Gå til sidens hovedinnhold

Herlig mandagslunsj fra Halmstad

Bankeren har nydelige betingelser foran seg! Frekt objekt som bare må prøves nå! Du blir vel med oss i jakten på V4-suksess mandag?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

En svært innholdsrik uke venter, og fokuset denne uken er rettet mot Bjerke. Lørdag venter en STOR V75-omgang med V75-finaler. Søndag er det endelig klart for Oslo Grand Prix, og det blir som vanlig en INTERNASJONAL V75-OMGANG fra denne superdagen. Vi kommer naturligvis tilbake med tips til begge disse kjøringene, og husk også på at vi sender ALT GRATIS fra Bjerke denne helgen.

Her skal det dreie seg om V4-omgangen til Halmstad, og vi går hardt ut i denne omgangen. 1 Digital Races er nemlig vår beste banker i omgangen, og vi tror ikke den taper sitt løp fra tet. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 1 Digital Races – Viser få svakhetstegn, og den vant et billig løp svært enkelt sist. Avsluttet da i 12-fart, og kom fulltanket til mål. Vi har sett den fra spor en bak bilen tidligere, og da løste den lynraskt ut. Her blir det normalt tet, og den går nok 13,5/2140ma på en perfekt bane. Det straffer ingen fra utsiden, og vi kan ikke spekulere mot favoritten i innledningsløpet.

V4-2 : 9 Easy To Win – Er egentlig en traver med en solid grunnkapasitet, men som har slitt over en lengre periode. Etter pause sist var den dog kraftig forbedret, viste 11,5 s 800m, og spurtet riktig så bra. Har normalt gått ytterligere frem med det løpet i kroppen, og den skal passes. Er meldt med sko bak, men til Rikstoto sier kusken at det ikke blir endringer av utstyret fra slik den gikk sist. PASSES! 12 Åsanna Starline – Er noe bedre enn raden, og ble bortkjørt sist. Hadde fort vunnet det løpet uten den taktiske blemmen som kusken gjorde i siste sving. Gjør seg ikke bort i et billig løp som dette. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 9 Chablis D.K. – Var ute mot ganske tøff motstand på Charlottenlund sist, og fikk aldri skikkelig sjansen der. Ble altså sittende fast med litt krefter igjen. Vil miste mye poeng om den ikke presterer her (ettall øverst i raden), og Sten Juul makser den derfor balansemessig. Nå blir det altså skorykk på alle fire. Møter egentlig en ganske så overkommelig gjeng, og den er spillbar. Se også litt opp for 3 Hands Down D.E. Denne var enorm i fjor, og vi likte den etter pause sist. Spurtet der meget bra, og kom til mål med krefter igjen. Kan overraske om den er ytterligere forbedret.

V4-4 : 2 Paulino – Kom ut etter en lengre pause sist, og var egentlig strålende god direkte. Kom via sporene, og landet etter hvert i dødens i det nevnte løpet. Så ut som en vinner til det gjenstod 60-70, men fikk det så, og stummet noe. Var dog ordentlig positiv, og vi likte det vi fikk se. Robert Bergh sine hester er nesten alltid forbedret med løp i kroppen, og ingen skal bli overrasket om Paulino er ytterligere forbedret til denne starten. Må bare prøves fra et perfekt spor bak bilen.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.