Herlig frekkis i V5-finalen

Herman Tvedt (her med Deep Sea Dream) kusker vårt svært spennende objekt i V5-5 på Bjerke onsdag.
Herman Tvedt (her med Deep Sea Dream) kusker vårt svært spennende objekt i V5-5 på Bjerke onsdag.

Tirsdag spilte Nettavisen inn nesten 200 000 kroner på Momarken og sørget for spillefest. Onsdag byr vi på en frekkis i V5-5 på Bjerke.

Sportspills meny onsdag:
V76 Bjerke: Herlig meny på Bjerke
Tippetips: Liverpool vil til Wembley
Oddstips: Köln får tillit
Oddstips Super-G: Vi må spille Jansrud

Nettavisen og Rolf Lerum leverte gnistrende tips til V65-omgangen på Momarken tirsdag kveld. Superobjektet Jamie Bonanza suste over mål som vinner av V65-6 og sørget for spillefest. Det mellomste V65-forslaget ( innl.pris kr 480) suste inn med seks rette og betalte tilbake 8 406 kroner. Også i V5-spillet ble det solid gevinst og den lille bongen (innl.pris kr 160) suste inn med fem rette og betalte tilbake meget pene 2 552 kroner. Totalt ble det drøye 180 000 kroner innspilt på Momarken tirsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er ikke mer enn en drøy uke siden Nettavisen tok solide gevinster på løpende bånd og spilte inn over 1,6 millioner kroner i løpet av fem dager. Deribant en makaløs klaff for undertegnedes V75-tips på Leangen, hvor hele 46 andelslag på Eksperten fikk sju rette og totalt over 1,2 millioner kroner innspilt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lørdag er det DOBBEL-JACKPOT i V75-spillet etter at omgangen på Bjerke sist lørdag ble uløselig. Det betyr svimlende 6.636.092 kroner ekstra i syverpotten, og Nettavisens travredaksjon jobber allerede på høygir med denne omgangen.

I spillboksen under kan du allerede i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til millionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Balder også i V5
Som i V76-spillet blir 6 Tin Balder vår banker også i V5-spillet. Skadeplagede 6 Tin Balder tok en flott tredjeplass i kaldblodsderbyet i fjor høst. Dukket opp i regi Frode Hamre i et V75-løp på Leangen for drøye to uker siden, men reiste da avgårde i galopp når startbilen slapp feltet.

Viste overlydsfart etterpå, og møter litt billigere motstand onsdag. Ettersom 2 Ty Lea er strøket, er også hesten strøket inn et spor. Galopprisiko finnes naturligvis, men trolig er Tin Balder mer enn god nok til å vinne dette løpet også fra dødens. Vi bankerspiller i både V76, V5 og DD.
Rangering V76-6/V5-3/DD-1: A: 6 B: 9-4-3 C: 1-5-8-7-10

V5-1 - Kaldblodshester. Hoppeløp. 2140 meter voltestart.
V5-2 er et hoppeløp med de utfordringene det innebærer. I V76-spillet har vi valgt å låse dette løpet på to hester, men i V5-spillet garderer vi en del på de større kupongene.  6 Elding Frøya blir vår favoritt. Hoppa til Tommy Fløysand holder superform om dagen, og i V76-3 synes vi hoppa skal ha en flott vinnersjanse. Speedet helt enormt til seier på Jarlsberg tredje sist, og holdt stilen flott fra tet i et V75-løp på Biri nest sist. Sist måtte hoppa trave store deler av løpet i dødens, og det er en posisjon hun ikke liker veldig godt. Holdt likevel strålende til fjerde. Både motstands- og grunnlagsmessig har Elding Frøya et fint løp onsdag og de som er frekke kan teste et bankerspill på Elding Frøya.

Men 9 Norheim Faksine er ingen kastekjepp, og muligens bedre på kapasitet. Er dog ikke like speedig som Elding Frøya, og kan få trøbbel med denne dersom hun får et ryggløp.

