Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En fantastisk flott trav- og galopphelg står foran oss. Lørdag er det Unionstrav på Färjestad med internasjonal V75 og hele 60 millioner i premiepotten. Søndag er det stor V75-omgang på Bro Park med Stockholm Cup, der er det også jackpot med hele 3 496 547 SEK til fordeling i premiepotten. Og søndag kveld er det voldsom V65-jackpot på Leangen. Hele 715 900 SEK ekstra i sekserpotten og det er internasjonalt spill i tillegg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lørdagen byr imidlertid på mer enn Unionstrav og V75 på Färjestad. På Klampenborg er det en herlig galopplunsj med både V4 og V5 og lørdag kveld byr Sørlandets travpark på en flott V65-omgang.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Klampenborg og lørdagens galopplunsj. Det er både V4 og V5 på menyen og det er separate spill. V4 har spillestopp kl 12.45, mens V5-spillet har spillestopp kl 14.25. Våre galoppeksperter fikset solide penger i torsdagens V65-omgang på Øvrevoll, så får vi håpe tipsformen sitter i over helgen.

Fire andelslag med tosifret utbetaling på Øvrevoll torsdag 16. september
Våre galoppeksperter leverte en flott V65-banker denne torsdagen i I Rest My Case i V65-1 og helgarderte i tillegg V65-4 der sjettevalget 8 Undercolours rensket godt i kuponghaugen. Men måtte opp på de største flate bongene og på systemspillene for å fange 9 Caiado i V65-6. To andelslag med fire andeler a kr 750, ett systemspill med fire andeler a kr 1000 og ett systemspill med ti andeler a kr 400 fikk 6 rette. De andelslagene betalte ut hhv 10 772 kr og 11 228 kr.

Lørdagens løp på Klampenborg er av det vriene slaget. Det er to fyldige toårsløp i V4-spillet, og vi syns noen av de som har startet før, har levert gode prestasjoner. Vi spiller bankerfritt i V4, men går forholdsvis tynt i V4-2 og V4-4.

I V4-2 synes vi en trio skiller seg ut. 5 Boheme, 7 Seattle Sun og 9 My Nikita har alle tre litt rutine og levert bra innsatser til å begynne med i karrieren. Vi stoler på disse på de litt mindre V4-forslagene.

V4-3 har en klar forgrunnsfigur i 3 Umissedaspot som kun var slått med hode i sin siste start. Vi tror hoppen til trener Brian Wilson fort kan vinne dette. Tøffest imot tror vi 9 Ruby Carlras blir.

Mulig banker i V5-3
I V5-spillet er 4 Margrethe i V5-3 det nærmeste vi kommer en banker. Møter to tøffe konkurenter i form av 3 Havana Red og 5 Malekha, men på den miste bongen bruker vi 4 Margrethe.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V5-4 har vi god tro på et trehesters lås. 1 Auenfurst tapte bare for King David sist han startet på Klampenborg, og viste i sin siste start i Malmø at formen er på topp. 1 Auenfurst skal gi 2 Sankt Peder og 6 Talisman 5 og 6 kilo, noe vi tror kan bli tøft så vi står på tre hester i V5-4.