Gå til sidens hovedinnhold

Herlig mandagslunsj fra Visby

Vi skal først til Visby denne uken, og her venter en herlig V4-lunsj. Vi byr på flere godbiter, og jakter en saftig opptur! Du tar vel rygg?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Svante Båth tar turen til Visby denne mandagen, og han blir hardt betrodd med flere av sine hester. Vi er dog alt annet enn sikre på at det er Stall Båth som fikser lunsjcashen, og spekulere med flere godbiter. Vi spiller bankerfritt, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 1 Super Nice – Det vil naturligvis bli TUNGT spill på 4 Global Welcome i innledningsløpet. Har vunnet 2 av 2 på denne banen, men vær litt OBS på at den ikke blir rigget til i årsdebuten, og vi vil gjerne se den levere på sitt beste igjen før vi går hardt til på den. Vår ide floppet hos Jörgen Westholm, og hadde tydeligvis hjemlengsel. Nå er den tilbake igjen hos Sten O. Jansson, og vi blir alt annet enn overrasket om den vil vise seg frem i en kraftig forbedret utgave. MÅ MED PÅ ALT DIREKTE!

V4-2 : 10 Basic Brew – Gikk flere bra løp mot vel så gode hester som dette i fjor, og det er nok en traver man har litt forventninger til utover i 2021. Årsdebuterer her, men vi regner med at Henrik Hoffman har det på stell med en slik hest. Det lukter dessuten litt kjøring i dette løpet, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. PASSES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 2 Savoy – Var noe tung etter pause sist, men gikk tidsmessig godkjent. Nå har den fått det løpet i kroppen, og til denne starten rykker man også skoene rundt (har kun vunnet løp på den balansen). Fra tidlig tet går den minst 16,0, og da trenger den ikke å bli veldig enkel å fange. Slår til som en godbit?

V4-4 : 6 Miss Youniverse – I finale blir 14 Beware Kronos hardt betrodd. Er den beste hesten, men det er aldri enkelt å runde fra en slik posisjon på Visby, og husk også på at løpet i lunsjen er det minst viktige løpet i 2021. Her har man siktet innstilt på helt andre løp. Vår ide gikk et fantastisk løp etter at den rullet over i galopp inn på den første svingen sist. Var rett og slett helt enorm. Skulle Claes Sjöström greie å komme seg foran nå, ja, da kan fort dette løpet være over. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.