Herlig galoppvorspiel

Elione Chaves (her på Rock Of Ridd) har som vanlig flere flotte vinnersjanser på Täby.
Elione Chaves (her på Rock Of Ridd) har som vanlig flere flotte vinnersjanser på Täby. Foto: hesteguiden.com

Nettavisens galoppeksperter jakter flotte lunsjkroner på Täby galoppbane onsdag ettermiddag.

Sportspills meny onsdag:
V65 Bjerke: Bjerkefest med Hamilton
Tippetips: Tippekupong med både Deila og Berg
Oddstips 1: Besiktas gjør jobben
Oddstips 2: Tøff oppgave for FC København
Overgangsmarkedet:
Kontinuerlig oppdatert info

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Vi har en strålende onsdag foran oss og vorspielet utspilles på Täby galoppbane i Stockholm. Det er både V4 og V5-spill som tilbys og til kvelden venter en fantastisk flott V65-omgang på Bjerke travbane.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Nettavisens galoppeksperter leverer gevinster jevnt og trutt og Täby galoppbane er an Birger og Mortens favorittbaner. I V4-spillet velger gutta å spille bankerfritt på det største forslaget, mens Wido Neuroth-trente 11 Hi Finn får bankertillit i V5-spillet.

Vurderinger av Birger og Morten:
I V4 står 10 Be My Academy i V4-4 alene på de to minste forslagene. Han har vært klart best, men det er hans første løp på gress, og det gir noen ganger negative utslag. Ellers er løpsdagen fylt av en rekke løp for ungdommen. To- og treåringene dominerer, hester som det kan være vrient å vurdere tidlig i karrieren.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


1 Proud Cash Flow er vår luring i V4-2/DD-1. Programraden er syltynn, og hesten vant ikke mer enn ett løp i hele fjor, og det var et lunsjløp på Täby. Hadde da formtall 74, nå er det nede i 66. Kan være en alenestrek for de riktig frekke og i DD-spillet bankerspiller vi. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Wido reiser ikke forgjeves
Onsdag tar Wido Neuroth turen til Täby med blant annet 11 Hi Finn i V5-1, og enklere løp har han aldri hatt. Vi tror Hi Finn finner veien til mål fortere enn motstanderne i V5-1 og bankerspiller i V5-1.