Gå til sidens hovedinnhold

Herlig lørdagsvorspiel på Øvrevoll

Søndag er det klart for Norsk Derby på Øvrevoll. Lørdag er det lunsvorspiel på landets eneste galoppbane med både V5 og V4 på menyen.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En fantastisk flott trav- og galopphelg står foran oss. Lørdag er det Gulljackpot i V75 på Forus og søndag er det Norsk Derby på Øvrevoll med internasjonal V64 på menyen. Øvrevoll har også et flott vorspiel lørdag med både V5 og V4-lunsj, men lørdagens store sportslige og spillemessige høydepunkt uten tvil er V75-omgangen på Forus.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal vi uansett konsentrere oss om lørdagens lunsjstevne på Øvrevoll. Her er det både V5 og V4 på menyen og merk at V5-spillet starter først med spillestopp allerede kl 11.55. V4-spillet innledes først i V5-4 og her er det spillestopp kl 13.10. Våre galoppeksperter har hatt flotte gevinster den siste uken og smalt til med herlig systemklaff under onsdagens V4-lunsj på Bro Park.

Herlig systemklaff i V4 på Bro Park onsdag 18. august
Overraskelsene stod i kø i onsdagens V4-lunsj på Bro Park der fire tredjevalg og et sjuendevalg vant. Vi kom ikke i land på de flate V4-forslagene, men vårt systemspill med fire andeler a kr 750 satt som det skulle. Utbetalingen for fire rette landet på flotte 26 208 kr.

Kjempeklaff i V65-spillet på Øvrevoll torsdag 12. august
Det ble en herlig opptur for våre V65-tips på Øvrevoll denne torsdagen. Bankeren 8 Smazing innfridde i V65-6/V4-4 og dermed ble det fullklaff for totalt åtte andelslagEksperten. Det billigste av disse andelslagene (fire andeler a kr 300), ja, den betalte ut fantastisk fine kr 12 497,-.

Også i V4-spillet ble det fullklaff. V4-forslaget på Nettavisen med innl.pris på kr 480 satt som det skulle og betalte ut kr 2 694. Samtlige andelslag på Eksperten gikk inn med fire rette.

Forrett på sanden
For fjerde år på rad arrangerer Øvrevoll løp på lørdag, dagen før den store Derbydagen. Løpene går selvsagt på sandbanen, man ønsker ikke å slite ut gresset før søndag.

Mange av de hestene som starter på lørdag har i stor grad sandbanen som sin favoritt. Det er ganske stor forskjell for en del hester hvilket underlag de fungerer best på, og flere av lørdagens startende ser på løpene som sin store sjanse. Nesten hele sommeren er det jo gress som gjelder.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Følgende hester har vunnet på Derby-lørdagen av dem som starter lørdag:
7 Mestre dos Magos og 8 Buckyboy i V5-2, 2 Prince Field V5-3, 10 Cincinnatus i V4-3 og 5 Deecider i V4-4. Det er ikke utenkelig at denne kvintetten kan stå for en seier eller to. Av trenerne kan det være lurt å følge Are Hyldmo og Hallvard Soma, de vinner på denne dagen hvert år.

Det er ingen klar banker. Vi tror det kan gå an å gå tynt i V5-1, der 5 Leave No Track og 4 Nothingelsematters ser sterke ut. 5 Leave No Track står alene på de to minste V5-forslagene.

I V4-4 har 5 Deecider en fin oppgave foran seg, og han står alene på det minste V4-forslaget og 5 Deecider blir også vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

.