Gå til sidens hovedinnhold

Herlig V64-galopp på Bro Park søndag

Det er en flott V64-omgang som venter på Bro Park søndag ettermiddag.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En strålende trav- og galoppsøndag står foran oss. Den byr på en flott V64-omgang med galopp fra Jägersro og deretter byr Vermo i Finland på en meget fin V75-omgang. Søndag kveld er det internasjonal V65-omgang på Sørlandets travpark.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Flotte V4-gevinster på Klampenborg lørdag 1. mai
Våre galoppeksperter traff med det meste under lørdagens V4-omgang på Klampenborg. Ingen favoritter vant og i V4-4 som våre eksperter helgarderte på samtlige V4-forslag vant sistevalget 6 Penny Lane. Vårt V4-forslag med innl.pris på kun 440 kr satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 5 379 kr. På Eksperten ble det naturligvis klaff for samtlige andelslag.

Solid også i V5-spillet på Klampenborg
Også i V5-spillet ble det fine fulltreffere. Her måtte vi riktignok på på V5-forslaget med innl.pris på kr 972 for å fange 5 rette. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 532 kr.

Da får vi håpe at tipsformen sitter i, når Bro Park byr på V64 og V4 søndag ettermiddag. Merk at spillestopp er allerede kl 12.20 i V64. Når det gjelder V4-spillet, så innledes dette i V64-3 med spillestopp kl 13.08.

Vi prøver Plantstepsdream
V64-omgangen på Bro Park søndag er ikke lettløst. En banker føles nødvendig, og vi landet på 2 Plantstepsdream i V64-5. Han tar turen fra Jägersro, og i årsdebuten var han tredje mot klart bedre hester enn han møter nå. Dessuten har han mange sterke løp på Bro, og i mai i fjor ble det seier. Om to uker starter han trolig i Pramms Memorial på hjemmebane, og der har han premiesjanse mot Skandinavias beste.

2 Plantstepsdream bankerspilles også i DD-spillet og på de to minste V4-forslagene i V4-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V4-spillet får vi dog råd til noen garderinger på de største forslagene. 10 Lushes Lashes er veldig ofte langt fremme, og vi tror han kan være verst i mot og denne får plass på de to største V4-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V64-1 blir trolig 1 Miss Maybach favoritt. Det er fem gode hopper i løpet, men vår favoritt er tøff til å forsvare seg fra tet. Også her kommer det to tøffe konkurrenter fra Sør-Sverige i form av 5 Marta og 3 Hot Bagatelle. Sistnevnte er en vinnertype, som ikke skal overses.

I V64-3/V4-1 er vi veldig spente på 1 Houston Heat. Han spurtet fortest av alle på hele løpsdagen sist onsdag. Ulempen er at løpet er 200 meter kortere nå. Han ligger nesten alltid sist ut på oppløpet, men igjen speeder han fort mot mål. Med løp i kroppen kan han rekke helt frem nå. Vi bankerspiller 1 Houston Heat på de to minste V64-forslagene i tillegg til vår hovedbanker 2 Plantstepsdream i V64-5

De løpene vi ikke har vært innom, er jevne. 1 Valon blir nok favoritt i V64-2. Men han har ikke vunnet på to år, og det gjør oss litt usikre på vinnerviljen. Dekk godt i V64-4 og V64-6.