I V5-spillet betaler vi for flere. 12 Millionjerva ble bært inn til V76-seier av Eirik Høitomt sist onsdag på Biri. I kveld er det helt andre forutsetninger med bakspor og 20 meter tillegg og bedre motstand, men hoppa er i form og kan vinne igjen dersom vår favorittduo underpresterer. 8 Nornes Jenta satt tilsynelatende fast med krefter spart i et V76-løp på Bjerke for fjorten dager siden, men travet dårlig og har dårligere forutsetninger nå. 3 Moro'a er den meget sannsynlige tethesten fra strek. Kan vinne dersom forhåndsfavorittene roter. 1 Våler Vilja står fint til og kommer fra en formstall og har i tillegg formkusk HC Holm som makker. Sammen med svært lite spilte 13 Trons Torila er begge mulige skrellobjekter.
Rangering V76-4: A: 6-9 B: 12-8-3-13-1 C: 7-4-2-5-10-11

V5-2 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Den svært dyktige hestekaren Rune Flaskerud fra Bøverbru har produsert en rekke fine hester opp gjennom årene, der Gunslinger Lady o Express Pepper kanskje er de mest kjente.

Onsdag 21/1 presenterte han et nytt talent for travpublikummet. Fireårige 3 Quite Pepper vant meget overbevisende i debuten på sterke 17.7 og det var garantert mer å gå på. Quite Easy-sønnen møter bedre hester i kveld, men når eier og trener Rune Flaskerud kan fortelle undertegnede at Jarlsberg Grand Prix kan være et mål med fireåringen, skjønner vi hvor listen ligger. Tross skjerpet motstand fra debutløpet, er hesten en bankerkandidat i våre øyne og et klart førstevalg.

2 Cornetto Man er både vårt og spillernes førstevalg. Vallaken har utviklet seg fint den siste tiden og står med to strake seire. 8 Jet Coral leverte et meget overbevisende seiersløp på Forus i sin siste start. Her er det mer å gå på, og denne får også plass på vårt mellomste forslag.

På det største betaler vi også for 6 Delirious (svært spennende i ny regi) og 9 Nolessthanperfect (mektig i seiersløp nest sist og flott kapasitet). I V76 står vi på disse fem, men i V5 tar vi også med 1 Calvin Classic på det største forslaget.
Rangering V76-5/V5-2: A: 3 B: 2-8-6-9 C: 1-7-5-10-4

V5-4 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
V5-4 er et flott løp der vi tror mest på de to favorittene fra 20 meter tillegg og setter 8 Rafolo først på rangeringen. Kolnes-hesten måtte gi tapt for en ursterk Winmecredit sist lørdag, men holdt koken meget bra til andre. Kolle mener hesten ikke er helt på det nivået han hadde i fjor høst, men det trenger da heller ikke hesten for å vinne V76-7 i kveld.

Frode Hamre mente at en 10 Ultimate Lindy i absolutt toppform hadde vunnet sitt siste løp og ikke blitt speedet ned av Beak's News. Sett i ettertid er det bare å konstatere at Beak's News gjør et kanonløp og at Ultimate Lindy også gjør et toppløp. I kveld kan Ultimate Lindy bli dradd frem av Rafolo i sisterunden, og med få hester i feltet kan det rekke til seier.

1 Silver Light er et stort spørsmålstegn nå. Det har vært både utur og under pari-prestasjoner i det siste, men i kveld vil garantert Eirik Høitomt prøve å lede hele veien. Det kan hesten gjøre, men hesten kan også bli overflydd av 5 Perfect Tabac. I motsetning til V76, betaler vi for 1 Silver Light også på de minste bongene og velger å stå på tre hester i V5-4.
Rangering V76-7/V5-4/DD-2: A: 8-10 B: 1-5-2 C: 3-7-9 D: 6

V5-5 - Varmblodshester. Stallansatte. 2100 meter autostart.
Vidåpen V5-finale der vi betaler for samtlige ni startende på alle forslagene. Vi lanserer en frekkis som vår favoritt i form av 5 Supergirl Dotcom. Hoppa har vist kalasform på slutten og får friskusen Herman Tvedt som kusk.

2 Nikka Broline blir mye spilt, men er ikke i samme form som for noen måneder siden. Kan være tethesten her og kan lure unna i front. 6 Kijafa møter klart billigere motstand i kveld enn i V75-løpet sist. 4 Eurita er god fra start og kusken er bra. 1 Ottey står endelig fint til og er i form. Det er også 8 Sentry Holmsminde som innfridde som vår V5-banker på Bjerke 23/1. 3 Kalaschnikova Moss og 7 Chiaro Di Luna er kanskje ikke veldig hete seierskandidater, men har en viss kapasitet og tas med på forslagene.
Rangering V5-5: A: 5 B: 2-6-4-1-8 C: 3-7