Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En fantastisk flott trav- og galopphelg står foran oss. Lørdag er det Gulljackpot i V75 på Forus og søndag er det Norsk Derby på Øvrevoll med internasjonal V64 på menyen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men før vi kommer dit, skal vi gjennom en meget innholdsrik fredag. Den innledes med V65-lunsj i Årjäng der en rekke norske hester er på plass og der det også er stor JACKPOT og hele 589 531 SEK ekstra i sekserpotten. Også fredag kveld er det jackpot i V64-spillet i Gävle med 1 148 478 SEK ekstra i sekserpotten. I tillegg er det en meget fin galoppkveld på Klampenborg med både V4 og V5 på menyen. Og ikke minst er det V65-omgang på Biri travbane.

Det er en herlig galopphelg vi har foran oss og Øvrevoll slår på stortromma denne helgen. Lørdag er det vorspiel med V4/V5-lunsj og søndag er det altså Norsk Derby med internasjonal V64. I kveld er det dog danske Klampenborg som gjelder. Her er det både V4 og V5. V4 er først ut med spillestopp kl 18.20, mens V5-spillet som innledes i V4-3 har spillestopp kl 19.04.

Herlig systemklaff i V4 på Bro Park onsdag 18. august
Overraskelsene stod i kø i onsdagens V4-lunsj på Bro Park der fire tredjevalg og et sjuendevalg vant. Vi kom ikke i land på de flate V4-forslagene, men vårt systemspill med fire andeler a kr 750 satt som det skulle. Utbetalingen for fire rette landet på flotte 26 208 kr.

Kjempeklaff i V65-spillet på Øvrevoll torsdag 12. august
Det ble en herlig opptur for våre V65-tips på Øvrevoll denne torsdagen. Bankeren 8 Smazing innfridde i V65-6/V4-4 og dermed ble det fullklaff for totalt åtte andelslagEksperten. Det billigste av disse andelslagene (fire andeler a kr 300), ja, den betalte ut fantastisk fine kr 12 497,-.

Også i V4-spillet ble det fullklaff. V4-forslaget på Nettavisen med innl.pris på kr 480 satt som det skulle og betalte ut kr 2 694. Samtlige andelslag på Eksperten gikk inn med fire rette.

Vrient vorspiel før Derbyhelgen på Øvrevoll
Kveldsløpene på Klampenborg fredag er ingen enkel oppgave å løse. Vi prøver å gå tynt i V4-1. Dette er et sprintløp over korte 1100 meter, og vi tror innersporets 1 Sapper leder hele veien. Kjempet tappert sist på en supersprint(650m) mot hyperraske Nom De Plume, men ble kort slått med en halv lengde. Nå tror vi 1 Sapper kan besøke vinnersirkelen og bankerspiller på de to minste V4-forslagene. Tøffest kamp tror vi han får av 3 Easter Surprise som har hatt lang pause og denne tas med på de to største V4-forslagene.

V4-2 er et vidåpent toårsløp hvor halvparten ikke har startet. Her er det bare å gardere bredt og på det største V4-forslaget betaler vi for samtlige 12 startende.

V4-3/V5-1 Tror vi kan løses på tre-firehester. Mest tro har vi på 8 Isla Bonita som har imponert med tre strake seire. 10 Pearly Ghost har også formen på topp, så årets første seier er like om hjørnet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Løpsdagens sportslige høydepunkt kommer i V5-4. Her har vi god tro på trener Bent Olsen sin duo 6 Never Gone og 1 Jubilance. Her er det ungdommens mot i form av 6 Never Gone som møter 12 årige 1 Jubilance. Vi har størst tro på ungdommen. 7 Steinway er også alltid i nærheten av en seier, og kan fort snyte Olsens duo på konfekten.