*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Herlig meny i Trondheim

Foto: Hesteguiden.com

Nettavisens favorittbane Leangen byr på en herlig V65-meny mandag kveld og objektene er mange.

En drøy uke før jula setter inn for alvor, er det ingen grunn til å deppe for oss som liker trav- og galoppsport. Aktivitetsnivået holder seg oppe og vi nordmenn får blant spille til ekstra V65-omganger på Solvalla både mandag 21. desember og 2. juledag 26 desember. Hele julemenyen og åpningstider for Norsk Rikstoto finner du ved å klikke på her .

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Lørdagens V75 på Forus ble forholdsvis lettløst og jokerpotten fikk dermed nytt påfyll og en eventuell alenevinner kan nå ta med seg helspreke 30 millioner kroner til lørdagens V75 på Bjerke som byr på gnistrende sport og herlige spilleløp.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Sist mandag så lanserte jeg Marionmetropolitan som et klart førstevalg mot dunderfavoritten Deweydefeatstruman i V65-1 på Leangen og Marionmetropolitan var like god som forventet og banket regelrett Deweydefeatstruman. Men verken undertegnede eller kusk Roar Walsøe hadde noen som helst tro på at kjempeskrellen Master Mick T.H. skulle løse fra det svært vanskelige fjerdesporet i volta i V65-2 og dermed var det sjakk matt for mine kupongforslag. Da hjalp det lite å fange storoutsideren Max Bowler S.L. i V65-5 på fem hester og seks andelslag på Eksperten måtte nøye seg med en femmer til meget friske 2 645 kroner i utbetaling.

Innleveringsfrister Leangen
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Undertegnede har god kontakt med de fleste aktørene til Leangen og jeg forbereder meg som alltid svært godt, så også denne mandagen. Frode Husbyn har hatt en strålende høst ikke bare med snakkhesten og den doble V75-vinneren F.X. Pips, men også med den meget talentfulle treåringen Creek's Brave som har to strake seire nå.

I kveld blir Husbyn favorittspilt både med 14 Creek's Brave i V65-4/V5-1, og med nykommeren 1 Rommy F.H. i V65-3, og undertegnede hadde derfor en prat med Husbyn søndag ettermiddag. Av de mange jeg stadig ringer til, er det alltid mest interessant å ringe til trenere som har stålkontroll på hestene sine og Husbyn utmerker seg i så måte.

- Det er ingen banker, og jeg får ikke noe inntrykk av hesten i trening, sier Husbyn om nykommeren 1 Rommy F.H. i V65-3. 46,9 prosent av innsatsene er det på denne klokken 10.30 mandag formiddag og da er det selvsagt bred gardering som gjelder i det løpet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

I kveld skal det kjøres
Husbyn hadde derimot intet negativt å bemerke om treårstalentet 14 Creek's Brave som er en type undertegnede liker svært godt. 18. november sørget hesten for fest i utbetalingslukene for Nettavisen når han enkelt tok gode Luzifer i et treårsløp. I sin siste start som også var et treårsløp, kjørte Husbyn seg tidlig til tet og meritterte Pia Tutterø var helt sjanseløs mot mål. For meg ser det ikke ut som Husbyn kjørte "en meter" verken nest sist eller sist. Tjue meter tillegg er alltid sjanseartet i et travløp, men Creekæs Brave har trukket springspor på 20 meter tillegg og varsler offensiv kjøring i kveld.

40 000 kroner venter vinneren og Creek's Brave går til vintertrening etter kveldens løp. Husbyn varsler at det skal kjøres i kveld og han tror på seier. Det gjør også vi og bankerspiller hesten i V65-4.

Amanda lurer oss ikke igjen
Meget dyktige Amanda Robertsen lurte oss da hun skrellvant med storoutsideren New Rønnow i et ungdomsløp for en tid tilbake og 19-åringen har fått sitt store gjennombrudd i år både som kusk og rytter. i V65-5/V5-2/DD-1 som er et monteløp skal hun ri familiehesten 4 Skylight Step som ikke har startet i monte siden 11. mars i år. Da gjorde til gjengjeld hoppa et strålende løp til andre bak gode Dominik De Champs.

Treningsrapportene er positive foran kveldens løp og selv om ikke hoppa har vist særlig form i sine siste travløp, får hester svært ofte nytenning i monte. Skylight Step blir neppe mer enn femtevalg i spillet. Vi markerer på alle spilleforslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Blekkan mot 4000, 400 og 4 millioner
Leangens ubestride championkusk gjennom de siste tjue åra heter Jomar Blekkan og mannen med barten er nære flere milepæler nå. Per 15. desember så står han totalt med 3 995 seire, han står med 95 årsseire og han står med 3 970 074 kroner innkjørt i 2013. Det innebærer at han mangler 30 000 kroner innkjørt på å nå 4 millioner kroner og det når han nok i løpet av kvelden.

Blekkan kusker betrodde hester som 13 Wy Fi (nestfavoritt i V65-1 og alternativ banker), 9 Jærvsørappa (spillefavoritt i V65-2), 7 Wizard (4. valg i V65-4), 9 Faste Viking (nestfavoritt i V65-6/DD-2 og Nettavisens DD-banker i kveld), og 8 Lykkje Steinar (spillefavoritt i V5-5 og Nettavisens klare V5-banker i kveld). Og da er det ikke usannsynlig at Blekkan runder 4000 seire i sin fantastiske karriere før året er omme.

Annonsebilag