*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Herlig onsdagslunsj på Bro Park

Øvrevoll17052020. Ramone og rytter Carlos Lopez vant 6..løp Hotel Bristol Sprint Cup.

Carlos Lopez innfridde med vår V64-banker Ramone på Øvrevoll søndag. Onsdag rir han vår klare favoritt i V4-3/V5-1 på Bro Park. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden..com.

Onsdag er det gressåpning på Bro Park med fyldige felter både i V4 og V5-spillet.

20.05.20 16:15

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Sportspills galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Vi er vel i gang med en en ny herlig trav- og galoppuke med Super Saturday som ukens soleklare høydepunkt. Internasjonal V75 med jackpot i Gävle med 29 millioner ekstra i sjuerpotten og lørdag kveld med norsk V75 fra Bergen travpark. Kommende søndag er det også jackpot i V75 fra Lindesberg med 4 116 231 SEK ekstra i premiepotten. Før den tid skal vi blant annet gjennom gjennom en innholdsrik onsdag. Den innledes med galopp og lunsj på Bro Park der det både er V4 og V5 på menyen. Onsdag ettermiddag er det så klart for internasjonal V65-omgang på Bjerke og onsdag kveld er det igjen klart for V65 Xpress fra Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om Bro Park og onsdagens lunsjgalopp. Her er det først V4 med spillestopp kl 12.30, mens V5-spillet som innledes i V4-3 har spillestopp kl 13.30. Søndag ble den ene av våre V64-bankere, Wishformore i V64-1, kun nummer to i sitt løp og vi måtte nøye seg med kun fem rette på de fleste forslagene. I V4-spillet ble det imidlertid solid treff.

936 kr ble til 6 354 kr i V4 på Øvrevoll søndag 17. mai
To andrevalg og ett førstevalg vant de tre første avdelingene i V4-spillet på Øvrevoll på 17. mai. Men i V4-4 vant sistevalget 4 Valence og dermed ble det meget hyggelig utbetaling i V4-spillet. Vårt V4-forslag med innl.pris på kr 936 kr hadde helgardert siste avdeling og utbetalingen ble flotte 6 354 kr.

Gressåpning på Bro Park.
17. mai var det åpning av gressbanen på Øvrevoll for i år, og nå begynner også Bro Park med løp på gresset. Så nå er galoppsesongen i gang for fullt. Søndag er det storløp i Malmø med Duca di Como i spissen.

Onsdagens rebus på Bro Park er ikke av den enkle sorten. Noen hester tester gresset for første gang, og det kan gjøre utslag. Hester fra stallene til Wido Neuroth og Niels Petersens tar turen til Stockholm på onsdag.

10 Kick On i V4-3/ V5-1 blir et nytt bekjentskap fra Petersen-stallen, og det blir veldig spennende å se hva denne kan. Med gode prestasjoner fra England som 3- åring kan dette være en ny stjerne. Kick On er tenkt start i Stockholms Stora Pris som avholdes i midten av juni, og skal nok bort å teste banen til det. Hesten trener veldig bra, og vi tror den har en veldig god mulighet. Vi bankerspiller 10 Kick On i V5-spillet, på de to minste V4-forslagene og i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V4-1 kommer Jessica Long ut med 10 I Rely, dette er en halvsøster til I Kirk, så fart bør det være nok av. I Rely liker også gresset godt, så det kan fort være vinneren av V4 innledningen. Vår klare favoritt og 10 I Rely bankerspilles da også på det minste V5-forslaget.

Bankerkandidat i V5-5

I V5-5 kommer 5 High Max ut i et amatørløp med Malva Blademo i salen. Malva er en talentfull amatørjockey med flere seire i år allerede, og 5 High Max viste form i sin siste start. Vi bankerspiller 5 High Max på de to minste V5-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag