Herlig lunsjmeny

Åsajenta er søster til vårt drag Åsafaksa som starter i V5-3.
Åsajenta er søster til vårt drag Åsafaksa som starter i V5-3. Foto: hesteguiden.com

I en vidåpen lunsj-V5 på Bjerke torsdag, byr vi på nye spenstige objekter. Her venter det store kroner.

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Bergen:Lerum byr på godbiter
V65 Øvrevoll:Ny storutbetaling på gang?
VM-tips 1:Müller og Dempsey scorer?
VM-tips 2:Ghana testes til strålende odds
VM-tips 3:Hvem hadde tro på Algerie?

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Rolf Lerum.

En strålende torsdag står foran oss og den innledes med V4 fra sommerbanen Lindesberg. Deretter overtar Bjerke og Rolf Lerum med lunsjtrav, før en svært formsterk Rolf Lerum byr på dobbel V5 fra Bergen travpark. Og sist, men ikke minst skal det bli V65 fra Øvrevoll galoppbane.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


De siste dagene har det igjen vært meget lønnsomt å følge Rolfs tips. Under V5-løpene på Sørlandet søndag 22. juni, suste to av hans andelslag på Eksperten ( fem andeler a kr 200) inn med fem rette og solide 67 380 kroner i V5-utbetaling.

Tirsdag kveld ( 23.juni) var han på farten igjen under V65-løpene på Momarken. Systemspillet (fire andeler a kr 1000) suste inn med deilige 95 835 kroner tilbake. I tillegg ble det en hel bråte femmere på diverse andre andelslag og totalt over 150 000 kroner innspilt. På Nettavisen ble det fire femmere (a kr 622) på hans mellomste V65-forslag (innl.pris kr 400) og pene 2 488 kroner tilbake.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Her følger Rolf Lerums objekter i kampen om lunsjkronene på Bjerke torsdag

V5-1 :
9 Tiramisu GT - Har et helt riktig løp foran seg denne torsdagen, og den kan overraske. Den avslutter som en vind fjerde sist, og da viser den 14,4 s 500m krefter igjen. Den er også positiv tredje sist, og da er den kun tre tideler bak en såpass bra hest som Alwaysinblackpedia. Så strekker den ikke helt til nest sist, mens den var godkjent sist. Kan nesten ikke møte på billigere motstand enn dette, og fra et fint smygspor så skal den passes.

V5-2 :
4 Åsafaksa - Denne utvikler seg flott for tiden, og den blir spennende å følge videre. Nest sist så viser den 29,5 s 500m i kulissene, og den var ikke tom på det. Nå sist gjør den et helt strålende løp etter galopp, har krefter igjen over mål, og vi har faktisk 31,5/2000m på klokken. Den så MEGET fin ut. Kan garantert på 30 tallet, og den skal med på alle seriøse bonger.

V5-3 :
4 Winner Va Bene - denne er slett ikke verst for klassen, og på Sørlandet 18.Juli så er den fakta hakk i hæl på Erica Hall. Kommer torsdag ut med strålende rapporter i ryggen, og trener melder om soleklare ambisjoner direkte etter den lange pausen. Mot en overkommelig lunsjgjeng så skal denne stå først på ranken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V5-4 :
7 Odd Sunshine - Fikk maks sist, men da var den ute mot bedre hester enn hva den møter her. Har så vært syk, men trener nå flott etter sykdom. Er lynhurtig fra start når den blir laddet med, og her tror vi at Frønes vil prøve seg direkte. Skulle hun komme seg foran så duger den i massevis mot denne billige gjengen. Prøves som et artig skrellbud!

V5-5 :
3 Shez Yours - Er totalt overlegen på kapasitet, og en finere oppgave enn dette kan ikke denne hesten til Sven Olav Weberg få. Fikk maks i årsdebuten, var igjen hissig som i fjor, men den fullførte godkjent. Har nok godt kraftig fram med dette løpet i kroppen, og den kan ventes forbedret torsdag. Blåser til tet, og den bør lede rundt om. Glem ikke at denne hesten var kun to tideler bak Glad Hall T. I oaks kval i fjor. Shez Yours skal vinne dette, og vi banker i en vidåpen lunsjomgang.