Herlig lunsj fra Bollnäs

Ulf Ohlsson kjører en av dagens tyngste favoritter i lunsjen på Bollnäs. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ulf Ohlsson kjører en av dagens tyngste favoritter i lunsjen på Bollnäs. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

350 000 kroner innspilt for Nettavisen tirsdag og onsdag. Fra Bollnäs byr vi på nye herlige objekter, og jakter tusenlappene påny!

Kurt Leirvåg viste solid tipsform før den store jackpotomgangen i V75-spillet på Biri lørdag! Hele 20 andelslag på Eksperten med lagnavnene "Siste V76 med Leirvåg" fikk ulikt antall seksere der hver sekser betalte ut 4 033 kroner. Totalt ble det 42 seksere og innleveringsprisen på lagene var hhv 960 kr, 1440 kroner og 1920 kroner. Samlet ble det 169 386 kroner innspilt.

På Momarken tirsdag 3. februar så serverte vi meget sterke V65-tips. Nettavisen sin reduserte V65-bong med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut FLOTTE Kr.8 406,-. I V5-spillet så fulgte vi opp, og her gikk Nettavisen sin lille bong med en innleveringspris på Kr.160 inn med brukbare Kr.2 552,-.

På Eksperten så satt 15 av våre V65-lag samt at alle V5-bongene gikk inn. Når kruttrøyken hadde lagt seg så viste fasit at vi spilte inn vel 180 000 på Momarken denne tirsdagen. Vi gratulerer dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er alltid kjekt å gå på en ny mnd med blanke ark, og nye muligheter. Høydepunktet fra mnd som gikk kom i V75-spillet på Leangen 24. januar hvor vi spilte inn formidable 1,2 millioner til våre kunder.

Det andre høydepunktet fra samme mnd kom dagen etter på Solvalla hvor vi igjen gjorde det skarpt i V75-spillet. Nå spilte vi inn 200 000 til våre kunder i vårt store favorittspill.

Fra Biri lørdag så er det DOBBEL-JACKPOT i V75-spillet etter at omgangen på Bjerke ble uløselig. Fra Biri 7. februar så ligger det dermed svimlende 6.636.092 ekstra i syverpotten.

I spillboksen under kan du allerede i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til millionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Bollnäs:

V4: 12.20

DD: 12.37

Løp ellers denne torsdagen: V5 på Bjerke med start 13.37. V65 på Bergen med start kl.18.30. V64 på Åby med start kl.19.08. Fra Åby denne kvelden er det JACKPOT i V64-spillet med hele 1.437.253 ekstra.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Fra Bollnäs denne torsdagen byr vi på følgende objekter:

V4-1 : 1 Laurentius Cavallo – Er meget bra på kapasitet, og i sitt siste løp så viste den 12/1000m etter galopp før den ble tatt ut av feltet. Kommer nå ut i ny regi, og den er fikset i halsen siden sist. Rapportene på den er fine, og er bare halsen som den skal være så kjemper den garantert om seieren!

V4-2 : 15 Lome Lykt – Gikk det litt snakk på før løpet sist, men da skuffet den oss. Her kommer den ut i billigere omgivelser, den har fått en blåser i kroppen etter pause, og løfter den seg bare litt inn mot denne oppgaven, ja, da duger den. Prøves som en frekkis i et jevnt løp.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 10 Razor Kronos – Så helt fullstendig LYSENDE ut etter pause nå sist, og den gikk bare og klipte med ørene sine i tet. Kom ubrukt til mål, og den viste 14 den siste runden uten at kusken kjørte en meter. Nå har den fått denne blåseren i kroppen etter pause, og den er fort enda bedre her. Lar seg ikke stoppe!?

V4-4 : 1 Liheim Birken – Er ute som et 8. valg i Travronden, og det kan ikke vi være enig i. Har nå fått seg to løp i kroppen etter en lengre pause, og den fullførte fint sist. Går da 30,0 s 500m. Har her et NYDELIG LØP foran seg når det gjelder motstand, og den MÅ PASSES! Vi plasserer den først som en mulig godbit!