Gå til sidens hovedinnhold

Herlig lunsjbanker!

Vi satser friskt i lunsjen i Drammen i dag, og vi værer store penger!

Sportspills meny torsdag:
Deadline Day: Vi følger overgangsvinduet fortløpende

V4 Bollnäs: En herlig banker

Oddstips: En svensk hockeydobbel

Torsdagen er det som vanlig full fyr i lukene, og vi hiver oss først over to lunsjomganger til hhv Bollnäs i Sverige og i Drammen i Norge. På kvelden er det V65-spill til Åby hos søta bror og en dobbel V5-omgang til Bergen som frister, og vi serverer våre trofaste lesere tips til alle arenaer i dag.

I lunsjen i Drammen ser det superspennende ut, og vi satser på å kopiere suksessen fra tirsdag hvor vi spilte inn i overkant av 11 000 kroner på systemet i lunsjen. Det er en svært utfordrende meny spillerne har å bryne seg på i dag, og vi tror det kan være store penger på gang. Vi tror vi har funnet løsningen i en vrien omgang, og vi satser på å sette bankeren direkte, slik vi gjorde med Razia på tirsdag.

I et varmblodsløp i lavt grunnlag i den første avdelingen, i et løp hvor spillerne krysser flittig, tror vi nemlig 4 Excellent News er snakk om en klink vinner! Spillet blir ikke noe mindre interessant når 5-åringen er snakk om et andrevalg i spillet, og Super News-sønnen ga et mektig inntrykk i årsdebuten! Vi tror vår friske banker for dagen blåser til tet, og vi tror ikke dagens konkurrenter fanger ham til slutt!

Han kom tilbake etter lang pause i den siste starten, og da ga kusk Vidar Hop ham et pent opplegg underveis i andre par utvendig. Luken kom som bestilt 100 igjen, og da avgjorde han løpet til sin fordel på to steg ved triumfen på 20.3 full vei. Den storvokste krabaten er trolig kraftig forbedret med løp i kroppen, og mot relativt svak motstand i dag, tror vi sterkt på at han legger på til sin andre strake triumf.

I sitt debutløp i fjor viste han frem 15-fart i 300 meter (etter 100 meter og rundt den første svingen), og han gikk et fint løp til sjette på 19.3 full vei fra "dødens" den gangen. Det vi registrerte i det løpet får oss til å tro at dette er en type som blåser av gårde bak bilen, noe også hans stamme skulle tillsi at han kan gjøre. Kusk Vidar Hop er heller ikke kjent som noen sinke fra start, og vi synes dette er et spennende bankerspill!

Han gikk prøveløp på 20.9 full vei i Skien, og da skal han også takle svingene på dagens arena. Favoritten 9 Highland Legacy fikk gå i 23-fart første 1000 i tet ved triumfen på 20.3 full vei i den siste starten, men i dag blir det et helt annet opplegg. Vi synes duoen 1 King Amour og 10 La Paloma mest går på det jevne, og det er ingen stor utvikling å spore der.

Vår rangering V5-1: A: 4 B: 9-1-10 C: 8-2-11-5-3-6-7-12

PS! Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V5 på 1565 kroner, og alle de fire kupongene kan dere får kjøpt der!

Innleveringsfrister Drammen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-2, 2100 meter autostart
I den andre avdelingen er det urutinerte og usikre kaldblodshester i lavt grunnlag som skal i aksjon, og da er bred gardering å anbefale. Vi tror 1 Komnes Storstjerne kan bli vansklig å hente en lengde på fra start med en tilsvarende startside han leverte i den femte siste starten (løste fint fra spor åtte), og fra tet kan i så fall 5-åringen lede rundt om. Fin form nå, og han skal være favoritt.

Det er intet å utsette på kapasiteten til 2 Lykkje Elise, men galoppene kommer tett der i gården. Hun gikk et sterkt løp til fjerde på 35.8 full vei med et par galopper i den siste starten, og til i dag blir Åsajerven-datteren skodd om til ny balanse. Det kan slå positivt ut, og i en feilfri utgave er hun snakk om en opplagt vinnerkandidat. Fart og feil er det også på 9 Lotsa, og hun får stå som en outsider.

Hun fikk tredje på 36.3 full vei første gangen ut etter lang pause i den siste starten med galopp, og løp i kroppen har normalt gjort godt. Vunnet en lokalkjøring i Sverige, og hun utstyres med et nytt bitt i dag. Tilbake etter litt pause kommer 3 Ulydia, og på sitt beste skal 5-årshoppa duge. Et spennende kuskebyttet til Vidar Hop er det på 11 Huldre Fenta, og hun krysses tidlig.

Romtveit-traveren innehar fine fartsressurser, og i et løp som dette skal 5-årshoppa kunne duge godt i en feilfri utgave. Vi synes 8 Hage Frøya gikk en fin sisterunde til tredje på 35.6 full vei i den siste starten, og med ytterligere fremgang ser vi ikke helt bort i fra at Knutsen-traveren dukker opp i den fremre treffen til slutt (hun var helt nede på 33.4 full vei i den tredje siste starten).

