Herlig start på weekenden

Örjan Kihlström kjører flere interessante hester på Solvalla denne fredagen.
Örjan Kihlström kjører flere interessante hester på Solvalla denne fredagen. Foto: hesteguiden.com

Bankeren utvikler seg bra, og nå går vi all in! Montegodbit med en rytter som vi liker skarpt! Vi er klar for en herlig start på weekenden. Er du?

Sportspills meny fredag/lørdag:
V75 Bjerke lørdag: Nettavisen jaktet ny supergevinst
V65 Jarlsberg: Kolle sitter på leken
Ski-VM: Norge banker svenskene

VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?

Fra 1. januar så økte vi i Nettavisen satsingen mot Sverige KRAFTIG, og dette har slått veldig bra til i markedet. Tipsene er oppdaterte, og objektene er spennende.

Denne uken så har vi servert TOPP INFO på følgende godbiter:

V64 på Mantorp 23. februar: 10 Prince F.P. Romsås (Odds 9,89)

V64 på Jägersro 24. februar: 15 Rajah Press (Odds 9,84) + 6 Try Osted Antik (Odds 5,59)

V4 på Axevalla 25. februar: 6 Crazy Foot Mambo (Odds 6,15 mot dagens tyngste favoritt)

En fast bruker av våre svenske-tips vant store penger før i år. Sjekk ut følgende:

Jonas satset 192 kr - vant 661.000 på Nettavisen


PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gjorde STORESLEM i V75-spillet på Bergen Travpark 21. februar. Timber Mile (2. valg) + Kringelandtellus (4. valg) ble begge bankerspilt på en rekke lag på Eksperten. Hovedbankeren vår for dagen var uansett Tangen Ida som faktisk kun hadde 7% av innsatsene på seg fredag når vi publiserte tipsartikkelen. Vår lille V75-bong her på Nettavisen med en innleveringspris på 108 betalte ut knappe 5 000,-. Alle våre V75-forslag satt på Eksperten, og vi spilte inn 800 000,- til våre kunder.

Dette er ikke første gangen vi har spilt inn MYE penger til våre kunder i V75-spillet i år, og på Leangen 24. januar så spilte vi inn fantastiske 1,2 millioner. Allerede på lørdag så venter en ny V75-omgang med DOBBEL-SYVERPOTT, og du vet vel hvem du skal kjøpe bonger av?

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Solvalla:

V65: 12.45

V4: 13.25

DD: 13.45

Løp ellers denne fredagen:V5 på Odense med start kl.16.07. V65 på Jarlsberg med start kl.18.30. V64 på Boden med start kl.19.08.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Solvalla denne fredagen så går vi hardt ut, og anbefaler et bankerspill direkte. 6 Etosha Boko er et løfte, og normalt sett så skal dette være spill mot et mål om den fortsetter sin fine utvikling. Få ellers med deg følgende objekter mot lukene:

V65-1 : 6 Etosha Boko – Er et løfte, og den burde ha en kanon sjanse i innledningen. Nå sist var den med på en luftig åpning i 10-fart, og med tanke på det så fullførte den veldig fint når den fikk sjansen tilslutt. Greide ikke å takte om, men den så skikkelig fin ut for dagen. Her burde det bli tidlig tet, og mot en billig gjeng så dreier det seg trolig om en vinner. SPILLES!

V65-2 : 2 Geir Burge – Er en BRA montehest som gjør en spennende start etter pause. Har møtt vel så gode hester som dette tidligere, og den har en riktig oppgave foran seg her etter avbrekket. Jennifer Persson opp liker vi som alltid, og da er i hvertfall hesten i de beste hender. Prøves som en frekkis direkte!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 3 Swimming Pool – Gikk enormt mellom to grove galopper sist, og den virker å være under en rivende utvikling for tiden. Uten noen unoter av denne på fredag så kommer den til å gi favoritten en match! Spilles fra helt ypperlige betingelser. OBS!

V65-4 : 9 Explosive Dust – Har blitt «PUSET» med på slutten, og den er milevis bedre enn raden. Nå sist så ble den ikke kjørt en meter, og den ble sittende bom fast med rubbet igjen. Inntrykket var helt lysende, og vi gav den tre plusser i kanten. Blir det bare litt fart på forestillingen her så burde sjansene være gode for at Örjan Kihlström feller alt nedover oppløpet med Explosive Dust. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 4 Valnes Doris – Har fått noen løp i kroppen etter pause nå, og den ligger stadig i skorpen. Nå sist så viser den 15/2000m etter tidlig galopp, og den gjør en sterk opphenting. Har ikke det løpet kostet for mye så blir den meget spennende å følge her. Står BEST til av de som blir mest spilt, og det ble til syvende og sist tungen på vektskålen for oss.

V65-6 : 2 Ganador – Er nok ikke den beste hesten på ren kapasitet, men det er helt sikkert en av de hestene i feltet som har best form i kroppen sin. Er stadig klart bedre enn raden, og nest sist så viste den for eksempel 12,5 s 800m på et bra sett. Her er den garantert et bra opplegg, og selv om den er meldt litt opp så kan det gå med flyt. SPILLES PÅ FORM i et åpent løp.