Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En strålende trav- og galoppuke er vel i gang. Det er Jarlsberg travbane som er vertskap for lørdagens V75-omgang her hjemme og her står blant annet Hans Petter Tholfsens minneløp på programmet. Onsdag kveld er det 17 millioner i premiepotten i V86-omgangen fra Solvalla/Jägersro. Søndag er det Copenhagen Cup på Charlottenlund og en herlig V75-omgang og søndag kveld er det internasjonal V65 med dobbel jackpot på Bjerke og hele 878 870 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om lunsjløpene på Jägersro. Det er kun fem løp på programmet onsdag og derfor kun V4-spill. Her er det som vanlig spillestopp kl 12.20. Det ble dessverre helt stang ut for våre V64-tips på Bro Park søndag. Vår V64-banker 1 Running Rolf slet seg løs før sitt løp og ble strøket og dermed var det game over for våre tips.

Det har florert med overraskelser på galoppen hittil, men våre galoppeksperter har uansett klart å plukke med seg noen flotte gevinster fra tidligere i vår også fra lunsjomgangene på onsdagene tidligere i vår:

16 849 i utbetaling på V4-systemet på Bro Park onsdag 20. april
Det vant ingen favoritter på Jägersro onsdag 13. april, og det vant heller ingen favoritter i V4-spillet på Bro Park onsdag 20. april. Til tross for små feltet endte det med flott utbetaling. Våre galoppeksperters V4-system på Eksperten (fire andeler a kr 750) satt imidlertid som spikret. Utbetalingen på dette ble meget fine 16 849 kr.

34 527 i utbetaling på V5-systemet på Jägersro onsdag 13. april
Det ble alt annet enn lettløst på Jägersro denne onsdagen, og ikke en favoritt vant verken i V4 eller V5. Våre galoppeksperters V5-system på Eksperten (fire andeler a kr 750) satt imidlertid som spikret. Utbetalingen på dette ble meget solide 34 527.

Med bare fem løp på programmet er det altså kun V4 som er gjelder på Jägersro onsdag.

I V4-1 tror vi 1 Moojim fort sporer hele veien. Moojim liker seg godt i front, og fra perfekt utgangsposisjon tror vi på en god vinnermulighet. > Vi prøver oss med han som banker på det minste V4-forslaget. Bak 1 Moojim er det veldig åpent.

V4-2 er et oppgjør hvor hestene ikke kan ha mer enn 68 i handicap-tall eller ikke har fått et handicap-tall ennå. 3 Cibelle og 5 Amazing Halo har begge vist 68 i formtall, og står sånn sett fint inne i løpet og må regnes med gode muligheter. Vi har også god tro på 1 Askungen som trener Nina Lindberg Lensvik har snakket varmt om. Det dreier seg om løpsdebut for Askungen, men hun skal kunne være med her. Vi står på de tre hestene på de fleste forslagene i V4-2.

V4-3/DD-1 syns vi 9 Princess Latifa har et spennende løp på papiret. Var meget god toer sist bak en god debutant fra Castro-stallen. Det ble langt ned til tredjehesten da. Møter flere ubeskrevne hester nå, og vi prøver oss med 9 Princess Latifa som vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-4/DD-2 er et veldig åpent araberløp, så her tar vi med godt med garderinger og tyr til helgardering på det største V4-forslaget.