Vår rangering V5-2: A: 1 B: 2-9-3-11-8 C: 12-4-5-6-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-3, 2100 meter autostart, monte!
Vi har et monteløp for varmblodshester å forholde oss til i den tredje avdelingen, og vi tror vi har plukket vinneren på våre fem utvalgte. Tilbake etter litt pause kommer 5 K.N. Wind i ny regi med relativt gode treningsrapporter i ryggen, og 8-åringen har gått mange fine løp under sal før. Vant et par løp i denne grenen i fjor vinter (også i Drammen), og han utstyres med svært dyktige Siv E. Løvvold!

Perfekt inne i løpet står 3 Honest Harry, og selv om 6-åringen har vondt for å vinne løp bør han kunne kjempe om seieren i dag. Vi synes innsatsen til sølv på flotte 16.4 full vei bak gode Dreamcatcher i den tredje siste starten var veldig god, og ny rytter Liv Pedersen opp er neppe noe minus. Av de bedre skal også 8 Surfing Superb være, og 10-åringen varslet form igjen i den siste starten.

Han ble da tredje på 17.1 full vei, og vi krysser på alle bonger i dag. To outsidere er 9 Malabar Cash og 10 Great Comfort snakk om, og begge får en plass på vårt store system. Førstnevnte holder dunkel form, men han var helt nede på 13.8 over en sprint ved en seier i denne grenen i fjor våres. Sistnevnte er treneren veldig positiv på, og Helgestad-traveren gikk et fint prøveløp på 19.3 full vei.

Vår rangering V5-3: A: 5 B: 3-8-10-9 C: 4-6-7-1-2

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-4, 1700 meter autostart
Et sprintløp for kaldblodshester venter oss i den femte avdelingen, og vi synes vinnerkandidatene er mange. Vi får plass til fem hester på våre to minste spilleforslag, og fremst setter vi 2 Låhne Vind. Flåten-traveren bekreftet fin form ved å bli fjerde på 28.7 over aktuell distanse i den siste starten (fikk dog maks, men det var mot bedre konkurrenter enn dagens), og i dag står han perfekt til.

Svak i den siste starten var 4 Arras på full distanse, men dette er snakk om en rendyrket sprinter. Kan muligens nå teten i dag, og på en arena som dagens kan det da holde helt inn. Stadig bedre blir 8 Bleiklijoker`n (vant på 30.6 på en sprint sist), men det må som kjent klaffe veldig med løpsopplegget (ryggløp til 100 igjen) for at Gam Vinter-sønnen skal kunne legge på til den andre strake triumfen.

I den siste starten fikk 5 Sjurmin dundermaks som fjerde på 31.2 over aktuell distanse etter innvendig smygreise, men formen er trolig sterkt stigende med et par løp i kroppen etter litt pause. Hoel-traveren står perfekt inne i dette løpet på pengene, og sist han gjestet dagens arena var han nære på å vinne. Kapasiteten er fin på 1 Gomnes Odin, og ny kusk Kai Johansen kan være en spennende makker.

Vår rangering V5-4: A: 2 B: 4-8-5-1 C: 3-10-11-6-7-9

HTML EMBED

V5-5, 1700 meter autostart
Et sprintløp for varmblodshester avslutter denne rebusen, og som nært sagt alle løp i denne lunsjen ser dette også litt åpent ut her. Vi synes dog at fem hester hever seg litt over mengden, og nydelig til ved denne anledningen står 2 Burst Of Stardust. Vi tror 5-åringen har en fair sjanse til å erobre føringen i løpet, og ny kusk Thor Borg (en rev til å kjøre i tet) slipper da neppe på en arena som dagens.

Søvik-traveren fikk maks som tredje på 19.8 full vei i den siste starten, men dagens distanse sprint skal være en klar fordel. Trives også godt i Drammen (2-2-4-1 på fire starter her), og han er alt for lite spilt med sine 10 %! Toppform holder 4 Nettare Sas, og 6-åringen står perfekt til i dag. Kan muligens overfly vår favoritt ned startsiden, og da skal i så fall Sem-traveren tilmåles vinnersjanser.

Han vant fra tet i den nest siste starten, og fulgte opp med en god innsats til fjerde på 18.4 full vei i den siste starten. Avsluttet som en vind til sølv i den siste starten gjorde 10 Do It, og Super Arnie-sønnen står i fine rygger fra start i dag. Vant i sitt comeback gjorde 8 Abdul B.R. på 19.7 full vei, men han var tung i kroppen. Trolig forbedret med løp i kroppen, men han står ille til i dag.

Vi synes det er tøft å bankerspille Broadway Hall-sønnen slik TGN gjør, og for oss er Waaler-traveren kun en gardering litt ute. Det klaffet perfekt for 7 Ådra Hornline ved triumfen på 17.3 over aktuell distanse i den siste starten, og med litt flyt på veien i fra et litt sjanseartet spor er hun seiersaktuell også i dag. Åpent bak disse fem, og på vårt system får vi plass til ytterligere fem hester.

Vår rangering V5-5: A: 2 B: 4-10-8-7 C: 9-12-11-6-3-5-1

Stort abc-system i V5!
Innleveringspris, kr. 1565.- (over fire bonger)
Stamme 4000 rekker (1*10*5*8*10)
4 Excellent News
A: 1 B: 2-3-8-9-11 C: 4-5-6-12
3-5-8-9-10
A: 2 B: 1-4-5-8 C: 3-10-11
A: 2 B: 4-7-8-10 C: 3-6-9-11-12

Hvis vinnerner er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V5!

Utfylling:

Bong 1, kr. 400.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 450.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 315.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 400.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!

Kommentarer til denne saken