Gå til sidens hovedinnhold

Herlig galopplunsj på Jägersro

Det er veldig fine spilleløp i onsdagens V4 og V5-lunsj på Jägersro.

En herlig trav- og galopponsdag står for tur. Den innledes med en strålende V4 og V5-lunsj på Jägersro og onsdag kveld er det jackpotomgang i V65 på Momarken med 260 764 kr ekstra i sekserpotten. Merk at V65-1 starter kl 18.45. Ikke nok med, litt senere onsdag kveld er det klart for en feiende flott V86-omgang fra Solvalla der det venter hele 17 millioner i premiepotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Våre galoppeksperter fortsetter å levere sterke tips. Fredag kveld ble det herlige V5-gevinster på Klampenborg.

Kr 1 296 ble til kr 14 222 på Klampenborg fredag 11. juni
Ingen førstevalg og ingen andrevalg vant i fredagens V5-omgang på Klampenborg og kun åtte kuponger kom helskinnet gjennom. Våre galoppeksperter hadde to av disse på Eksperten. Andelslaget med fem andeler a kr 300 (innl.pris kr 1 296) fire andeler a kr 500 (innl.pris kr 1 728) satt begge klokkerent og betalte altså tilbake storfine 14 222 kr.

Når det gjelder onsdagens lunsj på Jägersro, så er det som vanlig både V4 og V5 på menyen. V4 er først ut med spillestopp kl 12.20, mens V5-spillet som innledes i V4-4 har spillestopp kl 13.27.

Sportslig perle i V4-1
Dagens sportslige høydepunkt kommer allerede i det første løpet i V4-1. 7 Plantstepdream har imponert oss med tre sterke prestasjoner i år, men man skal være klar over at han nå har kommet opp i 87 i handicap, og har aldri stått så høyt før. Møter flere sterke konkurenter nå, 5 Orb Craft og spesielt 1 Christmas er vi spente på og det er flere sterke konkurrente i tillegg. Vi tar med alle sju startende på de fleste V4-forslagene.

Dobbeltbanker i V4-2
I V4-2 synes vi 2 Hawk Eye og 6 Galway skal gjøre opp om seieren. Begge to har gjort flotte innsatser uten å få vinne. Møter nå et selskap de absolutt bør kunne slå. Vi låser V4-2 på disse to.

I V4-3/ LD-1 har vi god tro på 8 Kinsman. Dette er hest vi lot oss imponere av første gang han startet på Jägersro. 1200 meter så ut som en perfekt distanse, og 8 Kinsman vant enkelt det løpet. Det er vidåpent bak vår favoritt og vi tar med alle åtte på de to største V4-forslagene. Vi tror uansett klart mest på 8 Kinsman som blir vår banker i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5 spillet er preget av små felter. Men med et uoversiktelig toårsløp, og med et par andre vriene oppgjør kan det fortsatt bli brukbar utbetaling. Skal vi trekke frem en mulig vinner, har vi god tro på 4 Laguna Seca i V5-4. I det siste løpet til 4 Laguna Seca var den nesten ute i pølseboden i siste sving. Med Carlos Lopez på ryggen, blir 4 Laguna Seca vår klare favoritt i V5-4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.