Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Årets siste Super Saturday står for tur lørdag. Den byr på internasjonal V75 på Solvalla med svenske V75-finaler og lørdag kveld er det Gulljackpot i V75 på Biri. Lørdagen innledes med en flott galopplunsj på Bro Park.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Og det er nettopp Bro Park det heretter skal handle om i denne artikkelen. Her er det både V4 og V5 på menyen. V4 er først ute med spillestopp allerede kl 12.00, mens V5-spillet som innledes i V4-3 har spillestopp kl 12.50.

Bro Park avholder noe så sjeldent som en lørdagsløpsdag denne helgen. Deretter avholder de løp på de fleste søndagene frem til 12. februar, før det blir vinterpause i to måneder.

I V4 setter vi vår lit til 6 Peace n'Love i V4-2. Debuten var bra, men trener Kvisla var litt redd for at det kunne være litt langt. Nå er det 200 meter kortere, og vi tror vår V4-banker leder hver meter.

I tillegg mener vi duoen 9 Moloch Sacc og 10 Guy Diamond har fine oppgaver foran seg i V4-4/V5-2. Mest fordi det øvrige feltet ser formløst ut, men også litt fordi vår duo går jevnt bra hver gang.

Vi var også litt inne på å bruke 13 Alfaares litt i V4-1. Var knallgod sist, men i et kjempestort felt fra spor 13 kan det fort "strule".

V5-banker i V5-3
I V5 har vi nevnt V5-2. I V5-3 tror vi mye på 2 I Am Yankee. Har møtt veldig gode hester, dette ser ut som en riktig oppgave. Vi velger å bankerspille 2 I Am Yankee i V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Trioen 1 Blueprint, 3 Dressout og 6 Ninasimone bør gjøre opp i V5-4. Sistnevnte har vært veldig god på gress, men klart svakere på sand Derfor tror vi mest på 1 Blueprint og 3 Dressout .