Sportspills øvrige søndagsmeny:
V65 Sørlandet: Internasjonal V65-omgang med stor omsetning
V75 Boden:
Vi spiller med to bankere
Oddstips: Fyldig oddsprogram søndag - sjekk våre analyser
Tippetips: Liverpool er en seiersmaskin
Oddssingel PL: Manchester United er sjanseløse mot Liverpool
Oddstips håndball-EM: Ny parademarsj for de norske håndballgutta
Målscorerspill Serie A: Cristiano Ronaldo i ellevill scoringsform
Håndball-EM herrer: Her er kampoversikten og sendetidspunkter

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det er en hektisk søndag vi har foran oss i hestesporten. For tredje søndag på rad så innledes søndagen med V64 fra Bro Park. Søndag ettermiddag er det så klart for en meget interessant V75-omgang i Boden. Og til sist søndag kveld er det internasjonal V65 fra Sørlandets travpark.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om Bro Park og galoppløpene der. Her starter V64 kl 12.45, mens V4-spillet starter i V64-3 og har spillestopp kl 13.31.

Vi prøver Dapple
Vi tar en sjanse og går rett på en banker i V64-1. 5 Dapple har etter vår oppfatning et veldig riktig løp. Trener Roy Arne Kvisla fra Larvik har hestene sine i fin form, og Dale Swift er nok feltets beste jockey. Vektmessig står han bedre til enn i løpene i fjor, så vi går for banker på 5 Dapple i V64-1.

I V64-3/V4-1 tror vi mye på 6 Coliflor. De øvrige viser ikke form, og Coliflor var sterk toer sist søndag. Vi bankerspiller 6 Coliflor både på de to minste V64-forslagene og på de to minste V4-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

2 Rival Son var ok i sin siste start, som var den første på et halvt år. Er det klare motbudet og tas med på de større forslagene i både V64 og V4.

V64-4/V4-2 er for oss den største bøygen. I denne lave klassen dukker det ofte opp hester som forbedrer seg uten forvarsel. Vi helgarderer dette løpet på de største V64 og V4-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.