Lerum med meget solide V86-tips til Bergsåker og Solvalla 23. november
Tipsene til undertegnede var meget bra denne onsdagen, og det ble fullklaff for hele tretten V86-andelslag på Eksperten. Dirty Martini (2-valg) innfridde som dagens beste banker, og Green Mamba (vårt førstevalg) slo til som en ordentlig godbit mot en av dagens tyngste favoritter. Andelslagene som gikk inn var som følger:

* To systemer a Kr.6 000 (4andeler a Kr.1 500 / 20 andeler a Kr.300) betalte ut Kr.38 726 hver seg.
* Fire systemer a kr.4 000 (4 andeler a Kr.1 000 / 10 andeler a Kr.400 / 20 andeler a Kr.200) betalte ut Kr.33 834 hver seg.
* En flat bong a Kr.5 000 (10 andeler a Kr.500) betalte ut Kr.36 640.
* To flate bonger a Kr.3 000 (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.36 523 hver seg.
* Fire flate bonger a Kr.2 000 (4 andeler a Kr.500 / 6 andeler a Kr.330) betalte ut Kr.34 457 hver seg.

Du gikk vel ikke glipp av følgende:

V86-1 : 8 Green Mamba – Har vært som en ny hest aksjonsmessig etter den kom inn på stallen til Jan-Olov Persson, og den må passes i innledningsløpet. I debuten for Persson tredje sist gikk den råsterkt etter galopp, og passerte også mål med krefter igjen. Så var den kolossalt tapper i nederlaget nest sist, før den ble sittende bom fast som absolutt fulltanket sist. WOW, hvor bra den så ut da. Her kan den få det sydd opp i ryggen til 1 Barry Wadd, og dette kan rett og slett bli veldig riktig. Slår til som en ordentlig godbit?

V86-4 : 4 Dirty Martini – Kan vise seg å være kveldens beste spill, og dette er en hest vi tror MYE på. Har fått to nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og tok en noe turbetont seier sist. Er LYNRASK fra start, her burde det bli tet, og siden skal det en meget god hest til for å plukke den ned. Har gjort tre løp i tet, og det har blitt tre seire. Lar seg rett og slett ikke slå?

Vi omsatte for ca 94 000, og spilte inn ca 500 000 denne i denne omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenOBS! OBS! OBS!

Dette er en litt spesiell uke, og fra 1. desember kommer det endringer. Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men fra og med 1. desember finnes ikke EKSPERTEN mer. Da kommer nemlig noe nytt, og fra 1. desember er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN. Mer info kommer.

Når det gjelder dagens LUNSJ til Bergsåker så går vi ALL IN på 8 Kit Crown (V4-2), og ganger bongene våre opp. Ta rygg på følgende:

V4-1 : 4 Albert Zonett – Feilet som helt klar midt på oppløpet sist, og har funnet toppformen nå. Er en av hestene i feltet som har fordel av distansen, sporet passer perfekt, og feilfritt må sjansene være gode. SPILLES!

V4-2 : 8 Kit Crown – Dukket opp i regi Øystein Tjomsland sist, og var rett og slett smellfin i sin nye regi. La inn 13,0 s 800m, og kom til mål med masse krefter igjen. Er milevis bedre enn sitt grunnlag, den har ikke hatt problemer med dette sporet tidligere, og uten noe tull underveis så må sjansene være store.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 11 Ronja N.N. – Viste bra fart mellom et par galopper sist, og varslet litt form direkte etter pause. Galoppene kan ha kommet av veldig spesielle baneforhold. Var god på samme tid i fjor, her støter den på riktig motstand, og den skal absolutt passes. Skreller?

V4-4 : 3 Fire Of Noa – Er MYE bedre enn raden, og nå kommer vel seieren? Har blitt sittende bom fast med masse krefter igjen to ganger på rappen, og her burde kusken være langt mer offensiv. Er perfekt ute grunnlagsmessig, distansen passer, og denne må være svært spillbar nå.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»