Herlig galoppomgang søndag kveld

Toppjockeyen Elione Chaves er på plass på Täby søndag kveld.
Toppjockeyen Elione Chaves er på plass på Täby søndag kveld.

Sist søndag ble galoppløpene på Täby avlyst pga av håpløse baneforhold. Søndag kveld prøver Stockholm-banen på nytt med V4-omgang.

Sportspills meny søndag:
V75 Solvalla: Ny millionjakt med Nettavisen
V65 Sørlandet: Full tillit til Marius
Tippekupong: Arsenal roter seg ikke bort
Oddstips 1: Aston Villa øyner muligheten
Oddsstips 2: Valencia tar ny storskalp

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Med banker på 2. valget Tender Love i V75-6 mot dagens tyngste favoritt og en ellers strålende rangering, så ble det en festlørdag for Nettavisen og Kurt Leirvågs V75-tips fra Leangen. Hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette og hadde en snittutbetaling på 26 000 kroner. I tillegg ble det selvsagt også klaff for det største V75-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 1440).

Totalt ble det drøye 1,2 millioner kroner innspilt på Leangen lørdag og spesielt gledelig var det at mange av andelslagene som gikk inn var solgt i fem andeler a kr 200. Andelshaverne som hadde kjøpt en slik andel, kunne kvittere ut 5000 kroner på sin investerte 200-lapp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Søndag er det nye muligheter i V75 da Solvalla drar til med ekstra V75, og vi kan selvsagt spille til denne fra Norge. I Frankrike skal Prix de Amerique avgjøres,og til kvelden er det både galopp fra Täby og V65 fra Sørlandet.

Sist søndag måtte galoppløpene på Täby avlyses pga av håpløse baneforhold. Derfor er det satt opp løp denne søndagen (den var opprinnelig ikke terminsatt). På grunn av V75-omgangen på Solvalle er imidlertid løpsstart skjøvet til kveldstid og innleveringsfristen i V4-spillet er satt til kl 18.30.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V4-spillet på Täby holder igjen høy vanskelighetsgrad. Ingen banker skiller seg ut, og mens det ofte er noen hester å stryke, er det skummelt å gå tynt denne gangen. 7 Mizzeni (V4-1) og 5 Rakheem (V4-3) er to lovende hester som kommer fra kontinentet. De var ikke mer enn sånn passe i Sverige-debuten, men rapportene er positive og kan muligens være aktuelle objekter. Sistnevnte står alene på den minste av de flate bongene.

Vår luring sist søndag var 5 Tycho Tycho (V4-2), men da ble det som kjent avlyst. Januar er hans beste måned, og vi prøver igjen.