Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En herlig trav-og galoppsøndag står foran oss. Det ble ganske favorittpreget i forrige søndags V64-galopp på Jägersro og ingen utbetaling for fire rette. Det betyr jackpot og 224 446 SEK ekstra i sekserpotten i søndagens V64 på Bro Park. Litt senere søndag ettermiddag er det V75 på Vaggeryd og søndagen avsluttes med en herlig internasjonal V65-omgang på Biri.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om V64-løpene på Bro Park og her er det altså jackpot med 224 446 SEK ekstra i sekserpotten. Her er det spillestopp i V64 allerede kl 12.20. Som vanlig er det også V4-spill og denne innledes i V64-3 med spillestopp kl 13.06.

Det har florert med overraskelser på galoppen hittil, men på Øvrevoll forrige torsdag i søndagens V64/V4-omgang på Jägersro og i onsdagens V4/V5-lunsj på Bro Park ble det forholdsvis favorittpreget og alle spilleforslag satt som de skulle disse tre dagene. Torsdag kveld var det nye overraskelser i V65-spillet på Øvrevoll. Våre galoppeksperter har uansett klart å plukke med seg noen flotte gevinster fra tidligere i vår også:

16 849 i utbetaling på V4-systemet på Bro Park onsdag 20. april
Det vant ingen favoritter på Jägersro onsdag 13. april, og det vant heller ingen favoritter i V4-spillet på Bro Park onsdag 20. april. Til tross for små feltet endte det med flott utbetaling. Våre galoppeksperters V4-system på Eksperten (fire andeler a kr 750) satt imidlertid som spikret. Utbetalingen på dette ble meget fine 16 849 kr.

34 527 i utbetaling på V5-systemet på Jägersro onsdag 13. april
Det ble alt annet enn lettløst på Jägersro denne onsdagen, og ikke en favoritt vant verken i V4 eller V5. Våre galoppeksperters V5-system på Eksperten (fire andeler a kr 750) satt imidlertid som spikret. Utbetalingen på dette ble meget solide 34 527.

Treåringene i fokus
På galoppen er det treåringene som tilhører den klassiske årgangen med Derby som høydepunktet. Søndag er V64-1, V64-3 og V64-5 dominert av nettopp treåringer. Det er henholdsvis 3 American Impact, 1 Running Rolf og 1 California Gold som betjener favorittskapet, og dette er en trio som får fine ord av sine trenere.

1 Running Rolf møter best motstand i V64-3/V4-1, men han var til gjengjeld mest imponerende i debuten. Da slo han gode hester med drøyt 13 lengder, og flere enn oss var imponert. Blir banker på de flate V64-bongene, mens først og fremst 4 Miss Donalita kommer med på V4 etter flotte løp i fjor høst.

1 California Gold har også en flott vinnersjanse i V64-5/V4-3/DD-1 og bankerspilles på det minste V64-forslaget. 1 California Gold blir også vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V64-4/V4-2 kommer det til å gå unna. 2 Bandola er strøket, og 4 Fury the Bullet har 15 kilo overvekt, og det skal ikke gå. Men de øvrige har masse fart i bena. Øvrevoll-kjendisen 1 Valence er ute i et løp som kun er for å få et løp i kroppen. Neste start blir på Øvrevoll 17. mai. Han er bedre på distanser rundt 1600 meter og mye bedre på gress enn sand. Kan vinne på sin store kapasitet, men vi tror litt mer på et par spesialister på 1200 meter sand. Kun fem hester til start i V64-4/V4-2, vi tror fire av dem kan vinne.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.