Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det er naturligvis Bergen travpark og lørdagens kanonfine V75-omgang som er lørdagens klare sportslige og spillemessige høydepunkt. Men lørdagen byr også på en fyldig galopplunsj fra danske Klampenborg og en flott V65-omgang på Biri lørdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om Klampenborg og lørdagens galopplunsj. Det er hele ni på programmet og V4 er først ut med spillestopp kl 12.45. En helt egen V5-omgang har spillestopp kl 14.25.

Gode spilleløp på Klampenborg
Lørdag er det ni fine spilleløp på Klampenborg. Det er ingen opplagte bankere, men vi tror det går an å gå ned på strekene i flere avdelinger. Fallgrubene kommer mot slutten av V-spillene, og vi dekker bredt i V4-4, V5-4 og V5-5. Så får vi håpe at vi kan få med med vinnerne der vi går tynt.

Mulig dobbeltbanker i V4-2
I V4-2 tror vi mest på 2 Double Two, deretter 9 A Lady's Man. Førstnevnte gikk et meget sterkt løp i fjor på den norske Derbydagen, og en liknende innsats i dette maidenløpet. Vi lar disse to stå alene på tre av fire V4-forslag.

V4-3 er et treårsløp der vi synes vi duoen 3 Masseti og 6 HollywoodBoulevard har fine oppgaver. Vi tror det kan holde med denne duoen, men et par hester som er lite startet kan overraske. V4-finalen er "gresk".

Dobbeltbanker i V5-2
I V5-2 mener vi at duoen 6 Margrethe og 3 Nascetta har de beste sjansene. Sistnevnte var råsterk toer bak topphesten Sanary for to uker siden, mens Margrethe i fjor var Danmarks nest beste hoppe etter Queen Rouge.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hovedløpet er V5-3. Her vant 4 King David lett i fjor, og han hadde i det hele tatt en flott sesong. Men han pådro seg en skade på høsten, og siste start var på den danske Derbydagen. En hest som 7 Freestyler kan helt klart utfordre om ikke King David er på topp etter langt opphold.

PS: Sist søndag skuffet Duca di Como oss og mange andre på Jägersro. Etter løpet ble det konstatert halsbetennelse. Han går nå på antibiotika for å bli klar til de store oppgavene som venter i 2021.