Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Sportspills galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Vi har en strålende trav- og galopphelg. Den byr blant annet på en ny Super Saturday med V75 både fra Sverige og Norge. I Østersund er det tidenes største jackpot lørdag med 62 millioner ekstra i sjuerpotten, mens det er Forus som er vertskap for V75 lørdag kveld. Søndag er det klart for stor jackpotomgang i V64 fra Jägersro galoppbane.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men i tillegg til de flotte V75-omgangene på hhv Forus og Østersund, er det som vanlig på denne årstiden også lunsjgalopp på danske Klampenborg. Det er både V4 og V5 på menyen. V4 er først ut med spillestopp kl 12.45, mens en helt egen V5-omgang har spillestopp kl 14.25.

Nettavisens galoppeksperter hadde herlig V4-klaff på Øvrevoll forrige torsdag og fulgte opp med solide tips til både V4 og V5 på Klampenborg forrige lørdag og på Gøteborg sist søndag.

Herlige V4-gevinster på Øvrevoll torsdag 28. mai
Våre galoppeksperter leverte strålende tips til torsdagens V4-omgang på Øvrevoll. Det mellomstore V4-forslaget (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake flotte 8 227 kr. Totalt ble det klaff for åtte andelslag på Eksperten.

Flotte gevinster i både V5 og V4 på Klampenborg lørdag 30. mai
Det ble flott treff i V5-spillet på Klampenborg denne lørdagen. V5-forslaget med innl.pris på kr 432 betalte tilbake pene 1 732 kr. I V4-spillet ble det klaff for forslaget med innl.pris kr 1 470. V4-utbetalingen landet på pene 4 220 kr.

Fine gevinster også i Gøteborg søndag 31. mai
Også på 1. pinsedag (søndag) ble det fine gevinster for de som fulgte våre galoppeksperters V4-tips til Gøteborg galoppbane. Det mellomstore V4-forslaget (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake 2 422 kr.

Spennende V4
Lørdag byr Klampenborg på en spennende og sportslig interessant V4. Hovedløpet er V4-4 med 250 000 danske kroner i Breeders Cup. Der blir nok 12 Queen Rouge ganske klar favoritt, hun presterer alltid gode løp. Men Niels Petersen viste frem storform på Øvrevoll torsdag. Han hadde starthester i fem løp, og det endte med fire seire og to andreplasser. 13 Wishformore er hans "våpen" i V4-4. Hun har dessuten slått Queen Rouge, det skjedde da de møttes i Breeders på Øvrevoll i fjor høst. Nærmest denne duoen setter vi 11 Silverstone, en hoppe som alltid leverer gode prestasjoner. De tre hestene bør være et sterkt lås i V4-4.

Bent Olsen har vært champion på Klampenborg i en årrekke, men i år har det lugget litt. På 41 starter er det blitt kun en seier! Den kom med nettopp Silverstone på åpningsdagen 2. mai. Vi tror at det blir sterkere saker fra herr Olsen i juni, så vi tror at han skal følges nøye fremover.

Vrien V5
V5-menyen er ikke enkel på Klampenborg lørdag. Vi prøver å gå tynt i V5-2, hvor 3 Prins Valiant bankerspilles på de to minste V5-forslagene. Trener Marc Stott har flott form på sine hester, og nå trener han Queen Rouge og nevnte Prins Valiant. Sist lørdag vant Stott suverent med vår V5-banker King David, så Stott er verdt å følge. Vi tror også at det går an å gå litt tynt i finalen, men det er mange skjær i sjøen før fem rette er i boks.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.