Gå til sidens hovedinnhold

Herlig lørdagskveld med muligheter til å vinne 12 millioner

Bankeren har hevet seg, og på lørdag viser den seg frem! Herlige objekter samt en storfavoritt som blir utfordret! Du blir vel med oss i jakten på storcashen i V75-omgangen som begynner klokken 20.00 på lørdag?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Sendingen begynner klokken 14.00 / V75-1 begynner klokken 20.00

Lerum med topptips på Jarlsberg 1. juni - Kr.960 ble til Kr.10 232!
Vi pangstartet juni-mnd, og undertegnedes V65-vurderinger på Jarlsberg var sterke! Kinge Svarten ble banket på det meste, og det ble som ventet revansj fra løpet sist! Starstrucked (2-valg) ble lansert som en av dagens virkelige godbiter, og den hadde ingen problemer med å innfri. Den mellomste bongen til Kr.960 satt som spikret, og betalte ut meget fine Kr.10 232,-.

Solide gevinster i V75 på Bjerke lørdag 30. mai
Leirvåg valgte å bruke Jackson Avery som banker på sine V75-forslag på Nettavisen denne lørdagen og den måtte nøye seg med 2. plass. På Eksperten ble det dog fullklaff for den ene tråden av andelslagene som het "Siste Bjerke Gulljackpot). Her ble 5 Madelen L.T.C. bankerspilt i V75-7 og omgangens største 4 Komnes Bork var med på kun fire hester. Totalt ble det klaff for 21 andelslag på Eksperten:

Fem andelslag med fire andeler a kr 125 - utbetaling kr 10 076
To andelslag
med fem andeler a kr 101 - utbetaling kr 10 076
Tre andelslag
med fem andeler a kr 200 - utbetaling kr 10 494
To andelslag
med fire andeler a kr 250 - utbetaling kr 10 494
1 andelslag
med ti andeler a kr 100 - utbetaling kr 10 494
1 andelslag
med seks andeler a kr 332 - utbetaling kr 10 956
1 andelslag
med ti andeler a kr 200 - utbetaling kr 10 956
1 andelslag
med fem andeler a kr 400 - utbetaling kr 10 956
Tre andelslag
med fire andeler a kr 500 - utbetaling kr 10 956
1 andelslag
med fire andeler a kr 899 - utbetaling kr 11 440

Lerum med solid V4-fulltreff 28. mai - Kr.960 ble til Kr.24 939!
Undertegnede traff meget bra i lunsjen til Halmstad torsdag, og det ble en SOLID opptur for mange av de som tok rygg. Den store bongen med en innleveringspris på Kr.960 satt nemlig som spikret, og betalte ut storfine Kr.24 939,-.

Lerum med V4-suksess 27. mai - Kr.960 ble til Kr.8 776!
Det ble en herlig opptur for dem som tok rygg på undertegnedes V4-bonger (Eksperten) til Kr.960 denne kvelden på Åby/Örebro. MT Mighty Winner (3-valg) ble lansert som dagens beste banker i V65-spillet, og den vant sitt løp veldig enkelt i V4-1. Stjernesmellen Bikila (6-valg / 2,5%) var med på kun fire hester, og ble også nevnt som en mulig skrell i vår tekst til V65-omgangen.

Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Mye av fokuset denne lørdagen er rettet mot den GEDIGNE V75-OMGANGEN fra Sverige, og det er mulig at omgangen på Forus havner litt i skyggen. Det gjør den imidlertid ikke hos oss, for vi har som vanlig lagt ned en solid jobb med løpene for å gi deg best mulige tips på veien mot millionene. Når det gjelder lørdagens beste banker så dukker den opp i finalen, og her tror vi MYE på 7 M.S. Triple J. som har løftet seg med mange hakk det siste året. Er rett og slett blitt knallgod, på lørdag blir den rigget ordentlig til, og vi tror hardt på tidlig tet og slutt. ALL IN!

