Lerum med ny V4-fest 20. september - Kr.960 ble til Kr.54 841
V4-tipsene til undertegnede satt igjen svært godt i lunsjen til Sverige. Steindype Mellby Ivy (3,5%) ble trukket frem som en tenkbar skrell, og sjokket Danilo H.B. (4,6%) stod først på ranken. DD ble ranket ut på TO rekker, og oddsen ble saftige 277,06! V4-bongen til Kr.960 satt som den skulle, og her ble utbetalingen hele Kr.54 841,-. På Eksperten ble det totalt levert tretten bonger, og seks av disse betalte ut Kr.54 841 hver seg. Omsetningen var 9 000, og totalt spilte vi inn 329 046,-

Lerum med V4-fest i Årjäng 16. september - Kr.960 ble til Kr.55 222
Det ble særdeles vrient i Årjäng denne fredagen, og ingen greide hverken V65 eller V4. I V4-spillet satt dog undertegnede sine tips bra, og det ble noen solide treere for de som tok rygg på den store bongen til Kr.960. Steindype Slotts Anna (0,9% - odds 56,61) var nemlig med på kun tre hester, og det må kalles et solid lås. Vi røk på to hester i V4-3, og det ble dermed to treere på bongen til Kr.960. Utbetalingen ble storfine Kr.55 222 for disse to treerne. På Eksperten ble det levert åtte V4-bonger, og tre av disse (fire andeler a Kr.300 / fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.55 222 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Torsdag venter en herlig V4-lunsj fra Visby, og det er en omgang vi gleder oss stort til. Løpene er jevne, den største favoritten er grovt overspilt, og her håper vi å kunne ta oss betalt. Bongene er uten bankere, de har potensial, og vi skal til lukene med følgende snadder:

V4-1 : 5 Deluca – Er billigere ute nå, og skal passes i et løp som dette. Den er dessuten flink fra start, og skulle den komme seg foran så blir den ikke enkel å plukke ned. Prøves som en frekkis i et ellers ganske spennende løp hvor vi totalt plukker med oss seks hester.

V4-2 : 11 Edforever – Dette er et dårlig løp, og det skiller mye på hestene. Ideen skal ha en stor sjanse å runde samtlige, og står klart først på vår rank. Den gikk solid etter galopp nest sist, mens den spurtet bra etter sene luker sist. Har en billig oppgave foran seg nå, og sjansene må altså være gode.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 5 Flirting Diamond – Ble forstyrret til galopp sist, tapte mye, men kom meget sterkt tilbake, og bekreftet sin flotte form. Står dønn riktig inne i dette løpet, og skulle den greie å ta seg til tidlig tet, ja, da tror vi fort at dette løpet er kjørt. SPILLES!

V4-4 : 7 Zinon Dream – Kom ut i ny regi sist, og den spurtet strålende. Var ikke tom over mål, og hakk i hel på en smygkjørt 9 Bugatti Veyron da. Burde ikke være noe dårligere med den blåseren i kroppen, den kan åpne, og dette ser interessant ut på forhånd. Slår til som en skikkelig godbit?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.