilt å slutten, bortsett fra nest sist da hesten tverret oppunder mål og måtte se seg slått av 3 Norheim Lett. I dette løpet må vi all den tid vi garderer, stormvarsle for 6 Nordlirappen og Jomar Blekkan. Nordlirappen har støtt på knallhard motstand hele veien i år og levert sakene utmerket. Har nå fått ladet batteriene etter en rekke tøffe V75-løp og kan være tethesten her. Nordlirappen er et svært interessant objekt i kveld og i DD-spillet må vi teste Nordlirappen til glitrende oddser som DD-banker.