Ta rygg på følgende:

V75-1 : 12 Vittoria B. – Er en ung hoppe under en rivende utvikling, og lørdag kommer hun til Forus med toppform. Avgjorde enkelt sist etter en avslutning i 13-fart, og den fikk et klart pluss i kanten av oss. Kan garantert ned mot 15,0 med voltestart, og det er det ikke mange i dette feltet som straffer. OBS! 10 Anders U.S. – Har løftet seg, men vi likte ikke at den ble kjørt dønn ned i kjelleren sist. Slike løp kan sette sine spor, og vi er fakta litt spent på Anders U.S. før dette løpet. Er naturligvis god nok i massevis, men vi er altså inne på at den skal få slite med å slå vår ide. DOBBELT A-VALG! 5 Duke Esterel – Har tidligere stått likt med Anders U.S., og er nå 20m billigere ute. Vant dessuten enkelt sist, og virker å være ordentlig pågang. Fra tredje omvendt i volten har nok Mikkelsen siktet innstilt på tet, og fra den posisjonen er ikke denne helt ueffen.

Vår rangering : A : 12-10 B : 5-9-2-1 C : 8-6-4-3-7-11

V75-2 : 10 Sambo Ø.K. – Er et nytt stort løfte fra Øksnevad, og en hest som fortsatt er under utvikling. Avgjorde lekende lett sist, og på klokken stod det 24,2 s 500m med krefter igjen. Har MYE inne i forhold til et lavt grunnlag, og feilfritt dukker den med garanti opp på foto i et løp som dette. 11 Smedheim Staut – Holder toppform, og var bunnsolid i nederlaget sist. Når den tapte for Kleppe Vesten tredje sist så stod den til 1,7 i totoen, mens det er langt hyggeligere odds på den nå. Er det soleklare motbudet til favoritten. 7 Kleppe Vesten – Hadde et straffespark i Bergen sist, og vant også veldig enkelt. Dog var vi ikke helt fornøyd med aksjonen siste 100m, og det gjorde oss fakta noe usikre. Outsideren. 2 Norheim Borka – Gikk helt OK i kulissene etter galopp sist, den kan ventes mye forbedret med det løpet i kroppen etter pause, og møter riktig motstand nå. Må med på gardering.

Vår rangering : A : 10-11 B : 7-2-5 C : 3-1-8-9-12-6-4

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-3 : 2 Thai Eros –
Fullførte klart bra bak meget gode Iggy B.R. sist, og virker å ha funnet toppformen. Får trolig gratis tet nå, og leder normalt dette løpet lenge. Man skal dog være OBS på at det trolig blir sølebane på lørdag, og det blir altså neppe «nedoverbakke forhold». Da trenger det ikke å være et pluss å dra felt, og spesielt ikke når motstanden er ganske tøff. Motivert favoritt, men vi avstår fra et bankerspill. 11 Credicone – Satt i femte innvendig på Åby sist, og spurtet fint innvendig på oppløpet. Til denne starten fester Frode Hamre på en BIKE, og det vil normalt løfte den ytterligere. Har motstandsmessig et helt riktig løp foran seg, og det er denne vi frykter mest. 9 Brage Hindø – Stod til 2,1 i odds mot Thai Eros sist, men var ikke på topp, og skuffet oss da. Kommer her ut etter en liten pause, den er ordentlig bra på sitt beste, og får stå som en STOR outsider i et løp som dette.

Vår rangering : A : 2 B : 11-9-1-7-10-5 C : 8-3-12-4-6

V75-4 : 3 Pøylefanten – Kjører seg normalt tidlig til tet her, og den kjemper om seieren om den leverer som sist. Vant nemlig meget enkelt da, og på klokken stod det 24,6 s 1000m. Kan nok litt under 26 på distansen, og den blir ikke enkel å fange da. 4 Troll Sterk Viking – Står veldig bra inne i dette løpet, men vi skulle helst sett at den var nærmere toppformen enn hvordan den virket sist. Gikk faktisk kun 28,2 s 300m… Kan ikke få bedre betingelser enn dette, og den kjemper om seieren om den bare viser litt skikkelig form. Dobbelt a-valg. 11 Tangen Elvira – Har kun gått en gang feilfritt på de fem siste besøkene til Forus, og den er i det hele tatt ikke å stole på. På ren kapasitet er den best, og nesten som vanlig får den stå som en STOR outsider. Løpet ellers er jevnt, og det trenger ikke være feil å gardere bredt.

