Gå til sidens hovedinnhold

Herlig V4-lunsj med kun monteløp

Vi liker monte, og gleder oss stort til torsdagens V4-lunsj hvor det kun blir monte. Du tar vel rygg på våre oppdaterte V4-tips?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Bergsåker byr på en herlig V4-omgang i lunsjen, og her blir det altså kun monte. Vi liker monte, og ser virkelig frem til denne løpsdagen. Vi skal til lukene med følgende:

V4-1 : 6 Balzac Du Chatelet – Varmet opp i en bra stil før løpet sist, mens i selve løpet ble det meste feil. Dette er dog en hest som er DESIDERT best under sal, og den er trent for å være med i de litt finere monteløpene utover sommeren. Kommer her ut i et jevnt monteløp med knallgode hester, men er altså veldig god under sal selv. Rytteren er dessuten bra, og vi iler til med tipsnikken.

V4-2 : 1 Digital Pen – Likte vi svært godt under sal sist, og den vant veldig enkelt på en 15-tid. Er den like fin igjen så leder den fort dette løpet fra start til mål. Skal stå først! 10 Lyckans Star – Er en fin FUX som vi liker godt. Nå skal den debutere under sal, men det tror vi bestemt vil passe meget bra. Rytteren har sitt beste år i karrieren, og man skal rett og slett være litt OBS her.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 2 Bazinga Cheri – Et småskummelt monteløp venter, og her kan det være smart å plukke med seg litt hester. Vi støtter oss dog igjen til dyktige Hande, og vi er spent på Bazinga Cheri som debuterer under sal. En så flink trener som Dennis Palmqvist hadde aldri plukket denne ut i monte om han ikke følte seg trygg på sin springer, og spesielt ikke når den vil miste omtrent samtlige poeng om den ikke presterer her (ettall øverst i raden). MÅ MED PÅ ALT!

V4-4 : 5 Don Viking – Har vært helt enorm under sal, og den tar seg normalt av finalen om alt går riktig for seg. Var klink overlegen i monteløpet 27. april, og leverer den en tilsvarende innsats her så vinner den. Er en veldig motivert favoritt.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.