Vår rangering : A : 3-4 B : 11-12-7-10-9-1 C : 2-8-6-5

V75-5 : 10 Zimmer Grif – Avsluttet lynraskt etter sene luker sist, og gikk helpigg i mål. På klokken stod det 11,3 s 300m, men siste 100m gikk i langt under 10-fart. Distansen på lørdag er intet minus, og kommer den seg bare rundt uten noe tull så er den på foto i et løp som dette. SPILLES! 11 Red Shankly R.S. – Fullførte klart bra sist, og da skal man huske på at den gikk med sko på alle fire. Nå blir det skorykk, og da er Red Shankly R.S. som best. Et lite felt er kun et pluss, og distansen takler den bedre enn noen annen. Dobbelt a-valg, og det klare motbudet. 1 Diesolo De La Lune – Spurtet sterkt sist (11,9 s 300m), og den har funnet storformen. Skulle Tengsareid greie å komme seg tidlig foran her, ja, da er dette hesten å slå. En soleklar outsider som må på bongen. Disse tre skiller seg klart ut.

Vår rangering : A : 10-11 B : 1 C : 6-3-2-8-9-5-7-4

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 2 Trø Hera – Kan ikke få en bedre oppgave enn dette, og den skal ikke bli enkel å fange om den leverer på topp. Er bedekket og drektig, og slik har ofte en veldig god effekt på hopper. Er dessuten 20m billigere ute kontra 7 Magnums Othello som den har stått likt med tidligere, og det meste ser altså bra ut på forhånd. Simen Jessen er optimistisk, og kommer med ambisjoner. SPILLES! 7 Magnums Othello – Har vært litt tung etter den kom hjem fra Frankrike, og formen har ikke vært som best enda. Nå sist var den veldig seig i takene, og galopperte da fra seg en tredje/fjerdeplass mot oppløpet. Er god nok om den bare viser litt form, og selvskreven på bongen. 8 Bacchus Ø.K. – Ble sittende bom fast med vinnerkrefter sist, og virker å være på vei mot en ordentlig bra form. Var dessuten knallgod på samme tid i fjor, og den trives på denne tiden av året. Blir neppe mye spilt med en svak rad, men vær altså litt OBS her.

Vår rangering : A : 2 B : 7-8-10-4-9-5 C : 6-3-1-11

V75-7 : 7 M.S. Triple J. – Blir lørdagens halmstrå i en spennende V75-omgang. M.S. Triple J. har virkelig tatt store steg, og virker fortsatt å utvikle seg fint. Den ble sittende fast med krefter igjen i løpet som Disco Volante vant tredje sist, og på Åby nest sist fullførte den meget fint på en knallgod tid. Møtte også da betydelig bedre hester enn dette. Sist satt den fast med noe krefter igjen bak Patent Leather, og var positiv direkte etter en liten pause. Bike, skoløs, og helstengt = nå skal det laddes! Trykker seg tidlig til tet og siden er dette over? BANKER! 3 Royal Baby – Suser til tet, men slipper til stallkompisen? Vi er veldig inne på et slikt opplegg, og da skal Royal Baby ha en bra sjanse å bli toer. Nevnte Royal Baby er behandlet etter sitt siste løp, og rapportene er fine. 1 I Am The Tiger – Fullførte solid sist, og er den som på ren kapasitet er nærmest favoritten. Sporet er dog veldig sjansebetont, og normalt skal Wiig ha litt tur her for å finne lukene. Outsideren.

Vår rangering : A : 7 B : 3-1-2 C : 5-6-8-10-9-4


Kommentarer til denne saken